MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 er et kortvarigt handelssystem inden for dagen. Som titlen på dette handelssystem antyder, bruger denne strategi glidende gennemsnit bånd og martingale handelsstil.

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Der er blandede reaktioner, når det kommer til martingale stil med handel. Derfor er MA Bands Martingale-handelsstrategi for MT4 ikke egnet til alle slags forhandlere.

Der er en hel del indikatorer, der anvendes i MA Bands Martingale-handelsstrategien for MT4. Når du indlæser skabelonen til dette handelssystem for første gang, vil du bemærke, at din MT4-handelsterminal fryser i et par minutter. Dette er helt fint.

Men hvis du ikke kan lide det faktum, at en handelssystemskabelon kan fryse din handelsterminal, bør du undgå at handle med MA Bands Martingale handelsstrategi for MT4.

Den første indikator, der anvendes i dette handelssystem, er de glidende gennemsnitsbånd. Båndindikatoren for glidende gennemsnit bruger det 56-perioders glidende gennemsnit og en ATR-periode på 50 med en multiplikator på 2,5. Når og når det gennemsnitlige sande interval for priserne stiger, udvides båndene også lidt, og på samme måde vil båndene trække sig sammen, når det sande interval er mindre.

I det første undervindue af MA Bands Martingale-handelsstrategien for MT4 har vi supertrader-indikatoren. Denne indikator tegner en rød eller en grøn boks. Når du ser disse felter vises, betyder det kun, at tendensen skifter. For eksempel, hvis du ser det røde felt, indikerer det, at priserne bliver lavere.

På samme måde, når du ser den grønne boks, indikerer det, at prisen vil blive højere. Selvfølgelig skal du ikke stole på netop denne indikator for at identificere tendenser. Du bør kombinere oplysningerne fra supertrader-indikatoren med hældningen af de glidende gennemsnitsbånd for at bekræfte, at tendensen faktisk skifter.

I det andet undervindue af MA Bands Martingale-handelsstrategien for MT4 har vi den visuelle indikator for haos. Dette er en histogramindikator, der oscillatorer omkring nul-linjen. Der er også to linjer, der har tendens til at krydse hinanden som to glidende gennemsnit. Når den gule linje er over histogrammet, indikerer det, at prishandling vil bevæge sig højere. Når den gule linje er under histogrammet, indikerer det ligeledes, at priserne bliver lavere.

I det sidste undervindue af MA Bands Martingale-handelsstrategien for MT4 har vi SSRC MTF-indikatoren. Dette er en multi-tidsrammeindikator, som ikke rigtig viser noget. Der er bare en grøn linje. Derfor kan handlende overveje at fjerne denne indikator for at gøre skabelonen lidt lettere. Ovenstående indikatorer tilsammen danner MA Bands Martingale handelsstrategi for MT4. Lad os nu se på, hvordan du kan handle lange og korte positioner ved hjælp af dette handelssystem.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - Lange positioner


Ved lange positioner, der bruger MA Bands Martingale-handelsstrategien for MT4, skal du vente på, at prisen først falder til det lavere prisbånd i MA-båndene. Herefter skal du vente på, at haos-indikatoren bliver bullish. Du vil se dette, når den gule linje begynder at stige over oscillatorens nul linje. Du skal derefter bekræfte uptrend ved at se på super trendindikatoren.

Super trendindikatoren skal tegne en grøn boks. Dette indikerer, at prishandling bliver højere. Vent nu på, at en bullish lysestage dukker op nær det lavere prisbånd, og tag derefter en lang position. Brug den foregående sving lavt, og indstil dit stop loss-niveau et par pips nedenfor.
Ved hjælp af det øverste prisbånd kan du nu indstille dit niveau for profit. Sørg for, at din risiko for at belønne oprettet er mindst 1: 3 for at opretholde en vis succes med handel med MA Bands Martingale handelsstrategi for MT4.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - korte positioner


For korte positioner, der bruger MA Bands Martingale-handelsstrategien for MT4, skal du vente på, at prisen først stiger til det højere prisbånd i MA-båndene. Herefter skal du vente på, at haos-indikatoren bliver bearish. Du vil se dette, når den gule linje begynder at falde under oscillatorens nullinie. Du skal derefter bekræfte nedadgående tendens ved at se på super trendindikatoren.

Super trendindikatoren skal tegne en rød boks. Dette indikerer, at prishandling bliver lavere. Vent nu på, at en bearish lysestage dukker op nær det øverste prisbånd, og tag derefter en kort position. Brug den foregående sving højt, og indstil dit stop loss-niveau et par pips ovenfor.
Ved hjælp af det lavere prisbånd kan du nu indstille dit indtjeningsniveau. Sørg for, at din risiko for at belønne oprettet er mindst 1: 3 for at opretholde en vis succes med handel med MA Bands Martingale handelsstrategi for MT4.


Er MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 noget godt?
Afslutningsvis er MA Bands Martingale handelsstrategi for MT4 et relativt ok handelssystem. Det gør brug af prisbåndindikatoren baseret på glidende gennemsnit og bruger et par oscillatorer til at time handlerne. Der er ikke noget helt unikt ved handelsstrategien for MA Bands Martingale for MT4.

Men hvis handel med prisbånd er noget, du har lyst til, kan du give dette handelssystem en chance. Som vi nævnte tidligere, er MA Bands Martingale handelsstrategi for MT4 ideel til handel kun på kort sigt.

Så dette handelssystem er ikke egnet til mellemlang sigt eller swinghandlere. Et andet punkt at huske på er, at på grund af det faktum, at skabelonen er lidt tung, anbefaler vi ikke at bruge dette på mere end et diagram på samme tid. Dette vil sikre, at din handelsterminal ikke fryser.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.