Kenox Binary System For MT4

Kenox Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. Kenox Binary System For MT4
  2. Inställning av samtalalternativ
  3. Put-alternativet
  4. Handelshanteringstekniker


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Kenox Binary System For MT4 är baserat på en trend som följer handelssystem. Vanligtvis föredrar handlarna Kenox-systemet eftersom det ger eller genererar signalen tillsammans med trenden. Handlarna lägger enorm tid på att bara hitta trenden. Men detta system ex4-filer har den unika egenskapen som automatiskt låter dig utföra de nya beställningarna med trenden.

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Du behöver inte ge den extra ansträngningen för att hitta den önskade trenden från marknaden. Exponentiella rörliga genomsnitt 20, exponentiella rörliga medelvärden 11 och Parabolic och EMA 3 med stängda inställningar används för konstruktionen av mallen.

Sekvensen arrangerad så att handlarna kan föredra de signaler som överensstämmer med trendens standarddrag. Även om du försöker hitta handeln mot trenden kommer systemprocessen inte att tillåta dig. Du undrar kanske att det är en mycket komplex process som beror på för många variabler men du gör fel. Efter att ha känt till sekvensen kanske du ser Kenox-systemet som den mest förenklade metoden för handel med optioner.

Att ha starka färdigheter i handeln är emellertid avgörande för att systemet ska kunna användas korrekt. Om du inte följer systemet ordentligt kommer det att vara en hektisk process att täcka förlusten. Men vi kommer att täcka de stegen i handelshanteringsavsnittet så att du får en komplett guide för att använda Kenox Binary edge. Låt oss nu se hur proffsen tar samtalet och säljalternativet med denna fantastiska strategi.

Inställning av samtalalternativ
För vår inställning av samtalalternativ kommer vi att lära dig att utföra order med den första mallen. Den första mallen har inte de paraboliska SAR-punkterna men ger fortfarande kraftfulla medel för att utföra vår handel. Vi behöver ett trendigt Bollingerband som kommer att ha en positiv lutning. Vi har redan sagt att systemet är baserat på trendmoment.

Så att leta efter samtalalternativet när lutningen är negativ kommer att vara en omogen handling. Priset måste testa Bollinger-bandstödet minst två gånger. Under den tiden måste 3 EMA korsa 11 EMA som bekräftar stödet eller avvisningen är botten för priset. Innan det ska du se flera röda pilar som pekar söderut och berättar att björnarna ger sitt bästa för att bryta under stödet.

Det faktum att vi har hausseartat kors tillsammans med flera tester antyder, tjurarna har tagit över kontrollen. Nu är det dags att vänta på ett grönt pilmärke. Vanligtvis visas den gröna pilen efter 10-15 ljus nära det glidande medelvärdet 11 EMA eller vattenblått. Öppna samtalsalternativet på nivå. Utgången för handeln kommer att vara densamma som den tidsram du analyserar uppgifterna.

Men det kommer att vara den maximala utgångsgränsen och du kanske måste handla med lägre giltighetstid beroende på volatilitet och framtida ekonomiska nyheter. Vi kommer att lära dig mer om detta i handelshanteringsavsnittet. Observera att systemet kan ge mycket exakt resultat men det bör inte tvinga dig att handla med hög risk.

Put-alternativet
Den andra mallen kommer att användas för att ta put-alternativet. Men detta är inte en komplex process, det kommer att skapa aggressiva handelsmöjligheter. För den långa eller samtalskonfigurationen var du tvungen att vänta på 10-15 ljus. Men för den här metoden behöver du inte vänta efter att du har fått fullständig bekräftelse. Avvisningen av Bollinger-bandet är vår prioritering.

Priset måste testa motståndsnivån mer än tre gånger. Att inte bryta sig över flera gånger visar oss tydligt köparnas utmattning. Innan avslaget ska du se minst tre röda pilar som indikerar att björnarna försöker få en ny låg. Under avslaget bör du märka glödande små paraboliska prickar ovanför ljusen.

Punkten är den indikation som köparna inte längre är villiga att skapa en ny höjd. Efter 4-5 paraboliska prickar bör du se det baisseartade korset i 3 och 11 EMA. Det baisseartade korset bekräftar försäljningsgränsen. Du bör vänta på ytterligare tre ljus och se om EMA: er respekteras av priset. Fi priset avvisar EMA, förkortar tillgången med stor förtroende.

Men bli inte för mycket partisk när du vänjer dig att vinna affärer. Att förlora handel är en del av detta spel och du kommer inte längre att inse hur hårt du försöker undvika. Av denna anledning måste du lära dig att hantera handeln med hjälp av riskhanteringspolicyn. Generisk riskhanteringspolicy kan ge dig en 70% vinstfrekvens men med hjälp av avancerad taktik kan du förbättra vintraten över 80% och detta kommer att pressa ditt handelsresultat över dina förväntningar. Låt oss lära oss att hantera affärer som en skicklig handlare.

Handelshanteringstekniker


Systemet kan användas på den traditionella marknaden vilket innebär handel utan utgång. I ett sådant fall kommer stoppet att placeras 11-14 pips över eller under SR-punkten. Take profit kommer att vara tre gånger det riskerade beloppet. De skickliga handlarna, som använder timdiagrammet, kan flytta SL till break-even när marknaden rör sig 80% mot TP-nivån.

Justera den nya vinstvinsterna för att basera sig på närmaste SR-nivå och fortsätt med att göra detta tills du blir stoppad av marknaden. Detta släpstopp kan förbättra din prestanda avsevärt och öka dina handelstekniker och göra dig till en bättre handlare. Utgången bör inte vara längre än 240 minuter när handeln genomförs i tim- eller dagskartan.

Om du föredrar att handla minutdiagrammet bör utgången vara mindre än 15 minuter. I vissa speciella fall kan du dock handla med 60-talets utgång, men utbetalningen måste vara större än 80% av det riskerade beloppet. Om du utför order med låg utbetalning kommer det att vara komplicerat när du hanterar en serie förluster. För investeringens säkerhet bör du alltid sänka hävstångseffekten. Om du inte är säker på att du kan dra fördel av hävstångseffekten på ett skickligt sätt, bör du inte försöka ta hög risk.

Ladda ner hela systembeskrivningen och filerna här:

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.