ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

ITM  X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 vrlo je kratkoročni sustav trgovanja. Ova strategija trgovanja djeluje samo na vremenskom okviru grafikona od 1 minute. Stoga, ako ste srednjoročni trgovac ili trgovac ljuljačkama, tada ITM X-Gen strategija dnevnih skalpera za MT4 nije prikladna za vas.

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Postoji samo jedan pokazatelj koji se koristi u ITM X-Gen strategiji dnevnih skalpera za MT4. Ovo je prilagođeni pokazatelj koji se naziva indikator ITM X-Gen. Postavke ovog pokazatelja vrlo su minimalne i prema uputama ne trebate mijenjati nijednu postavku.
Indikator ne radi ni na jednom vremenskom okviru, osim na vremenskom okviru grafikona od 1 minute.

Nakon što učitate indikator i prebacite se na vremenski okvir grafikona od jedne minute, vidjet ćete indikator na djelu. Na lijevoj strani grafikona nalazi se malo podataka.

Prvi dio ovoga prikazuje detalje o onom instrumentu za koji je indikator učitan. Zatim ćete također vidjeti BID i ASK cijene za indikator. Sljedeće slijede detalji poput trgovačkog bilansa, kapitala, slobodne marže i tako dalje.

Informacije koje pruža ITM X-Gen indikator za skalpiranje vrlo su zgodne jer možete minimizirati odjeljak terminala za trgovanje na dnu zaslona. To vam omogućuje pregledniji prikaz karata s indikatorom.

Nakon informacija, sljedeći dio su trgovinski signali. Indikator ITM X-Gen pokazuje trebate li biti dugi ili kratki. Možete jednostavno pratiti trgovinske signale koji izlaze iz indikatora.

Indikator ITM X-Gen koristi neku vrstu cjenovnog opsega ili indikator cjenovnog kanala. Indikatori kanala, kao što znate razine parcele iznad i ispod najviših i najnižih cijena. U slučaju indikatora ITM X-Gen, također vidite srednji pojas.

Ovisno o kretanju cijena, cjenovni kanal ITM X-Gen ima tendenciju nagiba prema gore ili dolje, a kada su tržišta ravna, trguje i ravno. To eliminira potrebu za dodavanjem dodatnih pokazatelja ovom sustavu trgovanja.

Signali kupnje i prodaje uzimaju se na temelju podataka koje vidite na grafikonu cijena. Također možete prepoznati strelice gore i dolje koje su ucrtane na grafikonu cijena. Indikator vam govori da pričekate da se iscrta nekoliko strelica prema gore ili nekoliko dolje da biste mogli zauzeti dugu ili kratku poziciju na tržištu.

Pogledajmo sada kako možete trgovati pomoću ITM X-Gen strategije dnevnog skalpera za MT4.


Strategija ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - duge pozicije


Za duge položaje jednostavno učitajte indikator u ITM X-Gen strategiju dnevnih skalpera za MT4 i pričekajte da se signal pojavi. Na zaslonu biste trebali vidjeti da bi se smjer trgovine trebao prikazivati kao DUG. Jednom kada se to dogodi, pričekajte da cijena dotakne donji kraj cjenovnog kanala.

Nagib cjenovnog kanala također bi trebao biti nagnut na gore kako bi se potvrdilo da cijena raste više.

Sada ćete vidjeti kako se iscrtava nekoliko strelica prema gore. Preporučujemo da pričekate najmanje dvije ili tri strelice prema gore i nakon zatvaranja cijene iznad donje crte cijena možete zauzeti dugu poziciju na tržištu. Prepoznajte nedavni zamah i stavite svoj stop gubitak na ovu razinu.

Koristeći gornji kraj cjenovnog kanala, ovdje možete postaviti razinu dobiti. Imajte na umu da ćete u redovitim intervalima morati ručno podešavati razinu dobiti.


ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - kratke pozicije


Za kratke pozicije jednostavno učitajte indikator u ITM X-Gen strategiju dnevnih skalpera za MT4 i pričekajte da se signal pojavi. Na zaslonu biste trebali vidjeti da bi se smjer trgovine trebao prikazivati KRATKO. Jednom kad se to dogodi, pričekajte da cijena dodirne gornji kraj cjenovnog kanala.

Nagib cjenovnog kanala također bi trebao biti nagnut prema dolje kako bi se potvrdilo da se cijena kreće niže.

Sad ćete vidjeti kako se iscrtava nekoliko strelica prema dolje. Preporučujemo da pričekate najmanje dvije ili tri strelice prema dolje i nakon zatvaranja cijene ispod gornje linije cijena možete zauzeti kratku poziciju na tržištu. Prepoznajte nedavni zamah i stavite svoj stop loss na ovu razinu.

Koristeći donji kraj cjenovnog kanala, ovdje možete postaviti razinu dobiti. Imajte na umu da ćete u redovitim intervalima morati ručno podešavati razinu dobiti.


Je li ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 dobra?
Zaključno, ITM X-Gen dnevna strategija pokazatelja skalpera za MT4 prilično je jedinstven sustav trgovanja. Izgrađen je za kratkoročne ljestvice, stoga ovaj sustav trgovanja možda nije prikladan za sve trgovce. Međutim, ako možete odvojiti nekoliko sati dnevno, možete učitati ovaj predložak za trgovanje i trgovati kratko vrijeme.

Dnevni trgovci će otkriti da je ITM X-Gen dnevna strategija pokazatelja skalpera za MT4 prilično brz tempo trgovanja. Velika je šansa da ćete propustiti nekoliko signala. ali nemojte postati nestrpljivi i kasno uskočite u trgovinu. Puno je prilika koje možete dobiti kada trgujete s dnevnom strategijom indikatora skalpera ITM X-Gen za MT4.

Ne preporučujemo učitavanje više od jednog instrumenta s predloškom ovog sustava trgovanja. To je zato što upotreba previše instrumenata i praćenje signala može biti vrlo zbunjujuća i može lako dovesti do toga da nećete moći pravilno upravljati svojim poslovima.

Predložak za trgovanje koji dolazi s ITM X-Gen strategijom dnevnih pokazatelja skalpera za MT4 vrlo je lagan, ali kao što smo ranije spomenuli, najbolje je koristiti predložak za praćenje samo jednog instrumenta dok se potpuno ne upoznate s ovim stilom trgovanja .

Treba imati na umu da ITM X-Gen dnevna strategija pokazatelja skalpera za MT4 ne jamči rezultate cijelo vrijeme. Stoga trgovci trebaju imati na umu da ITM X-Gen dnevna strategija indikatora skalpera za MT4 nije sustav trgovanja forexom sveti gral.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.