Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4
  2. Inställning av samtalalternativ
  3. Put-alternativet
  4. Hantera handeln


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


The Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4 kan användas i många former. Men vi kommer att hålla oss till det mest lönsamma sättet för denna strategi. Men för det måste vi använda några styva regler och det kommer att vara svårt för några av de nya handlarna. Om du inte är fast besluten att följa reglerna exakt som vi säger kommer det att vara svårt att göra förändringar i ditt liv.

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Systemet är baserat på inbäddad kodning och 55 EMA. Men vi behöver inte längre oroa oss för installationen eftersom allt kommer att göras av mallfiler. Vi har redan förklarat att systemet kommer att användas på ett mycket styvt sätt. Detta tillåter oss att ta affären endast i 15-minutersschemat. Men vi har otillfredsställande att välja marknad. Vi kan handla med aktier, CFD: er, aktier, kryptokurser och marknadsformer genom att använda kärnkonceptet.

Konceptet är klart, vänta på utbrottet och ta sedan handlarna vid retracement. Utgångsperioden för detta system sträcker sig från 60-talet till 5 minuter. Detta är den svåra delen av detta system eftersom näringsidkarna ofta väljer fel giltighetstid. Men vi kommer att få det täckt i avsnitten för handelshantering.

Kom ihåg att det här systemet har mångfaldig användning, men den här guiden kommer att lära dig den bästa metoden som kommer att säkra dig mer än 80% win rate om saker och ting görs i rätt ordning. Låt oss ta reda på mer om vårt samtalsalternativ och korta handelsorder.

Inställning av samtalalternativ
Mellanhandlarna vet väl, metoden för handel med breakout är lite riskabelt. Men vi är inte beroende av breakout-systemet bara. Vi kommer att använda marknadsföringsfasen och dra fördel av den kortsiktiga rörelsen i tillgången. När vi talar om den kortsiktiga rörelsen bör du vara försiktig med ditt steg.

Vi har inte råd att släppa några steg i den här metoden. För samtalsalternativet är det första att märka brytningen av det vita och gyllene färgerna i genomsnitt. Båda har period 55 men de skiljer sig i värde eftersom parametrarna ändras. Efter pausen kan du räkna med ett prisfall när tillgångspriset träffar det stora motståndet.

Priset kommer att falla och röra vid det vita rörliga genomsnittet och börja gå högre. Så snart det vita bandet har testats, ge en titt på de snabba 2 indikatorerna. Den gröna linjen ska korsa över den röda linjen och börja avvika från varandra. Öppna din samtalshandel och med en utgång på 5 minuter.

Du kan välja 60-talets utgång men det beror på marknadsförhållandena. Att justera utgången för handeln är lite svårt eftersom vi inte kan införa en viss regel. Och om du inte stänger handeln inom en viss tid kan det hämma ditt handelsresultat.

För näringsidkaren är det viktigt att lära sig mer om kritisk marknadsdynamik så att de vet när de ska stänga eller ta handeln. Vi kommer att diskutera denna fråga inom handelsledningsområdet.

Put-alternativet
För vårt säljalternativ behöver vi en baiss av det vita och guldfärgade medeltalet. Den baisseartade pausen berättar att björnarna har börjat skapa trycket på tjurarna och de kommer att göra en ny låg. Innan de kan göra ett nytt låga går priset vanligtvis högre och testar bandet.

För den korta handeln kommer priset att testa det gyllene glidande genomsnittet. Vid det första testet av det gyllene rörliga medelvärdet måste signallinjerna i fast2-indikatorn visa ett baisseartat kors. Det betyder att den röda linjen kommer att falla under den gröna linjen vilket indikerar att priset är redo att flytta till närmaste support.

Så att öppna vår korta handel med en utgång som sträcker sig från 60 till 5 minuter är ett klokt beslut. Men näringsidkarna bör vara försiktiga om korrigeringsavbrottet sker med starkt hausseartat momentum. Jämn vinst efter pausen kan också vara resultatet av falskt utbrott.

Detta innebär att priset kommer att stöta igenom det rörliga genomsnittet vilket gör att vi förlorar pengar från handeln. Inget system i den här världen är perfekt. Även om retracementbaserade poster är mycket exakta kan det skapa falskt förtroende. Oavsett hur bra du är på att använda detta system måste du begränsa riskprofilen och sluta ta aggressiva steg eller öka volymen.

Den maximala summan av dina pengar kan satsa med den här metoden är 1%. Anledningen till att välja 1% är bara handeln. Som näringsidkare kommer du att få mer än 1 trades även om du kanske tar handeln i Forex-majors. Men om du valde CFD för handel är det bättre att sluta handla för dagen då du tappar två affärer i rad.

Hantera handeln


Detta system ger oss en kraftfull metod för att handla. Men vi måste veta hur vi ska hantera affärer mest effektivt. Det första är tidskartan. 15 minuter är vårt basdiagram och vi kan inte titta på olika diagram även om det kan ge anständiga handelsuppställningar. Den andra saken är utbetalningen för handeln. Om utbetalningen är mindre än 75% tar du de affärer som kan orsaka problem när det gäller återhämtning.

Utbetalning är mer som risk-belöningsförhållandet för optionens handlare. Ju högre utbetalning, desto lägre stress kommer du att känna när du återhämtar förlusten. Ibland kommer den falska piggen att jaga din handel men det är väldigt normalt, särskilt under nyhetstiden. Så vet om de schemalagda nyheterna så att du kan öka handeln på ett mycket skickligt sätt.

Sluta jaga handeln när du känner att marknaden är för stabil för handel. Vänta i några sessioner eller några dagar för att få en bra handel betyder inte att systemet inte genererar vinst. Få bra affärer på en månad kan räcka för att försörja din familj och förändra ditt liv. Kom ihåg att systemet lär oss kvalitetsutförande av handeln och av den anledningen måste vi följa reglerna strikt.

Ladda ner hela systembeskrivningen och filerna här:

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.