50 pips daily scalping Strategy For MT4

50 pips daily scalping Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. 50 pips daily scalping Strategy For MT4
  2. 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - duge pozicije
  3. 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - kratke pozicije
  4. Je li isplativa 50 pips daily scalping Strategy For MT4 od 50 pips daily scalping Strategy For MT4 ?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


50 pips daily scalping Strategy For MT4 kratkoročni je trend koji slijedi sustav trgovanja. Kao što možete vidjeti na grafikonima, ovaj sustav trgovanja izgleda vrlo osnovno koristeći samo pomične prosjeke i ništa drugo. Iako s jedne strane ovo može učiniti sustav trgovanja vrlo jednostavnim, s druge strane to nije robustan sustav trgovanja. Zbog toga trgovci to moraju imati na umu ako žele i dalje koristiti ovu strategiju trgovanja.

Uspjeh trgovanja strategijom skalpiranja od 50 pipova u osnovi ovisi o razini iskustva trgovaca na tržištima. Kao rezultat toga, mogli biste primijetiti da će neki trgovci moći ostvariti neki profit, dok drugi možda neće.

Strategija skalpiranja od 50 pipa prvenstveno se pokreće pokretnim prosjecima. Prvo, imamo žute crte koje su petogodišnji glatki pomični prosjek postavljen na visoku i nisku cijenu. Ova dva pomična prosjeka zajedno čine cjenovni kanal ili cjenovni opseg. Ova dva pomična prosjeka mogu poslužiti u svrhu signaliziranja kratkoročnih trendova na tržištu.

Sljedeći glavni pokretni prosjek u osnovi dolazi iz prilagođenog pokazatelja. Ovo je poznato kao naznačeni trend KAZi. Koristi pokretni prosjek iz 130 perioda. Ova linija pomičnog prosjeka ponaša se kao trend trend. Međutim, istodobno, ova glavna linija pokretnog prosjeka može djelovati i kao potencijalna razina uzimanja dobiti.


FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Ostatak pokazatelja korištenih u strategiji skalpiranja od 50 pipova u osnovi su unutardnevne pivot razine. To su vodoravne crte koje vidite na grafikonu cijena. Mogu se koristiti i za potencijalne razine uzimanja dobiti. Međutim, imajte na umu da ćete, kad se na vodoravnim razinama osovine stječe pet pomičnih prosjeka za pet razdoblja, primijetiti da on može stvoriti jak otpor ili područje potpore. Ne preporučujemo da ulazak u trgovinu u suprotnom smjeru primijetite kada se takvi obrasci javljaju.

Već ste mogli primijetiti da strategiji skaliranja od 50 pipova nedostaju pokazatelji u podprozoru. Kao što možda znate, bilo koji sustav trgovanja koji koristi pokretne prosjeke također treba imati indikator vremena ili oscilator koji može signalizirati pretjeranu kupnju i pretjeranu prodaju na tržištu. To je presudno za uspjeh kada se trguje pokretnim prosjekom, jer takve strategije trgovanja ne rade previše dobro kada su tržišta u bočnom rasponu. Stoga postoji značajan rizik kada trgujete strategijom skalpiranja od 50 pipova.

Pogledajmo sada kako možete trgovati dugim i kratkim pozicijama koristeći strategiju skalpiranja od 50 pipova za MT4.50 pips daily scalping Strategy For MT4 - duge pozicije
Duge pozicije na tržištu pomoću strategije skaliranja od 50 pipa mogu se zauzeti kada primijetite da se cijene pomiču više. Da bi se zauzela duga pozicija, prvo trebate pričekati da cijena krene prema signalu da je trend naviše. To se događa kada na grafikonu cijena vidite strelicu usmjerenu prema gore. Nagib cjenovnog kanala također bi trebao biti veći.

Sada pričekajte da se akcija cijena zatvori iznad pokazatelja cjenovnog kanala, a zatim zauzmite dugu poziciju na tržištu. Postavite svoju prvu razinu profita na glavnu liniju pokretnog prosjeka koja je predstavljena debelom plavom linijom pokretnog prosjeka. Za svoju drugu razinu profitne dobiti možete upotrijebiti jednu od unutardnevnih pivot nivoa.

Stop za gubitak možete postaviti na niži cjenovni kanal kada zauzimate dugu poziciju. Kad je prvi cilj postignut, trebali biste zaustaviti gubitak gubitka kako biste uklonili rizik od trgovine.50 pips daily scalping Strategy For MT4 - kratke pozicije
Kratke pozicije na tržištu pomoću strategije skaliranja od 50 pipa mogu se zauzeti kad primijetite da se cijene kreću niže. Da bi se zauzela kratka pozicija, prvo trebate pričekati da cijena krene u znak da trend kreće prema dolje. To se događa kada na grafikonu cijena vidite strelicu usmjerenu prema dolje. Nagib cjenovnog kanala također bi trebao biti manji.

Sada pričekajte da se cjenovna akcija zatvori ispod pokazatelja cjenovnog kanala, a zatim zauzmite kratku poziciju na tržištu. Postavite svoju prvu razinu profita na glavnu liniju pokretnog prosjeka koja je predstavljena debelom plavom linijom pokretnog prosjeka. Za svoju drugu razinu profitne dobiti možete upotrijebiti jednu od unutardnevnih pivot nivoa.

Stop za gubitak možete postaviti na gornji cjenovni kanal kada zauzimate kratku poziciju. Kad je prvi cilj postignut, trebali biste zaustaviti gubitak gubitka kako biste uklonili rizik od trgovine.Je li isplativa 50 pips daily scalping Strategy For MT4 od 50 pips daily scalping Strategy For MT4 ?


Konstrukcija strategije skalpiranja od 50 pipa prilično je jednostavna. Ova strategija trgovanja u osnovi koristi različite pokretne prosjeke. Kao što vidite, postoje neki jasni nedostaci u postavljanju ovog sustava trgovanja. Najvažnije od svega je činjenica da strategija skalpiranja od 50 pipa najbolje djeluje samo tijekom trendova na tržištima. Stoga, kad vidite da se tržišta kreću bočno, bit će puno lažnih signala.

Posljedično, trgovci moraju pronaći način da izbjegnu postrana tržišta. Nažalost, kada trgujete životom na tržištima, ne postoji način da se kaže hoće li se tržište nastaviti razvijati ili će se pomaknuti u bočni raspon. To je rizik koji će trgovci morati preuzeti prilikom trgovanja strategijom skalpiranja od 50 pep-a.

Činjenica da ne postoji oscilator koji vam može omogućiti vremensko određivanje trgovanja donekle otežava. Stoga bi iskusni trgovci mogli pogledati dodavanje prilagođenih pokazatelja, posebno u podprozoru, kako bi tempirali svoje trgovanje. Iako je strategija skalpiranja od 50 pipova u svojoj logici jednostavna, ovo iz spomenutih razloga ne možemo preporučiti početnicima.

Predložak za trgovanje koji dolazi sa strategijom skalpiranja od 50 pipa relativno je lagan i stoga se može koristiti za istovremeno praćenje više instrumenata i karata. Imajte na umu da je ovo kratkoročna strategija skalpiranja i stoga je primjenjiva samo na vremenske okvire unutardnevnih grafikona.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.