JJN Scalper with Non Lag MA Strategy For MT4

JJN Scalper with Non Lag MA Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. JJN Scalper with Non Lag MA Strategy For MT4
  2. JJN Scalper med ikke-lag MA-system - Lange positioner
  3. JJN Scalper med ikke-lag MA-system - Korte positioner
  4. Er JJN Scalper with Non Lag MA Strategy For MT4 god til handel?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


JJN Scalper with Non Lag MA Strategy For MT4 er et relativt let at forstå og let at bruge handelssystem. Forex-forhandlere kan synes, at skabelonerne er visuelt tiltalende, på trods af at diagrammet måske kan virke lidt rodet i starten.

FREE JJN Scalper with Non Lag MA Strategy

Download the FREE JJN Scalper with Non Lag MA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Men når det er sagt, bruger JJN Scalper med ikke-lag MA to forskellige skabeloner, den ene lette version og den anden med alle indikatorerne i fuld visning. Handlere kan vælge at bruge en af disse to skabeloner, når de handler med JJN Scalper med ikke-lag MA handelssystem.

Indikatorerne i brug er primært den ikke-forsinkende glidende gennemsnit-indikator. Derudover er der nogle brugerdefinerede tekniske indikatorer, såsom JJN-løfteoscillatoren, standardafvigelsesgennemsnitoscillatoren og RSI CCI-kombineret oscillator.

JJN Scalper med ikke-lag MA handelssystem leveres også med en ekstra hjælp til display, når det er tid til at købe eller sælge. Således kan handlende, der er meget nye inden for handel, finde denne funktion meget praktisk. Selvfølgelig vil det anbefales, at du ikke vænne sig til denne form for handel, fordi du ender med at ikke lære noget om markederne eller hvordan du handler med dig selv.

På grund af de forskellige involverede indikatorer kan du nemt tilpasse JJN Scalper med ikke-lag MA og måske endda være i stand til at oprette dine egne handelsregler.

JJN Scalper med ikke-lag MA-system - Lange positioner
For at tage en lang position ved hjælp af JJN Scalper med ikke-lag MA handelsstrategi, er vi først nødt til at få et par betingelser opfyldt. Dette begynder med JJN-løfteoscillatoren. Vi er nødt til at se en bullish crossover på denne oscillator. Dette antyder, at tendensen går op.

Herefter skal du være opmærksom på den gennemsnitlige standardafvigelsesindikator, som er den næste. Dette fortæller dig, hvor ustabilt valutaparet er for den pågældende session. Ideelt set ønsker vi en lav flygtig opsætning, så det giver dig mulighed for at indstille din indgang og stoppe tab. Men efter dette foretrækkes naturligvis en stigende standardafvigelse, da det kan give dig mulighed for at booke overskud og lukke din handel hurtigt.

Så en JJN-løftet og den gennemsnitlige standardafvigelsesoscillator er synkroniseret, se til prisoversigten. Vi er nødt til at se en lav dannelse på diagrammet. Efter dette skal du vente til den næste session åbnes. Dette gør det muligt for dig at placere din lange ordre.

Indstil dit stoptab til det nylige omdrejningstal. I ovenstående skema kan du se, at et par lysestager væk fra indgangspunktet, der er en drejelig lav, der dannes. Med det tilgængelige indgangs- og stoptab kan du nu indstille dine take profit niveauer med en ønsket risiko for at belønne opsætning.

En anden måde at booke overskud på er blot at holde øje med JJN-løfteoscillatoren. Du kan begynde at lukke din position, hvis du ser en bearish krydsning. Denne metode er ideelt egnet, når markederne er i en stærk tendens. Ellers kan du ende med at opgive alle de gevinster, du har gjort tidligere.

Hvis det er til nogen hjælp, kan trendstyrkeindikatoren, som du ser i øverste højre hjørne, også hjælpe. Når vi tager lange positioner, ønsker vi, at dette skal vise flere grønne søjler. Som du kan se i ovenstående eksempel, har vi imidlertid afsluttet et par gule søjler. Dette er helt acceptabelt.

JJN Scalper med ikke-lag MA-system - Korte positioner
Den oprettede korte position er også ens, hvilket betyder, at vi er nødt til at vente på, at et antal indikatorer stiller op, inden vi kan indtage en kort position. For at gøre dette skal du starte med JJN-løfteoscillatoren. Vi er nødt til at se en bearish krydsning, der sker. Dette vil være din første advarsel for at begynde at lede efter en kort position.

Se derefter til den næste indikator, som er den gennemsnitlige standardafvigelsesindikator. Dette giver dig mulighed for at finde en post, hvor der er lav volatilitet. Når du har identificeret den lysestage, du vælger, skal du placere en kort indgang på det lave.

Se til venstre på dit diagram for at finde et nyligt højdepunkt og indstil dit stoptab et par point over dette niveau. Derefter, efter at din handel er sat op, kan du have et take profit niveau, der er mindst tre gange din risiko.

I nogle tilfælde hjælper det også med at se på indikatoren for trendstyrke, der findes på højre side af dit diagram. Når du tager en kort position, bør du ideelt set se på flere antal røde bjælker på denne indikator. Men sådanne forhold forekommer ikke hele tiden.

Tillad dig selv en smule subjektivitet, når du bruger JJN Scalper med ikke-lag MA-handelssystem, og du kan finde flere handelssignaler baseret på denne metode. Bemærk, at de køb og salg, som du får, til tider kan være vildledende. Basér derfor ikke dine handelsbeslutninger udelukkende på dette aspekt.

Er JJN Scalper with Non Lag MA Strategy For MT4 god til handel?


Som du kan se fra eksemplerne på køb og salg af JJN Scalper med ikke-lag MA er ganske enkel at forstå og bruge. Det fungerer godt, men kun på mindre tidsrammer. Derfor, hvis du er en svinghandler, er chancerne for, at dette handelssystem muligvis ikke passer til dig.

På trods af antallet af involverede indikatorer kan vi især lide tanken om, at prisoversigten ikke er meget rodet. Derfor vil handlende med prishandlinger synes dette er meget tiltalende for handel. Og hvis du er irriteret over de yderligere displayindikatorer, kan du blot skifte til den lette version af skabelonen.

Dette anbefales stærkt, hvis du virkelig ønsker at lære at handle. Den lette version giver dig ikke nogen handelshjælp. Så det er dybest set op til dig, hvordan du vil handle ved hjælp af JJN Scalper med ikke-lag MA handelssystem.

Enkelheden med denne metode og det faktum, at der kun er nogle få betingelser, der kræves for at kunne handle, gør JJN Scalper med ikke-lag MA til et brugervenligt handelssystem, selv for absolutte begyndere. Naturligvis giver det mening at prøve at forstå de forskellige indikatorer, der er involveret i dette handelssystem.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE JJN Scalper with Non Lag MA Strategy

Download the FREE JJN Scalper with Non Lag MA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.