ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

ITM  X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 er et meget kortvarigt handelssystem. Denne handelsstrategi fungerer kun på tidsrammen på 1 minut. Derfor, hvis du er en mellemfristet erhvervsdrivende eller en swinghandler, så er den daglige skalperindikatorstrategi for ITM X-Gen ikke egnet til dig.

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Der er kun en indikator, der bruges i ITM X-Gen daglige skalperindikatorstrategi til MT4. Dette er den brugerdefinerede indikator kaldet ITM X-Gen indikator. Indstillingerne for denne indikator er meget minimale, og i henhold til instruktionerne behøver du ikke ændre nogen indstillinger.
Indikatoren fungerer ikke på nogen tidsramme, undtagen kort tidsramme på 1 minut.

Når du indlæser indikatoren og skifter til tidsrammen på et minut, ser du indikatoren på arbejde. Der er lidt information på venstre side af diagrammet.

Den første del af dette viser detaljer om det instrument, som indikatoren er isat for. Derefter får du også vist BID- og ASK-priserne for indikatoren. Det næste, der følger, er detaljer som handelsbalance, egenkapital, fri margin og så videre.

Oplysningerne leveret af ITM X-Gen skalperingsindikatoren er ret praktisk, da du kan minimere handelsterminalen nederst på skærmen. Dette giver dig mulighed for at se kortene med indikatoren mere tydeligt.

Efter informationen er den næste del handelssignaler. ITM X-Gen-indikatoren viser, om du skal være lang eller kort. Du kan ganske enkelt følge de handelssignaler, der kommer ud fra indikatoren.

ITM X-Gen-indikatoren bruger en slags prisbånd eller en priskanalindikator. Kanalindikatorerne, som du kender plotniveauer over og under høje og lave priser. I tilfælde af ITM X-Gen-indikatoren ser du også mellembåndet.

Afhængig af pristendenser har ITM X-Gen-priskanalen en tendens til at hælde op eller ned, og når markederne er flade, handler det også fladt. Dette eliminerer behovet for at tilføje yderligere indikatorer til dette handelssystem.

Køb og salg signaler tages baseret på de oplysninger, du ser i prisdiagrammet. Alternativt kan du også identificere op- og nedpilene, der er afbildet i prisdiagrammet. Indikatoren fortæller dig, at du skal vente på, at der planlægges et par op eller et par nedpile, inden du kan tage en lang eller en kort position på markedet.

Lad os nu se på, hvordan du kan handle ved hjælp af ITM X-Gen daglige skalperindikatorstrategi til MT4.


ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - Lange positioner


For lange positioner skal du blot indlæse indikatoren i ITM X-Gen daglige skalperindikatorstrategi for MT4 og vente på, at signalet vises. På din skærm skal du se, at handelsretningen skal vises som LANG. Når dette sker, skal du vente på, at prisen rører ved den nedre ende af priskanalen.

Priskanalens hældning bør også være tilbøjelig til at vende opad for at bekræfte, at prisen bevæger sig højere.

Du vil nu se et par pil op bliver plottet. Vi anbefaler, at du venter på mindst to eller tre pil op, og efter at prisen lukkes over den lavere prislinje, kan du tage en lang position på markedet. Identificer den seneste svingning lavt, og placer dit stoptab på dette niveau.

Ved hjælp af den øverste ende af priskanalen kan du indstille dit niveau for overskud her. Bemærk, at du bliver nødt til manuelt at justere niveauet for overskud med regelmæssige mellemrum.


ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - korte positioner


For korte positioner skal du blot indlæse indikatoren i ITM X-Gen daglige skalperindikatorstrategi for MT4 og vente på, at signalet vises. På din skærm skal du se, at handelsretningen skal vises som KORT. Når dette sker, skal du vente på, at prisen rører ved den øverste ende af priskanalen.

Priskanalens hældning bør også være tilbøjelig til at nedadgående for at bekræfte, at prisen bevæger sig lavere.

Du vil nu se et par nedpile plottes. Vi anbefaler, at du venter på mindst to eller tre pil ned, og efter at prisen lukkes under den øverste prislinje, kan du tage en kort position på markedet. Identificer den seneste svingning højt, og placer dit stoptab på dette niveau.

Ved hjælp af den nederste ende af priskanalen kan du indstille dit niveau for overskud her. Bemærk, at du bliver nødt til manuelt at justere niveauet for overskud med regelmæssige mellemrum.


Er ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 noget godt?
Afslutningsvis er ITM X-Gen daglig skalperindikatorstrategi for MT4 et ret unikt handelssystem. Det er bygget til kortvarige diagrammer, derfor er dette handelssystem muligvis ikke egnet til alle handlende. Men hvis du kan spare et par timer om dagen, kan du indlæse denne handelsskabelon og handle i kort tid.

Daghandlere vil finde ud af, at ITM X-Gen daglig skalperindikatorstrategi for MT4 er et ret hurtigt tempo handelssystem. Der er en god chance for, at du går glip af et par signaler. men bliv ikke utålmodig og spring sent ind i handlen. Der er rigelige muligheder, som du kan få, når du handler med ITM X-Gen daglige skalperindikatorstrategi til MT4.

Vi anbefaler ikke at indlæse mere end et instrument med dette handelssystems skabelon. Dette skyldes, at brug af for mange instrumenter og at følge signalerne kan være meget forvirrende, og det kan let føre til, at du ikke kan styre dine handler korrekt.

Handelsskabelonen, der følger med ITM X-Gen daglige skalperindikatorstrategi for MT4, er meget let, men som vi nævnte tidligere, er det bedst at bruge skabelonen til at overvåge kun et instrument, indtil du bliver fuldt bekendt med denne handelsform .

Vi skal bemærke, at ITM X-Gen daglige skalperindikatorstrategi for MT4 ikke garanterer resultater hele tiden. Derfor bør forhandlere huske dette på, at den daglige ITM X-Gen-scalper-indikatorstrategi for MT4 ikke er det hellige gral forexhandelssystem.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.