Ultra Profit Scalping Strategy For MT4

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4
  2. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 nastavitev dolge trgovine Ultra Profit Scalping Strategy For MT4
  3. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 nastavitev kratke trgovine Ultra Profit Scalping Strategy For MT4
  4. Tehnika upravljanja trgovine


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Strategija Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 ponuja močne tehnike za trgovce, ki želijo pridobiti ugled profesionalnega scalperja. Skalping ni enostavno delo in ne bi smeli pričakovati, da boste zlahka osvojili poklice. Ljudje, ki dobro analizirajo trgovino v nižjem časovnem okviru in si z veliko lahkoto rezervirajo dobiček, so znani kot profesionalni skalper.

FREE Ultra Profit Scalping Strategy

Download the FREE Ultra Profit Scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Med trgovci obstaja napačna predstava, skalping je zasnovan samo za strokovnjake. Vendar to ni vse res. V tem modernem svetu lahko vsakdo postane skodranilec, saj lahko dobimo trden način trgovanja v obliki predloge. Trakovi, super hitra EMA, podpora in odpornost kot tarča, trendi kanalov, EMA 9, ploščati impulz, odstopanja 2.0, kelt pro 20, faktor kelt 1,5, mama, barva STC (10, 23, 50) in počasna stohastičnost ( 20, 4, 5) se uporablja kot glavni indikator.

Nikoli ne smete biti pristranski s tako dolgim seznamom, saj bodo nastavitve v glavni tabeli izbrane s preprosto predlogo. Preden se potopite v metodo scalpinga, vas bomo razsvetlili o pomenu časovnega razpoloženja. Scalping je močan način za izboljšanje rasti krivulje lastniškega kapitala. Ker je rast nekoliko eksponentna, morate biti dovolj previdni, da sprejmete trgovanje z nizkim tveganjem.

Če se niste odločili za trgovanje z nizkim tveganjem, lahko pogosta izvedba posla povzroči niz izgub. Ljudje, ki imajo manj naložbe v svetu naložb, ne vedo in bodo zmožni vzdržati takšne izgube. Pomembno je, da ste se odločili za trgovanje z 1-odstotnim tveganjem. O stvareh bomo podrobno razpravljali v delu upravljanja trgovine. Zaenkrat se naučimo na kratkem in dolgem naročilu.

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 nastavitev dolge trgovine Ultra Profit Scalping Strategy For MT4
Oblikovanje dolge trgovine s tem robom je zelo preprosta naloga. Šopek rdečih in modrih linij bo deloval kot močna trgovska cona. Običajno bo deloval kot orodje trendov ali kanalov, ki daje močne točke odprti trgovini. Dolgo potrebujete najmanj 3-4 črne puščice, usmerjene navzgor.

Črna puščica se bo oblikovala na modri črti, ki zagotavlja podporo. Za odprtje trgovine je potreben močan odmik po barvi akvarela. Odskok v akva barvni liniji nakazuje, da bo cena na višku. Oglejte si indikator ravnega pulza in videli boste niz zelenih pasov histograma.

Zelena vrstica histograma vam bo povedala, da odprete dolgo trgovino s tesnim SL pod nizko svečo. V primeru, da ste se odločili za trgovanje s hlapnim sredstvom, lahko v aqua pasu nastavite mejni nakupni nalog. Stopnja izgube za nakupno mejo bo 12-14 pips, dobiček pri prevzemu pa bo več kot 30 pips. Toda na tisoče trgovcev uporablja 28 pips kot standardno razdaljo TP.

Čeprav vam lahko sistem pomaga, da osvojite večino poslov, morate biti previdni pri izgubah.

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 nastavitev kratke trgovine Ultra Profit Scalping Strategy For MT4
Na kratko vas bomo naučili, kako odpreti trgovino na zelenem pasu. Akva pas je srednji pas, SL pa ni tesen, kadar uporabljamo aqua trak. V primeru, da odprete trgovino na zelenem pasu, lahko nastavite SL v višini 7-8 pips in dobiček ostane enak.

Zelenkasti pas bi se moral združiti z rdečo črto, kar bo postalo močno oviro za reli v ceni. Puščica navzdol se bo prikazala tudi na zeleno pasu. Upoštevajte, da za trgovanje, ki se izvaja v zgornjem pasu, ne potrebujemo treh puščic navzdol. Toda zgornji pas se mora ujemati z rdečimi črtami, da se šteje, da je preobrat veljaven.

Črto, ki spreminja barvo v indikatorju Flat Pulse, bo nad 90 nivojev, kar vam bo dalo jasno predstavo o pravem mestu za kratek. Upoštevajte, da se bo barva indikatorja Puls impulza spremenila v rdečo, ko boste videli črno puščico. Črte v indikatorju Flat pulse bodo postale tudi rdeče, kar pomeni, da je prodaja prodaja pristna.

Kratkotrgovinsko menjavo je treba sprejeti z manj kot 2% tveganjem. Če želite trgovati z večjim tveganjem, bo to zelo nevarno, saj nikoli ne veste, kako učinkovito upravljati s profilom tveganja. Elitni trgovci pogosto trgujejo z veliko količino in z močnim potiskom povečujejo krivuljo lastniškega kapitala.

Toda zavzemanje takšnega potiska s povečanjem velikosti serije je malce tvegano za novinca, ki ima manj znanja in spretnosti o trgu. Naučimo se več o upravljanju z denarjem, da bomo postali dobri pri analizi bistvenih elementov trgovanja, ki neposredno obvladujejo dobiček.

Tehnika upravljanja trgovine


Če želite upravljati trgovino, medtem ko uporabljate strategijo za določanje obsega, morate biti zelo previdni glede časovnega razporeda. To bo mogoče le, ko se boste naučili obvladovati čustva. Obvladovanje čustvenega stresa pri trgovanju je zelo tvegana naloga in ljudje nimajo jasnega znanja, da bi ga nadzirali.

Preveč časa smo porabili za učenje ključnih meritev novega sistema, vendar se nikoli nimamo časa osredotočiti na svoj duševni razvoj. Preberite knjige o psihologiji in pripravite svoj um, da bo sprejel izgubljene posle. Brez močne sposobnosti izgube trgovine bo premagovanje ovir zelo zahtevna naloga in večino časa boste izgubili denar.

Novi investitorji bi morali uporabiti robni rob le z 1-odstotnim tveganjem. Ko vedo, kako je izgubiti nekaj poslov, lahko tvegajo glede na stopnjo sprejemanja tveganja. Toda vlagatelji, ki trgujejo z velikim obsegom in imajo dostop do velikega kapitala, bi morali tveganje znižati manj kot 1%.

Večja kot je velikost kapitala, manjše tveganje bi morali prevzeti kot trgovec. Pridobite znanje o sistemu skaliranja in vedeli boste, zakaj večji kapital zahteva manjše tveganje. Nazadnje, nikoli ne pomislite na kršitev pravil ali ignoriranje korakov, ker bo to povzročilo napake v sistemu.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Ultra Profit Scalping Strategy

Download the FREE Ultra Profit Scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.