4 Rainbow Strategy For MT4

4 Rainbow Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. 4 Rainbow Strategy For MT4
  2. 4 Rainbow Strategy For MT4 - duge pozicije
  3. 4 Rainbow Strategy For MT4 - kratke pozicije
  4. Je li isplativa 4 Rainbow Strategy For MT4 ?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


4 Rainbow Strategy For MT4 je sustav trgovanja koji pokušava upotrijebiti brojanje valova uz upotrebu standardnih tehničkih pokazatelja. Iako bi napor mogao vrijediti pljesak, strategija četiri duge u ovom pokušaju potpuno zakazuje.

FREE 4 Rainbow Strategy

Download the FREE 4 Rainbow Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Ono što na kraju završite je sustav trgovanja u kojem ćete u osnovi morati zanemariti različite metode brojanja valova koje se koriste. Na neki način ovo potpuno poništava svrhu korištenja ove strategije trgovanja koja se temelji na kratkoročnim retracementima mjerenim brojanjem valova.

Postoji prilično puno pokazatelja koji se koriste u strategiji 4 duga. Prvi pokazatelj naziva se pokazatelj MA shortlines. Ovo nije ništa drugo nego linije pomičnog prosjeka. Upotrijebit će 34. Pokretni prosjek. Prilagođeni je pokazatelj i zato dolazi s puno dodatnih prilagođenih postavki. Sljedeći pokazatelj koji se koristi u strategiji 5 duginih boja naziva se četiri strelice s pomičnim prosjekom za kišu.

Pokazatelj kliznog prosjeka 4 kiše također je prilagođeni pokazatelj i kao što naslov sugerira koristi četiri različita pomična prosjeka. Međutim, primijetit ćete da su razdoblja pokretnih prosjeka korištena u ovom pokazatelju nekonvencionalna.

Iako na tržištu nema dokaza da samo određene vrste postavki pomičnog prosjeka rade najbolje, zanimljivo je vidjeti odabir razdoblja pokretnog prosjeka koja se koriste u ovom sustavu trgovanja. Ovdje je najvažnije napomenuti plavu crtu koja je najdeblja od tri linije pomičnog prosjeka. Možete očekivati veliki pomak u trendu kada cijena probije ovu plavu debelu crtu.

Napokon, imamo i pokazatelj pivota koji se koristi u ovoj strategiji trgovanja. Ovo je standardni pokazatelj okretaja koji je izgleda postao norma u gotovo svakom prilagođenom sustavu trgovanja koji vidite. Pivot točke, koliko on zna, mogu djelovati kao unutardnevna razina podrške i otpora u kontekstu ove strategije trgovanja, pokazatelji pivot razine mogu se koristiti kao način postavljanja razine vašeg profitnog dobitka, kao i za ulazne bodove u vaše trgovanje.

U predlošku 4 sustava za trgovanje dugom postoji samo jedan podokno. Ovdje korišteni pokazatelj naziva se CCI indikator histograma. Ovaj pokazatelj izgleda vrlo slično pokazatelju indeksa robnih kanala koji je poznat i kao CCI. Jedina razlika ovdje je što postoji i histogram koji je ucrtan. Trendovi cijena mogu se potvrditi kada i kada se indikator CCI histograma pomakne iznad i ispod nulte crte. Konačno, najskriveniji dio sustava trgovanja dugom 4 su metode brojanja valova. Idealno bi bilo pretpostaviti da ovaj sustav trgovanja koristi postavljeni 123 obrazac trgovanja. Ali ovdje nije slučaj. Zbog navedenog običaja koji se koristi nemamo puno informacija o tome kako funkcionira brojanje ovih valova.

Pogledajmo sada kako možete koristiti ove pokazatelje za trgovanje sa strategijom trgovanja od 4 duga.4 Rainbow Strategy For MT4 - duge pozicije
Da bismo zauzeli dugu poziciju koristeći strategiju pune duge, oslanjamo se samo na cjenovnu akciju, pomični prosjek i CCI histogram. Ne fokusira se na različita računanja koja vidite na grafikonu cijena. To se ne razlikuje od redovnog trenda temeljenog na pokretnom prosjeku koji slijedi sustav trgovanja.

Pričekajte da se cijena zatvori prije svega prije pomicanja prosjeka. To ukazuje na to da se tržište kreće u uzlaznom trendu. Da bi se potvrdio ovaj pogled na indikator CCI histograma. Pokazatelj histograma CCI trebao bi se pomicati od ispod nulte linije prema gore.

Kad iscrta histogram iznad nulte crte, vidjet ćete da mijenja boju u plavu. Pričekajte da se formira kratkotrajni zamah visoko. Sada postavite dugačku narudžbu na čekanju blizu ljuljačke visoke.

Postavite svoj stop loss na nedavni najniži nivo prije naloga na čekanju. Sada izračunajte omjer rizika i nagrade i u skladu s tim postavite razinu dobiti. Ako su tržišta u snažnom trendu, tada možete zaustaviti gubitak preko plave crte pomičnog prosjeka. To će vam osigurati maksimalnu zaradu kada su trendovi najjači na tržištima.4 Rainbow Strategy For MT4 - kratke pozicije
Da bismo zauzeli kratku poziciju koristeći strategiju pune duge, oslanjamo se samo na cjenovnu akciju, pomični prosjek i CCI histogram. Ne fokusira se na različita računanja koja vidite na grafikonu cijena. To se ne razlikuje od redovnog trenda temeljenog na pokretnom prosjeku koji slijedi sustav trgovanja.

Pričekajte da se cijena zatvori ispod svih prije pomicanja prosjeka. To ukazuje na to da tržište kreće u trendu opadanja. Da biste to potvrdili, pogledajte indikator CCI histograma. Pokazatelj histograma CCI trebao bi se kretati odozgo do nulte crte dolje. Kad ucrta histogram ispod nulte crte, vidjet ćete da mijenja boju u crvenu. Pričekajte da se formira kratkotrajni zamah. Sada postavite kratki poredak na čekanju blizu ljuljačke niske.

Postavite stop gubitak na najnoviji maksimum prije naloga na čekanju. Sada izračunajte omjer rizika i nagrade i u skladu s tim postavite razinu dobiti. Ako su tržišta u snažnom trendu, tada možete zaustaviti gubitak preko plave crte pomičnog prosjeka. To će osigurati maksimalnu zaradu kada su trendovi najjači na tržištima.Je li isplativa 4 Rainbow Strategy For MT4 ?


Da zaključimo, četiri dugine strategije za empty 4 sustav su trgovanja koji definitivno možete propustiti. U ovoj strategiji trgovanja nema ništa zanimljivo, a ono što nam preostaje je samo redoviti trend prosječnog izgleda koji slijedi sustav trgovanja.

Iako je koncept brojanja valova mogao donijeti zanimljiv zaokret, činjenica je da se ova metoda brojanja valova gubi u ovom sustavu trgovanja. Stoga ne postoji stvarna prednost koju možete dobiti. Postoje bolji trendovi rada koji slijede sustave trgovanja koje možete koristiti.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE 4 Rainbow Strategy

Download the FREE 4 Rainbow Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.