Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4
  2. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - lange positioner
  3. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - korte positioner
  4. Er Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 rentabelt?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 er et trendfølgningssystem, der på en eller anden måde virker lidt kompliceret i forhold til nogen af de andre lignende handelsstrategier, som vi er stødt på. Dette skyldes sandsynligvis, at Keltner-skalperingen med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem bruger et udvalg af indikatorer, der ikke klart signalerer markedsoplysningerne.

Dette handelssystem bruger en kombination af både standard regelmæssige indikatorer såvel som en brugerdefineret indikator. For det første har vi i prisdiagrammet de standard Keltner-kanalindikatorer efterfulgt af en glidende gennemsnitsindikator. Indikatoren for glidende gennemsnit er baseret på en indstilling på 89. I det første undervindue i Keltner-skalperingen med dobbelt dynamisk sonar SX-handelssystem har vi standardstokastisk oscillator.

Endelig har vi i det andet undervindue den dobbelte dynamiske zone RSX-indikator. Hvis du nøje observerer, ser både stochastics-oscillatoren og RSX-indikatoren med dobbelt dynamisk zone noget ud. Det er her forvirringen kommer fra på nogle måder.


FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!På grund af ligheden mellem begge disse oscillatorer er handelssignalerne aldrig synkroniseret. Det er kun sjældne steder, hvor du vil se, at stokastisk oscillator også bekræfter, at der er vendepunkter i pris, som signaleret af RSX-indikatoren med dobbelt dynamisk zone.

For det andet kan det også være lidt forvirrende, fordi stochasticsoscillatoren er indstillet til at være lidt mere følsom. Derfor vil du se selv kortsigtede vendepunkter i prisen. Dette er dog ikke tilfældet med den dobbeltdynamiske Zone RSX-indikator, som har tendens til at forsinke og derfor giver færre signaler.

Keltner-skalperingen med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem Har en handelsskabelon, der er ret tung at bruge. Et andet punkt at bemærke er, at RSX-indikatoren med dobbelt dynamisk zone kun fungerer, når du også installerer den angivne DLL, der følger med dette handelssystem.

Lad os nu se på, hvordan du kan handle lange og korte positioner ved hjælp af Keltner-skalpering med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem til MT4.
Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - lange positioner
For at tage en lang position ved hjælp af Keltner-skalperingen med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem, skal forhandlere se efter signaler for en uptrend. Dette betyder, at prishandling skal bevæge sig over den blå glidende gennemsnitslinje. Dette signalerer, at markederne bevæger sig højere.

Efter dette ser du derefter på den dobbelte dynamiske indikator. Her skal oscillatoren dreje højere fra den lavere priskanal. Efter dette skal du også se på bekræftelsen af Stochastics-oscillatoren.

Muligheden for, at begge indikatorer signaliserer det samme, forekommer ikke på samme tid. Derfor skal der være lidt fleksibilitet. Efter bekræftelse kan du tage en lang position på markedet. Indstil dit stoptab til det nylige lavpunkt. Du kan bruge det beregnede forhold til risiko for belønning og indstille dit niveau for overskud i overensstemmelse hermed.

Det er ideelt at opdele dine positioner i flere handler, så de automatisk lukkes. Du kan flytte dit stoptab til at gå i stykker, selv efter at den første handel er afsluttet.
Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - korte positioner
For at tage en kort position ved hjælp af Keltner-skalpering med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem, skal forhandlere se efter signaler for en nedadgående tendens. Dette betyder, at prishandling skal bevæge sig under den blå glidende gennemsnitslinje. Dette signalerer, at markederne bevæger sig lavere.

Efter dette ser du derefter på den dobbelte dynamiske indikator. Her skal oscillatoren dreje lavere fra den øverste priskanal. Efter dette skal du også se på bekræftelsen af Stochastics-oscillatoren.

Muligheden for, at begge indikatorer signaliserer det samme, forekommer ikke på samme tid. Derfor skal der være lidt fleksibilitet. Efter bekræftelse kan du tage en kort position på markedet. Indstil dit stoptab til det seneste højdepunkt. Du kan bruge det beregnede forhold til risiko for belønning og indstille dit niveau for overskud i overensstemmelse hermed.

Det er ideelt at opdele dine positioner i flere handler, så de automatisk lukkes. Du kan flytte dit stoptab til at bryde, selv efter at den første handel er afsluttet.
Er Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 rentabelt?


Samlet set finder vi ud af, at Keltner-skalperingen med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem er en handelsstrategi, der alene kan bruges af professionelle forhandlere. Handelssystemet er noget komplekst, især hvis du er opmærksom på alle de indikatorer, der bruges. Dette kan til tider føre til såkaldt analyse lammelse. Du finder ikke altid det perfekte handelssignal, hvor alle indikatorerne er justeret på samme måde.

Men hvis du fjerner kompleksiteten med hensyn til de brugerdefinerede indikatorer, der bruges i Keltner-kanalskalpering med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem, er det kun en tendens, der følger handelssystemet. Dog kan handlende handle med systemet på forskellige måder. Metoderne i denne artikel viser kun en af disse metoder. Afhængigt af ens fantasi og erfaring med de anvendte indikatorer kan du dog yderligere finde forskellige måder at handle med denne strategi på.

På grund af antallet af anvendte indikatorer og det faktum, at det også bruger DLL-filer, er handelsskabelonen, der følger med Keltner-skalperingen med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem, lidt tung. Derfor skal forhandlere huske dette, hvis de vil bruge denne handelsskabelon til at overvåge flere instrumenter på samme tid. Interessant er det dog, at Keltner-skalperingen med dobbelt dynamisk zone RSX-handelssystem ikke giver dig en fordel på markedet. Som et resultat er det op til den erhvervsdrivende at beslutte, om de vil gøre brug af dette handelssystem eller ej.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.