Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4
  2. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - duge pozicije
  3. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - kratke pozicije
  4. Je li profitabilno Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 ?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 je koji slijedi trend i čini se nekako složenim u usporedbi s bilo kojom sličnom strategijom trgovanja s kojom smo se susreli. To je vjerojatno zbog činjenice da Keltner skalpiranje s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustav trgovanja koristi izbor pokazatelja koji ne signaliziraju jasno tržišne informacije.

Ovaj sustav trgovanja koristi kombinaciju oba standardna redovita pokazatelja, kao i prilagođeni pokazatelj. Prvo, na grafikonu cijena imamo standardne indikatore Keltnerovih kanala praćene indikatorom pokretnog prosjeka. Pokazatelj pokretnog prosjeka temelji se na postavci od 89. U prvom podprozoru Keltnerovog skalpiranja s dvostrukim dinamičkim sustavom trgovanja sonarom SX imamo standardni oscilator stohastike.

Napokon, u drugom podprozoru imamo RSX indikator dvostruke dinamičke zone. Ako pomno promatrate, i stohastički oscilator i RSX indikator dvostruke dinamičke zone izgledaju donekle slično. Tu na neki način dolazi do zabune.


FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Zbog sličnosti između ova dva oscilatora, trgovački signali nikada nisu sinkronizirani. Tek na rijetkim lokacijama vidjet ćete da oscilator stohastike također potvrđuje tamo prekretnice u cijeni, što signalizira RSX indikator dvostruke dinamičke zone.

Drugo, može biti i pomalo zbunjujuće jer je stohastički oscilator postavljen na nešto osjetljiviji. Stoga ćete u cijeni vidjeti čak i kratkoročne prekretnice. Međutim, to nije slučaj s indikatorom dvostruke dinamičke zone RSX koji ima tendenciju kašnjenja i stoga daje manje signala.

Keltner skalpiranje s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustav trgovanja ima predložak za trgovanje koji je prilično težak za upotrebu. Još jedna napomena koju treba napomenuti je da RSX indikator dvostruke dinamičke zone radi samo kada instalirate i DLL koji je naveden uz ovaj sustav trgovanja.

Pogledajmo sada kako možete trgovati dugim i kratkim pozicijama koristeći Keltner skalping s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustavom trgovanja za MT4.
Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - duge pozicije
Da bi zauzeli dugu poziciju koristeći Keltnerovo skalpiranje s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustavom trgovanja, trgovci bi trebali tražiti signale za uzlazni trend. To znači da bi se cijena trebala kretati iznad plave crte pomičnog prosjeka. To signalizira da se tržišta kreću sve više.

Nakon toga ćete pogledati dvostruki dinamički indikator. Ovdje bi se oscilator trebao okretati više od nižeg cjenovnog kanala. Nakon toga, trebali biste potražiti i potvrdu Stohastičkog oscilatora.

Mogućnost da oba indikatora signaliziraju isto ne događa se istodobno. Stoga treba postojati malo fleksibilnosti. Nakon potvrde možete zauzeti dugu poziciju na tržištu. Postavite svoj zaustavni gubitak na nedavni najniži nivo. Možete se koristiti izračunatim omjerom rizika i nagrade i u skladu s tim postaviti razinu dobiti.

Idealno je podijeliti svoje pozicije u više poslova tako da se automatski zatvaraju. Stop gubitak možete prebaciti na break čak i nakon što je prva trgovina zatvorena.
Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - kratke pozicije
Da bi zauzeli kratku poziciju koristeći Keltnerovo skalpiranje s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustavom trgovanja, trgovci bi trebali tražiti signale za silazni trend. To znači da bi se cijena trebala kretati ispod plave crte pomičnog prosjeka. To signalizira da se tržišta kreću niže.

Nakon toga ćete pogledati dvostruki dinamički indikator. Ovdje bi se oscilator trebao okretati niže od gornjeg kanala cijene. Nakon toga, trebali biste potražiti i potvrdu Stohastičkog oscilatora.

Mogućnost da oba indikatora signaliziraju isto ne događa se istodobno. Stoga treba postojati malo fleksibilnosti. Nakon potvrde možete zauzeti kratku poziciju na tržištu. Postavite svoj stop gubitak na najnoviji maksimum. Možete se koristiti izračunatim omjerom rizika i nagrade i u skladu s tim postaviti razinu dobiti.

Idealno je podijeliti svoje pozicije u više poslova tako da se automatski zatvaraju. Stop gubitak možete prebaciti na break čak i nakon što je prva trgovina zatvorena.
Je li profitabilno Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 ?


Sve u svemu, otkrivamo da je Keltnerovo skalpiranje s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustav trgovanja strategija trgovanja koju mogu koristiti samo profesionalni trgovci. Sustav trgovanja donekle je složen, posebno ako obratite pažnju na sve pokazatelje koji se koriste. To ponekad može dovesti do onoga što je poznato kao paraliza analize. Nećete uvijek pronaći savršeni signal trgovanja gdje su svi pokazatelji poravnati na isti način.

Ali ako uklonite složenost u pogledu prilagođenih pokazatelja koji se koriste u Keltnerovom skalpiranju s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustavom trgovanja, to je tek trend koji slijedi sustav trgovanja. Međutim, trgovci mogu trgovati sa sustavom na različite načine. Metode opisane u ovom članku prikazuju samo jednu od ovih metoda. Međutim, ovisno o nečijoj mašti i iskustvu s korištenim pokazateljima, možete dalje pronaći različite načine trgovanja ovom strategijom.

Zbog broja korištenih pokazatelja i činjenice da koristi i DLL datoteke, predložak za trgovanje koji dolazi s Keltnerovim skalpiranjem s dvostrukom dinamičkom zonom RSX sustavom trgovanja pomalo je težak. Stoga trgovci moraju to imati na umu ako žele koristiti ovaj predložak trgovanja za praćenje više instrumenata istovremeno. Zanimljivo je da Keltner-ovo skalpiranje s dvostrukim dinamičkim zonama RSX sustavom trgovanja zapravo ne daje prednost na tržištu. Kao rezultat toga, na trgovcu je da odluči želi li koristiti ovaj sustav trgovanja ili ne.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.