Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4 är ett av de mest avancerade skalpningssystemen på Forex-marknaden. Transaktioner utförs med en fantastisk 1: 4-risk-till-belöningsgrad och det är det som gör systemet så populärt i handelsbranschen. Dessutom använder systemet enkla Schaff Trend-, Schaff MACD- och HMA rnp-indikatorer för att analysera prismönstret. I allmänhet förväntar sig handlare att utvärdera handelssignalerna på 1 minut eller 5 minuters diagram för att skalpa marknaden. Men vi har ett undantag för denna strategi. Vi behöver bara leta efter handelssignalerna i 15- eller 30-minutersdiagrammet. Många professionella handlare integrerar prisåtgärdssignaler (PA) till den här metoden eftersom det förbättrar vinstraten avsevärt.

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Efter att ha sett mallinställningen kanske du undrar att systemet är väldigt enkelt att använda. Men lur dig inte eftersom alla dessa indikatorer har avancerad användning. Om du inte tar korrekt avläsning från indikatorn kommer det att leda till stora förluster. De som har grundläggande färdigheter bör rita SR-nivån manuellt och se om den här nivån överensstämmer med de automatiska pivotnivåerna. Saker kan vara lite förvirrande för nybörjare men de kan alltid ta saker i demomiljön. I själva verket bör alla lära sig att använda ett nytt system genom att använda demokontot eftersom det eliminerar risken för att förlora pengar i inlärningsfasen.


Välja handelsinstrument


Att välja handelsinstrument för Schaff Scalping Trading System är en mycket svår uppgift för rookies. Du kan inte hoppa in i handelsbranschen genom att använda den här kraftfulla strategin. Professionella handlare brukar se efter att handla i stora valutapar. Prisrörelsen för de stora valutapar är mycket mer stabil och erbjuder mindre stigning. Dessutom är spridningen i de viktigaste valutapar relativt låg, vilket så småningom sänker handelns kostnader. Eftersom Schaff Scalping Trading System är utformat för att göra affärer för en snabb vinst måste du vara mycket exakt med dina handlingar.

Ibland blir handlare förvirrade eftersom de var tvungna att hantera den låga volatilitetsperioden. I så fall blir spridningen hög och det blir ett tufft jobb att säkra ett 1: 4-belöningsförhållande. Den enda lösningen på detta problem är att bara handla större tillgång under de aktiva öppettiderna. Att försöka handla i den inaktiva handelssessionen kan leda till stora förluster. Men du bör inte ta affärer strax före det ekonomiska pressmeddelandet. Nyhetsfaktor kan orsaka oväntad volatilitet och rensa trånga affärer på grund av användning av tight stop loss. Så tid din handel ordentligt genom att överväga den genomsnittliga volatiliteten och schemat för de ekonomiska nyheterna.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Long trade setup


Schaff Scalping Trading System ger en kraftfull lösning för att ta lång handel. Leta efter den hausseartade studsen i priset på den horisontella stödnivån som dras av V2-indikatorn för alla svängningar. Avvisningsnivån ska också stämma överens med HMA-nivån. Detta innebär att avståndet mellan stödlinjen och HMA-linjen blir mycket mindre. Observera att HMA-färgen måste vara grön eftersom du ska öppna lång order. Vid STC-färgindikatorn kommer du att märka att signallinjen har passerat de 10 nivåerna och ändrat färg till grön. Den gröna stigande signallinjen antyder att priset är klart att flytta till en ny höjdpunkt.

Schaff Scalping Trading System For MT4 - Korta handelsinställningar
Nu kommer vi att diskutera processen genom vilken vi kan ta kort handel. I den här metoden kommer vi att använda den baisseartade stiftstången och det uppslukande mönstret. Leta efter den här baisseartade prisåtgärdssignalen vid HMA-signallinjen. HMA-signallinjens färg måste vara röd och lutningen blir negativ. I det perfekta fallet kommer den baisseartade ljusstaken att testa motståndsnivån som dras av den automatiska pivot V2-indikatorn. När du framgångsrikt hittar den baisseartade prisåtgärdssignalen kan du bekräfta från STC-färgindikatorn. Signallinjen kommer att falla under 90 nivåer genom att ändra färgen till röd. Innan avvisningen äger rum bör du märka ett baisseartat kors i MACD-signallinjerna.Vid Schaff MACD-indikatorn bör du se de blå linjerna falla under den röda linjen. Färska rosa staplar kommer att bildas på den negativa sidan av 0,0-linjen. Utför de korta transaktionerna med en stoppförlust över det högsta i det baisseartade stiftet. Och intäktsvinsten kommer att fastställas baserat på ett 1: 3 eller 1: 4 förhållande mellan risk och belöning. Om tappstångens svans är mycket stor kommer stoppförlustpunkterna att vara relativt högre. I ett sådant fall kan du vänta på en mindre hausseartad korrigering i priset så att du kan använda en kort stoppförlust. Och kom alltid ihåg att Schaff Scalping Trading System inte kommer att generera 100 procent lönsamma affärer. Så håll riskfaktorn under 2% av ditt kontosaldo i varje handel.


Handelshantering


Professionella handlare vet vikten av att använda rätt riskhanteringspolicy. De bryter aldrig 2% -regeln för penninghantering eftersom den har makten att skydda deras kapital. När du handlar mer blir du mer säker på att använda Schaff Scalping Trading System. Snart kommer du att ha flera öppna affärer. En sak handlar glömmer att om de riskerar 2% i varje handel och öppnar tre tre affärer riskerar de faktiskt 6% av sitt kontosaldo. Så kumulativa riskfaktorer bör övervägas när du använder Schaff Scalping Trading System för att hantera flera transaktioner.

De som kommer att använda prisåtgärdssignalen för att göra affärer vid det stora motståndet måste utvärdera handelsuppställningarna under de mest stabila timmarna. Vissa av er kanske inte väntar tills ljuset stängs. Istället för att rusa in i affärer, vänta på att den baisseartade stiftstången eller det uppslukande mönstret bildas. Detta skyddar dig från många falska signaler. Och förvänta dig alltid att förlora pengar från de bästa signalerna. När du väl har utvecklat en vana att handla med en låg riskprofil och upprätthåller ett standardförhållande mellan risk och belöning blir det en lätt uppgift att öka dina färdigheter.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Slutsats


Du kanske har det bästa handelssystemet i världen, men utan stark uthållighet kommer du inte att kunna förändra ditt liv. Många nybörjare har köpt de bästa handelsstrategierna och misslyckades. Som en ny användare av Schaff Scalping Trading System måste du ägna dig åt och lära dig de grundläggande detaljerna på marknaden genom att analysera viktiga marknadsdetaljer. Om du har svårt kan du lära dig saker i demomiljön. Och förvänta dig inte att tjäna pengar på alla affärer. Du måste följa de nämnda stegen i den här artikeln och först då kan du förvänta dig att lyckas.

Ibland kommer systemet att generera serier med förlorade beställningar. Detta är helt normalt och du bör hålla fast vid din normala strategi. Vissa experter föreslår dock att man sänker riskfaktorn med 1% när de ofta tappar order. När prisrörelsen i det stora valutaparet stabiliseras kommer du igen att ha vinnare i rad.

Ladda ner hela systembeskrivningen och filerna här:

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.