4 Rainbow Strategy For MT4

4 Rainbow Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. 4 Rainbow Strategy For MT4
  2. The 4 Rainbow Strategy For MT4 - Lange positioner
  3. 4 Rainbow Strategy For MT4 - korte positioner
  4. Er 4 Rainbow Strategy For MT4 rentabel?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


4 Rainbow Strategy For MT4 er det handelssystem, der forsøger at gøre brug af bølgetælling sammen med brugen af standardtekniske indikatorer. Mens indsatsen måske er en bifald værd, fejler den fire regnbue-strategi fuldstændigt ved dette forsøg.

FREE 4 Rainbow Strategy

Download the FREE 4 Rainbow Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Det du ender med i slutningen er et handelssystem, hvor du grundlæggende bliver nødt til at ignorere de forskellige bølgetællingsmetoder, der er brugt. På nogle måder ødelægger dette fuldstændigt formålet med at bruge denne handelsstrategi, der er bygget på kortvarige tilbagetrækninger målt ved bølgetælling.

Der er en hel del indikatorer, der bruges i 4 regnbue-strategien. Den første indikator kaldes MA shortlines-indikatoren. Dette er intet andet end de glidende gennemsnitslinjer. Det vil gøre brug af en 34. Glidende gennemsnit. Det er en brugerdefineret indikator og leveres derfor med mange ekstra brugerdefinerede indstillinger. Den næste indikator, der anvendes i 5-regnbue-strategien, kaldes de fire pile med glidende gennemsnit for regn.

Indikatoren for glidende gennemsnit for 4 regn er også en brugerdefineret indikator, og som titlen antyder, bruger den fire forskellige glidende gennemsnit. Du vil dog bemærke, at de glidende gennemsnitsperioder, der bruges i denne indikator, er ukonventionelle.

Selvom der ikke er noget bevis på markedet for, at kun visse typer indstillinger for glidende gennemsnit fungerer bedst, er det ret interessant at se valget af de glidende gennemsnitsperioder, der anvendes i dette handelssystem oprettet. Den vigtigste ting at bemærke her er den blå linje, som er den tykkeste af de tre glidende gennemsnitslinjer. Du kan forvente et stort skift i tendensen, når prisen bryder denne blå tykke linje.

Endelig har vi også den drejningsindikator, der bruges i denne handelsstrategi. Dette er standardindikatoren, der syntes at være blevet en norm i næsten ethvert brugerdefineret handelssystem, som du ser. Drejepunkterne, som han kender, kan fungere som intradag support- og modstandsniveauer i forbindelse med denne handelsstrategi, pivotniveauindikatorerne kan bruges som en måde at indstille dine indtjeningsniveauer såvel som for indgangspunkter i dine handler.

Der er kun et undervindue i 4 regnbuehandelssystemskabelonen. Den anvendte indikator kaldes CCI histogramindikatoren. Denne indikator ligner meget indikatoren for råvarekanalindeks, også kendt som CCI. Den eneste forskel her er, at der også er et histogram, der er tegnet. Pristendenser kan bekræftes, når og når CCI-histogramindikatoren bevæger sig over og under nullinjen. Endelig er den mest obskure del om 4 regnbuehandelssystemet bølgetællingsmetoderne. Ideelt set skulle man antage, at dette handelssystem gør brug af det oprettede 123 handelsmønster. Men det er ikke tilfældet her. På grund af den angivne brugerdefinerede brug, har vi ikke meget information om, hvordan disse bølgetællinger fungerer.

Lad os nu se på, hvordan du kan bruge disse indikatorer til at handle med 4-regnbuehandelsstrategien.The 4 Rainbow Strategy For MT4 - Lange positioner
For at tage en lang position ved hjælp af den fulde regnbuestrategi er vi kun afhængige af prishandling, det glidende gennemsnit, CCI-histogrammet. Der fokuseres ikke på de forskellige optællinger, du ser i prisdiagrammet. Dette gør det ikke anderledes end en regelmæssig glidende gennemsnitsbaseret tendens efter handelssystem.

Vent til prisen lukker frem for alt før glidende gennemsnit. Dette indikerer, at markedet bevæger sig i en opadgående tendens. For at bekræfte dette look til CCI histogramindikatoren. CCI-histogramindikatoren skal bevæge sig fra under nullinjen til ovenover.

Når det tegner histogrammet over nullinjen, vil du se, at det skifter farve til blå. Vent til et kortvarigt sving højt for at danne sig. Opret nu en afventende lang ordre nær svingningen højt.

Indstil dit stoptab til det seneste lavt niveau før den afventende ordre. Beregn nu dit forhold mellem risiko og belønning, og indstil dit niveau for overskud i overensstemmelse hermed. Hvis markederne er i en stærk tendens, kan du følge dit stoptab over den blå glidende gennemsnitslinje. Dette vil sikre, at du får maksimalt overskud, når tendenser er de stærkeste på markederne.4 Rainbow Strategy For MT4 - korte positioner
For at tage en kort position ved hjælp af den fulde regnbuestrategi er vi kun afhængige af prishandling, det glidende gennemsnit, CCI-histogrammet. Der fokuseres ikke på de forskellige optællinger, du ser i prisdiagrammet. Dette gør det ikke anderledes end en regelmæssig glidende gennemsnitsbaseret tendens efter handelssystem.

Vent på, at prisen lukker under alle før glidende gennemsnit. Dette indikerer, at markedet bevæger sig nedad. For at bekræfte dette skal du se til CCI-histogramindikatoren. CCI-histogramindikatoren skal bevæge sig fra over nullinjen til nedenunder. Når det tegner histogrammet under nullinjen, vil du se, at det skifter farve til rødt. Vent til et kortvarigt sving lavt til form. Opret nu en afventende kort ordre nær sving lavt.

Indstil dit stoptab til den seneste højde inden den afventende ordre. Beregn nu dit forhold mellem risiko og belønning, og indstil dit niveau for overskud i overensstemmelse hermed. Hvis markederne er i en stærk tendens, kan du følge dit stoptab over den blå glidende gennemsnitslinje. Dette vil sikre, at du får maksimalt overskud, når tendenser er de stærkeste på markederne.Er 4 Rainbow Strategy For MT4 rentabel?


Afslutningsvis er de fire regnbuestrategier for tomme 4 et handelssystem, som du helt sikkert kan gå glip af. Der er ikke noget interessant ved denne handelsstrategi, og hvad vi har tilbage med er bare en regelmæssig gennemsnitlig trend efter handelssystem.

Mens begrebet tælle bølger måske har bragt et interessant twist, er faktum, at denne bølgetællingsmetode går tabt i dette handelssystem. Derfor er der ingen reel fordel, som du kan få. Der er en bedre arbejdstrend efter handelssystemer, som du kan bruge.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE 4 Rainbow Strategy

Download the FREE 4 Rainbow Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.