LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. LSMA in color Binary Options Strategy For MT4
  2. Nastavitev možnosti klica
  3. Postavite možnost nastavitve
  4. Natančno prilagodite način trgovanja


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Strategija LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 je nekoliko bolj napreden način trgovanja, ki zahteva strukturno razumevanje trenda. Binarno opozorilo, LSMA v barvi, GSOH2 in GSO opozorilo so naš pokazatelj tega roba.

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Vendar nam ni treba nastaviti parametrov tega indikatorja, saj vemo, da lahko datoteka ex4 nastavi trgovinsko okolje. Poznavanje ključnih korakov naše trgovine je dovolj, da s tem načinom trgovanja zaslužite.

Ker bomo vzeli podatke iz različnih vrst kazalnikov, strategija ni odvisna od določenega časovnega okvira. Vendar mora biti rok veljavnosti trgovine omejen na 240 minut.

V primeru, da ta način trgovanja okrepite s pomočjo signala cenovne akcije, vam ni treba obravnavati možnosti, ki bodo potekle po 240 minutah. Ne pozabite pa, da je uspeh tega sistema zelo odvisen od vaših spretnosti opravljanja trgovine.

Nastavitev možnosti klica
Predvidevamo, da se bo cena dvignila in da bomo ustvarili novo višino, nam predlaga, da izkoristimo možnost klica. Opazite, da se pasovi gibljejo v povprečju, ki spreminjajo svojo barvo. Preden spremeni barvo v zeleno in pridobi pozitiven naklon, bomo pod rdečim dvojnim povprečjem opazili rumeno oznako.

Rumena oznaka je signal za nakup in sporoča, da se biki pripravljajo. Za cenovno barvo drsečega povprečja se spremeni v zeleno. Ko se zasveti zeleno, se bo kazalna krivulja GSOH2 dvignila nad oznako 0,0. Takoj izkoristite možnost klica. Upoštevajte, da mora biti sveča nad zeleno črto, sicer pa bo trgovanje težko disciplinirano.

Nikoli ne bodite pristranski, če vidite visoko uspešnost tega načina trgovanja z možnostjo klica. Bodite dobro pripravljeni sprejeti trgovino z nizkim tveganjem, da vas nekaj izgubljenih poslov ne bo zmotilo.

Postavite možnost nastavitve
Močan bullish rally v ceni se bo zaustavil, ko bo dosegel veliko stopnjo upora. Čeprav bo dvojno drseče povprečje zelene barve, morate počakati, da se nad vrstico prikažejo puščice. Ko je puščica natisnjena na grafikonu, se pripravite, da boste videli spreminjanje barve v drsnem povprečju.

Zavila se bo v temno rdečo in pobočje bo usmerjeno proti jugu. Signalna linija indikatorja GSOH2 pade pod oznako 0,0. Ko pade pod ničelne črte, morate previdno izvesti možnost put.

Ko se sproži naročilo za prodajo, je pomembno, da izplačilo za trgovino presega 70%. Če ne, ni razloga za trgovanje. Ljudje pogosto izgubijo denar s tem neverjetnim sistemom, saj ne izplačujejo trgovine kot osrednjega elementa te strategije.

Natančno prilagodite način trgovanja


Strategija LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 lahko zahteva nekaj zaporednih korakov, vendar je zelo težko upoštevati tržno dinamiko in upoštevati pravila. Ustvarite lahko preprost dnevnik in zapišete kontrolni seznam, ki ga morate izpolniti, preden izvedete posel.

Čeprav lahko poveča delovno obremenitev, vas bo naredil discipliniranega trgovca. Najpomembneje je, da se boste počasi naučili, da se izognete izgubi posla in to vam bo omogočilo pravilno odločitev na najbolj zapletenem trgu. Glede roka uporabnosti je optimalno obdobje trajanja od 1 ure do 240 minut.

Vendar ni težko pravilo, ki se ga morate slepo držati. Poskusite sinhronizirati z načinom trgovanja, da se boste spopadli z zapletenimi tržnimi podatki in to vam bo počasi pomagalo pri gradnji zaupanja v ta sistem.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.