Volatility Scalp Trading System For MT4

Volatility Scalp Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Volatility Scalp Trading System For MT4
  2. Volatility Scalp Trading System For MT4 nastavitev dolge trgovine Volatility Scalp Trading System For MT4
  3. Volatility Scalp Trading System For MT4 kratke trgovinske nastavitve Volatility Scalp Trading System For MT4
  4. Upravljanje poslov


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Sistem za Volatility Scalp Trading System For MT4 je dinamičen v vseh pogledih. Uporablja najboljšo možno kombinacijo sodobnih kazalcev, tako da lahko vlagatelji izkoristijo najboljše nastavitve. Damiani hrup, ADX (DMI), Momentum (14) in T Stop. Večina ljudi ima težave z zvočnim orodjem Damiani.

FREE Volatility Scalp Trading System

Download the FREE Volatility Scalp Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Ko se indikator hrupa Damiani združi z DMI različico ADX, je težko spremljati gibanje cen. Vse je treba obdelati sistematično. Če se koraki obdelave razlikujejo, se bo rezultat trgovanja razlikoval. Zmogljiv sistem ne zagotavlja, da boste pri vsaki trgovini dosegli zadovoljive rezultate. Neokrnjeni, vsi bi morali pričakovati nekaj izgub, ne glede na sistem, za katerega gre. V vsakem poslu izgubljajoča in zmagovalna naročila delujejo drug ob drugem.

Pričakovanje 100-odstotnega pozitivnega rezultata je dejanje ljubiteljskih vlagateljev. Sistem za spreminjanje nestanovitnosti izkorišča gibanje cen. Preučite oblikovanje sveče, cenovni vzorec in položaj. Te tri pomembne meritve vam bodo pokazale pomembne informacije, kje lahko sredstvo kupite. Morda se sliši kot zelo lahka naloga, vendar je zelo zapletena težava. Za zaslužek morate uporabiti vodilo.

Ta objava bo pripravila osnutek sistema za hlapnost lasišča. Kadarkoli govorimo o načrtu, govorimo o dobro nabranem robu, ki ima visoko stopnjo zmage. Če veste, da ima sistem visok dobitek, vas nikoli ne bi smeli pohlepiti. Pohlepni vlagatelji bodo vedno izgubljali, saj nimajo pristopa za upravljanje izgub. Spoznajmo nakup in prodajo naročil.

Volatility Scalp Trading System For MT4 nastavitev dolge trgovine Volatility Scalp Trading System For MT4
Dolgo trgovino bomo odprli na staromoden način. Naš pristop do kazalnika bo preprost. Vzorec cene mora biti sinhroniziran s štirimi različnimi okni in uporabljati morate natančne korake. Nepravilna uporaba korakov vodi do izgub.

Naučimo se zdaj, kako lahko vozimo nov bikovski trend. Cena mora prekiniti trendno črto ali velik odpor. Lahko pa preizkusi veliko stopnjo podpore, preden biki obvladajo premoženje. Pri kazalniku trgovine Damiani bo zelena črta potisnila nad belo črto. Modra črta impulza v drugem podoknu naj prečka nad referenčno črto. Referenčna vrstica se lahko razlikuje glede na položaj sredstva. Pri ADX bo modra črta prešla čez rdečo črto in nebo modra črta navzgor.

Povečanje vrednosti nebesne črte nam pove, da je trg izredno nestanoviten in da nam bo preboj lahko prinesel močno priložnost. Končno moramo analizirati podatke iz kazalnika glasnosti. Če je vrstica glasnosti zelena in velika, lahko odpremo dolgo.

SL je postavljena T stop pika. Pika T stop je modra. Ta kazalnik je zelo znan, saj daje tesne priložnosti SL. Za dobiček od prevzema se nastavi glede na analitične podatke grafikona. Poiščite zaprt upor in nastavite TP na to območje.

Volatility Scalp Trading System For MT4 kratke trgovinske nastavitve Volatility Scalp Trading System For MT4
To strategijo je mogoče razviti za trgovanje s trendom. Metoda trgovanja s trendi vam lahko ponudi močno rešitev za rešitev problema pretiranega trgovanja. Pretirano trgovanje ima velik problem, ko vlagatelji dolgoročno zanemarijo. Cena bo oblikovala konsolidirano strukturo ali trikotnik kot vzorec, preden se spet premakne navzdol.

Pred zadnjim gibanjem navzdol bo prelom opazen z močno medvedjo svečo. Indikator zaustavitve T naj rdečo piko postavi na višje mesto, kjer je zavrnitev opažena. Pri kazalniku Damiani bomo opazili močan padec zelene črte. Zelena črta bo potisnjena pod belo črto, kar pomeni, da je cena pripravljena za močan padec. Signalna linija modre barve na indikatorju za zagon mora prav tako pokazati nagnjenost k premiku proti jugu.

Nagib mora biti negativen in to nam daje idejo, da bi cena želela ugodno padati. Pri indikatorju ADX bo črno črtana črta potisnjena pod modro črtkano črto. Hlapnost bo visoka, določiti pa jo je mogoče s podatki iz nebesno modre črte. Nebo modra črta bi se morala dvigovati, kar kaže na povečanje nestanovitnosti. Končno je čas, da dobite podatke iz indikatorja glasnosti.

Na indikatorju glasnosti mora biti rdeča vrstica. Rdeča črta nam pove, da je vse v pravem vrstnem redu, da odprete kratke. SL bo nastavljen v skladu s piko T Stop. Za dobiček vzemite lahko slednji Sl. V primeru, da želite uporabiti preprosto tehniko, poiščite SL z oceno najbližjega bistveno nizkega. Najnižja cena je cona, kjer lahko kupci poskusijo pridobiti nadzor.

Upravljanje poslov


Sistem se lahko uporablja v dveh edinstvenih formatih. V prvi obliki bo tveganje 1% in dovoljeno vam je odpreti trgovanje v nasprotnem trendu. Tveganje je zelo majhno, saj stavite proti kvotam. Ko imate radi idejo o trendnem trgovanju, lahko tvegate 2-3%. Vendar ne pričakujte, da boste s tržno metodo trgovanja osvojili vsako trgovino.

Zdaj in takrat boste izgubili trgovino in to vas ne bi smelo frustrirati. Izgube, s katerimi se boste spopadli v vsaki trgovini, je krivulja učenja. Morate ostati osredotočeni in spremljati zapletene trgovinske nastavitve. Tehniko povratnega trgovanja je mogoče izboljšati na veliko raven samo s preučevanjem novic. Analiza novic se imenuje temeljna analiza. Ljudje ignorirajo ta del, saj menijo, da je to zelo tvegan in dolgotrajen postopek.

Ne prosimo ali ne zahtevamo, da se naučite temeljne analize. Odvisno je samo od vas. Vendar pa morajo tisti, ki so pripravljeni to volatilnost razumeti kot svoj glavni sistem, to morati uskladiti z novicami. Tisti, ki nimajo znanj za analizo novic, ne smejo odpirati nobenega naročila za nobene večje novice. Odpiranje novih naročil v glavnih novicah je lahko zastrašujoče, vendar se morate držati osnovne metode. Poskušajte biti disciplinirana oseba, medtem ko uporabljate sistem za merjenje nestanovitnosti.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Volatility Scalp Trading System

Download the FREE Volatility Scalp Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.