50 pips daily scalping Strategy For MT4

50 pips daily scalping Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. 50 pips daily scalping Strategy For MT4
  2. De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - lange positioner
  3. De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - korte positioner
  4. Er den 50 pips daily scalping Strategy For MT4 rentabel?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Den 50 pips daily scalping Strategy For MT4 er en kortsigtet tendens efter handelssystemet. Som du kan se fra diagrammerne, ser dette handelssystem ud til at være meget grundlæggende ved at bruge bare glidende gennemsnit og intet andet. Mens det på den ene side kan få handelssystemet til at se meget simpelt ud på den anden side, er det ikke et robust handelssystem. På grund af dette skal forhandlere huske dette, hvis de ønsker at fortsætte med at bruge denne handelsstrategi.

Succesen med at handle med scalping-strategien på 50 pips afhænger grundlæggende af de erhvervsdrivendes oplevelsesniveau på markederne. Som et resultat bemærker du muligvis, at nogle erhvervsdrivende vil være i stand til at tjene noget overskud, mens andre måske ikke gør det.

50 pip-skalperingsstrategien er primært drevet af glidende gennemsnit. For det første har vi de gule linjer, der er de fem periode glat glidende gennemsnit indstillet til prisen høj og prisen lav. Disse to glidende gennemsnit danner priskanalen eller prisbåndet. Disse to glidende gennemsnit kan tjene formålet med at signalere de kortsigtede tendenser på markedet.

Det næste vigtigste glidende gennemsnit kommer stort set fra en brugerdefineret indikator. Dette er kendt som den indikerede KAZi-tendens. Det gør brug af et glidende gennemsnit på 130 perioder. Denne glidende gennemsnitslinje opfører sig som et trendfilter. Men på samme tid kan denne primære glidende gennemsnitslinje også fungere som et potentielt niveau for profit.


FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Resten af indikatorerne, der anvendes i 50 pips skalperingsstrategien, er dybest set intradag-pivotniveauer. Dette er de vandrette linjer, som du ser på prisdiagrammet. De kan også bruges til potentielle niveauer for profit. Bemærk dog, at når der er en sammenløb mellem de fem periodes glidende gennemsnit på de vandrette drejningsniveauer, vil du bemærke, at det kan danne en stærk modstand eller et støtteområde. Vi anbefaler ikke, at du går ind i en handel i den modsatte retning, når du ser sådanne mønstre forekomme.

Du har muligvis bemærket nu, at 50 pips-skalperingsstrategien mangler indikatorer i undervinduet. Som du måske ved, bør ethvert handelssystem, der bruger glidende gennemsnit, også have en tidsindikator eller en oscillator, der kan signalere de overkøbte og de oversolgte forhold på markedet. Dette er kritisk for succesen, når der handles med glidende gennemsnit, da sådanne handelsstrategier ikke fungerer for godt, når markederne er i et sidelæns interval. Derfor er der en betydelig risiko, når du handler med 50 pips skalperingsstrategi.

Lad os nu se på, hvordan du kan handle lange og korte positioner ved hjælp af 50-pips skalperingsstrategi til MT4.De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - lange positioner
Lange positioner på markedet ved hjælp af 50 pip scalping-strategien kan tages, når du bemærker, at priserne bevæger sig højere. For at en lang position skal indtages, skal du først vente på prishandling for at signalere, at tendensen er opad. Dette sker, når du ser en pil op, der peger på prisdiagrammet. Priskanalens hældning bør også være højere.

Vent nu på, at prishandling lukkes over priskanalindikatoren, og tag derefter en lang position på markedet. Indstil dit første indtjeningsniveau til den vigtigste glidende gennemsnitslinje, som er repræsenteret af den tykke blå glidende gennemsnitslinje. For dit andet niveau for fortjeneste kan du bruge et af de intradag-pivotniveauer.

Du kan indstille dit stoptab til den lavere priskanal, når du tager en lang position. Når det første mål nås, skal du flytte dit stoptab for at bryde lige for at fjerne enhver risiko fra handelen.De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - korte positioner
Korte positioner på markedet ved hjælp af 50 pip-skalperingsstrategien kan tages, når du bemærker, at priserne bevæger sig lavere. For at en kort position skal indtages, skal du først vente på prishandling for at signalere, at tendensen er nedad. Dette sker, når du ser en pil nedad i prisdiagrammet. Priskanalens hældning skal også være lavere.

Vent nu til prishandling lukkes under indikatoren for priskanal, og tag derefter en kort position på markedet. Indstil dit første indtjeningsniveau til den vigtigste glidende gennemsnitslinje, som er repræsenteret af den tykke blå glidende gennemsnitslinje. For dit andet niveau for fortjeneste kan du bruge et af de intradag-pivotniveauer.

Du kan indstille dit stoptab til den øverste priskanal, når du tager en kort position. Når det første mål nås, skal du flytte dit stoptab for at bryde lige for at fjerne enhver risiko fra handelen.Er den 50 pips daily scalping Strategy For MT4 rentabel?


Opførelsen af 50 pip-skalperingsstrategien er ret enkel. Denne handelsstrategi bruger dybest set forskellige glidende gennemsnit. Som du kan se, er der nogle klare ulemper ved opsætningen af dette handelssystem. Det vigtigste af alt er, at 50 pip-skalperingsstrategien kun fungerer bedst på trendmarkeder. Derfor, når du ser, at markederne bevæger sig i et sidelæns område, vil der være masser af falske signaler.

Derfor skal handlende finde en måde at undgå sidelæns markeder på. Desværre, når du handler liv på markederne, er der ingen måde at fortælle, om markedet fortsætter med at udvikle sig, eller om det vil flytte til et sidelæns interval. Dette er en risiko, som erhvervsdrivende bliver nødt til at tage, når de handler med strategien for 50 pep skalpering.

Det faktum, at der ikke er nogen oscillator, der kan give dig tid til dine handler, gør det noget vanskeligt. Derfor kunne erfarne handlende se på at tilføje brugerdefinerede indikatorer, især i undervinduet for at tidsfriste deres handler. Mens scalping-strategien på 50 pips er enkel i sin logik, kan vi ikke anbefale dette til begyndere af de nævnte grunde.

Handelsskabelonen, der følger med 50 pips-skalperingsstrategien, er relativt let og kan derfor bruges til at overvåge flere instrumenter og diagrammer på samme tid. Husk, at dette er en kortvarig skalperingsstrategi og derfor kun kan anvendes på tidsrammerne til intradag-diagrammet.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.