Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4
  2. Nastavitev možnosti klica
  3. Postavite možnost nastavitve
  4. Upravljanje poslov


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4 se lahko uporablja v več oblikah. Toda držali se bomo najbolj donosnega načina te strategije. Toda za to moramo uporabiti nekaj togih pravil in to bo težko za nekatere nove trgovce. Če niste odločeni, da boste sledili pravilom, kot smo navedli, bo težko spremeniti svoje življenje.

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Sistem temelji na vgrajenem kodiranju in 55 EMA. Vendar nam ni treba skrbeti za nastavitev, saj bodo vse stvari potekale po datotekah predloge. Izjavljali smo že, da se bo sistem uporabljal na zelo tog način. To nam omogoča, da trgujemo le v 15-minutnem grafikonu. Imamo pa nespodobnost, da izberemo trg. Z osnovnim konceptom lahko trgujemo z delnicami, CFD-ji, delnicami, kripto valutami in oblikami trga.

Koncept je jasen, počakajte na preboj in nato vzemite trgovanje pri popravljanju. Obdobje veljavnosti tega sistema je od 60-ih do 5 minut. To je težaven del tega sistema, saj trgovci pogosto izberejo napačen rok. Vendar bomo to zajeli v oddelkih za upravljanje trgovine.

Ne pozabite, da ima ta sistem raznoliko uporabo, vendar vas bo ta vodič naučil najboljše metode, ki vam bo zagotovila več kot 80-odstotno stopnjo dobitka, če bodo stvari opravljene v pravilnem vrstnem redu. Ugotovimo več o naši klicni možnosti in kratkem trgovinskem naročilu.

Nastavitev možnosti klica
Vmesni trgovci dobro vedo, metoda trgovanja s prekinitvami je nekoliko tvegan pristop. Nismo pa odvisni samo od sistema preboja. Uporabili bomo fazo popravljanja trga in izkoristili kratkoročno gibanje sredstva. Ko govorimo o kratkoročnem gibanju, morate biti previdni pri svojem koraku.

Pri tej metodi si ne moremo privoščiti nobenega koraka. Pri možnosti za klic je prva stvar, ki jo opazimo, prelom bele in zlate barve drsečega povprečja. Oba imata obdobje 55, vendar se razlikujeta v vrednosti, saj se parametri spreminjajo. Po odmoru pričakujte padec cene, ko bo cena premoženja naletela na večji odpor.

Cena se bo znižala in se dotaknila belega drsnega povprečja in začela višati. Takoj, ko se preskusi beli pas, poglejte na hitro 2 indikatorja. Zelena črta mora prestopiti čez rdečo črto in začeti odstopiti drug od drugega. Odprite trgovino s klici in s potekom 5 minut.

Izberete lahko po poteku 60-ih, vendar je odvisno od stanja na trgu. Prilagajanje roka za trgovino je nekoliko težavno, saj ne moremo vsiliti določenega pravila. Če trgovino ne zaključite v določenem času, lahko ovirate vaše poslovne rezultate.

Za trgovca je pomembno, da se nauči več o kritični tržni dinamiki, da bo vedel, kdaj naj zaključi ali prevzame trgovino. O tej zadevi bomo razpravljali v segmentu upravljanja trgovine.

Postavite možnost nastavitve
Za našo možnost potrebujemo medved bele in zlate barve drsečega povprečja. Medvedji prelom nam pove, da so medvedi začeli ustvarjati pritisk na bike in naredili bodo nov niz. Preden lahko dosežejo novo nizko ceno, ponavadi cena postane višja in preizkusite pas.

Za kratko trgovino bo cena preizkusila zlato drsno povprečje. Pri prvem preizkusu zlatega drsečega povprečja morajo signalne črte v indikatorju fast2 pokazati medvedji križ. To pomeni, da bo rdeča črta padla pod zeleno črto, kar pomeni, da je cena pripravljena za prehod na najbližjo podporo.

Torej je pametna odločitev odpreti našo kratko trgovino z iztekom roka, ki sega od 60-ih do 5 minut. Toda trgovci morajo biti previdni, če pride do prekinitve popravka cene z močnim bikovskim zagonom. Stalen dobiček po odmoru je lahko tudi posledica napačne prekinitve.

To pomeni, da bo cena spet narasla nad drsnim povprečjem, zaradi česar bomo izgubili denar iz trgovine. Noben sistem na tem svetu ni popoln. Čeprav je vnos na podlagi popravkov zelo natančen, lahko ustvari lažno zaupanje. Ne glede na to, kako dobro uporabljate ta sistem, morate omejiti profil tveganja in nehati izvajati agresivne korake ali povečati glasnost.

Najvišji znesek vašega denarja, ki ga lahko vložite s to metodo, je 1%. Razlog za izbiro 1% ni nič drugega kot pogostost trgovanja. Kot trgovec boste prejeli več kot 1 ponudbo, čeprav boste morda sklepali trgovanja v velikih Forex trgovinah. Če pa ste izbrali trgovanje s CFD-ji, je bolje, da nehate trgovati za dan, ko izgubite dva posla zapored.

Upravljanje poslov


Ta sistem nam daje močno metodo za trgovanje. Vedeti pa moramo, kako lahko najučinkoviteje upravljamo s posli. Prva stvar je časovni načrt. 15 minut je naša osnovna shema in ne moremo si ogledati različnih grafikonov, čeprav bi lahko zagotovili spodobne trgovinske nastavitve. Druga stvar je izplačilo za posle. Če je izplačilo nižje od 75%, sklenete trgovanje, ki lahko povzroči težave, ko gre za izterjavo.

Izplačilo je bolj podobno razmerju med tveganjem in nagrado za trgovca z opcijami. Višja ko je izplačilo, slabši boste občutek obnavljanja izgube. Včasih bo lažni špic lovil vašo trgovino, vendar je zelo normalno, še posebej v času novic. Torej, vedite o načrtovanih novicah, da boste lahko zelo razširili trgovino.

Nehajte loviti trgovanja, ko menite, da je trg preveč stabilen za trgovanje. Počakajte nekaj sej ali nekaj dni, da dobite dobro trgovino, še ne pomeni, da sistem ne ustvarja dobička. Nekaj dobrih poslov v enem mesecu je lahko dovolj za podporo družini in spremembo življenja. Ne pozabite, da nas sistem uči kakovostnega izvajanja trgovine in zato se moramo strogo držati pravil.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.