Lucky Stars Strategy For MT4

Lucky Stars Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lucky Stars Strategy For MT4
  2. Lucky Stars Strategy For MT4 - lange positioner
  3. Lucky Stars Strategy For MT4 - korte positioner
  4. Er Lucky Stars Strategy For MT4 rentabel?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Lucky Stars Strategy For MT4 er et handelssystem, der kun er en trend, der følger handelsstrategien. Det gør brug af glidende gennemsnit som de vigtigste indikatorer, der driver dette handelssystem. Resten af indikatorerne er de sædvanlige bælter og resultater, som du finder i et handelssystem, der forsøger at fremstille sig selv som en af de sofistikerede handelsstrategier. Faktisk er der ikke noget sofistikeret ved den heldige stjernestrategi.

FREE Lucky Stars Strategy

Download the FREE Lucky Stars Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

I alt er der fem indikatorer, der bruges i dette handelssystem. De fleste af disse er brugerdefinerede indikatorer. Den første kaldes den heldige stjernes lette indikator. Denne indikator er ansvarlig for at plotte op- og nedpilene i prisdiagrammet. Som du kan se, afspejler op- og nedpilene imidlertid den meget korte sigt retracement i priser. Disse op og ned signaler repræsenterer ikke den største tendens.

Den næste indikator kaldes den heldige stjernedrejningsindikator. Dette er igen en tilpasset indikator. Imidlertid plotter denne indikator simpelthen de intradag-pivotniveauer i prisdiagrammet. Dette er hvad du kan se baseret på de grønne og de røde linjer vist på diagrammet. Support- og modstandsniveauerne kan bruges som potentielle profitniveauer for dine handler.

De to glidende gennemsnit, som vi synes er de mest vigtige indikatorer for denne handelsstrategi. Dette er de to eksponentielle glidende gennemsnit. De langsigtede glidende gennemsnit er baseret på en 32. Indstilling, og det kortsigtede glidende gennemsnit er baseret på en 16-periode-indstilling. Markedsudviklingen er derfor afbildet baseret på, hvordan de kortsigtede og de langsigtede glidende gennemsnit krydser hinanden.

I undervinduet i den heldige stjernes handelsstrategi har vi en tilpasset indikator. Mens man normalt er tilbøjelig til at se en indikator som en oscillator, plotter denne brugerdefinerede indikator blot histogramstænger. Som standard skal denne indikator vise styrken af lysestagerne.

Men som du kan se, er signalerne svære at forstå. Handlende kan potentielt se på at erstatte denne indikator med en mere meningsfuld oscillator som stokastikindikatoren eller den relative styrkeindeksindikator.

Lad os nu se på, hvordan du kan bruge disse indikatorer til at handle med den heldige stjernes handelsstrategi.Lucky Stars Strategy For MT4 - lange positioner
Ved lange positioner ved hjælp af strategien med heldige stjerner venter vi på, at markedet signalerer en bullish tendens. Dette ser du, når det kortsigtede glidende gennemsnit, som er den hvide stiplede linje, er over det langsigtede glidende gennemsnit, som er den tykke gule linje. Du kan ignorere de op og ned-signaler, der vises i prisdiagrammet. Som vi nævnte tidligere er disse signaler vildledende.

Når du har identificeret, at markedet er i en uptrend, skal du vente på, at prisen bliver en høj og derefter lave en retracement. Denne retracement vil skabe et lokalt sving lavt. Du skal indstille din lange ordre som en afventende ordre nær det høje niveau, der dannes, og sæt dit stoptab til det lokale sving lavt. For dit take profit-niveau kan du enten bruge et af de modstandsniveauer, som du ser under prisen, eller du kan indstille dit take profit-niveau baseret på et beregnet forhold mellem risiko og belønning.

Som en bekræftelse kan du også se efter validering fra signalerne i undervinduet. Men i betragtning af at det er ret komplekst at forstå dette, anbefaler vi, at du udelukkende fokuserer på handel med prishandlinger og tendenser baseret på prisdiagrammet.Lucky Stars Strategy For MT4 - korte positioner
For korte positioner, der bruger Lucky Stars-strategien, venter vi på, at markedet signalerer en bearish tendens. Dette ser du, når det kortsigtede glidende gennemsnit, som er den hvide stiplede linje, er under det langsigtede glidende gennemsnit, som er den tykke gule linje. Du kan ignorere de op og ned-signaler, der vises i prisdiagrammet. Som vi nævnte tidligere er disse signaler vildledende.

Når du har identificeret, at markedet er i en nedadgående tendens, skal du vente på, at prisen bliver lav og derefter lave en retracement. Denne retracement vil skabe et lokalt sving højt. Du skal indstille din korte ordre som en afventende ordre nær det lave niveau, der dannes, og sæt dit stoptab til det lokale sving højt. For dit take profit-niveau kan du enten bruge et af supportniveauerne, som du ser under prisen, eller du kan indstille dit take profit-niveau baseret på et beregnet forhold mellem risiko og belønning.

Som en bekræftelse kan du også se efter validering fra signalerne i undervinduet. Men i betragtning af at det er ret komplekst at forstå dette, anbefaler vi, at du udelukkende fokuserer på handel med prishandlinger og tendenser baseret på prisdiagrammet.Er Lucky Stars Strategy For MT4 rentabel?


Baseret på de handelsregler, der er defineret i den heldige Stars-strategi, kommer vi til den konklusion, at dette ikke adskiller sig fra en regelmæssig trend-efter-strategi. Tilføjelsen af et par drejepunkter og et par andre indikatorer medfører ikke nogen større ændring i de overordnede grundlæggende handelsmuligheder med denne strategi.

Desuden finder vi, at brugen af de heldige stjerner VF-indikator, som du ser i undervinduet, heller ikke repræsenterer markedsinformation korrekt. Der for begyndere kan det være lidt forvirrende at handle baseret på signalerne ved hjælp af denne strategi.


Faktisk har vi i denne artikel forsøgt at holde handelsreglerne så enkle som muligt. Dette er grunden til, at du kan se, at handelsreglerne er baseret på tendenser snarere end at fokusere på signalerne fra undervinduet.

Fra ovenstående kan vi derfor konstatere, at den heldige stjernestrategi ikke er unik. Faktisk er det kun en hvidkalkning af regelmæssig tendens efter handelssystem. Anvendelse af komplicerede handelsindikatorer gør det ikke sofistikeret, og det giver heller ikke handlende en fordel på markederne. Derfor vil du ikke gå glip af noget, hvis du giver denne handelsstrategi eller savner.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Lucky Stars Strategy

Download the FREE Lucky Stars Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.