MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 je kratkoročni unutardnevni sustav trgovanja. Kao što naziv ovog sustava trgovanja sugerira, ova strategija koristi pokretne prosječne opsege i stil trgovanja martingalom.

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Postoje različite reakcije kada je riječ o martingale stilu trgovanja. Stoga strategija trgovanja MA Bands Martingale za MT4 nije prikladna za sve vrste trgovaca.

Postoji prilično puno pokazatelja koji se koriste u strategiji trgovanja MA Bands Martingale za MT4. Kad prvi put učitate predložak za ovaj sustav trgovanja, primijetit ćete da će se vaš MT4 trgovački terminal zamrznuti nekoliko minuta. Ovo je sasvim u redu.

Međutim, ako vam se ne sviđa činjenica da predložak sustava trgovanja može zamrznuti vaš trgovački terminal, trebali biste izbjegavati trgovanje strategijom trgovanja MA Bands Martingale za MT4.

Prvi pokazatelj koji se koristi u ovom sustavu trgovanja su pokretni prosječni opsezi. Pokazatelj pokretnih prosjeka koristi pokretni prosjek od 56 razdoblja i ATR razdoblje od 50 s multiplikatorom 2,5. Kako i kada prosječni pravi raspon cijena poraste, opsezi će se također malo širiti, a slično tome, opsezi će se skupljati kada je stvarni raspon manji.

U prvom potprozoru strategije trgovanja MA Bands Martingale za MT4 imamo pokazatelj super trgovca. Ovaj indikator prikazuje crveni ili zeleni okvir. Kad vidite da se ovi okviri pojavljuju, to samo znači da se trend mijenja. Na primjer, ako vidite crveni okvir, to znači da će cijene postati niže.

Slično tome, kada vidite zeleni okvir, to znači da će cijena porasti. Naravno, ne biste se trebali oslanjati samo na ovaj pokazatelj kako biste prepoznali trendove. Trebali biste kombinirati podatke iz pokazatelja super trgovaca s nagibom opsega pokretnog prosjeka kako biste potvrdili da se trend doista mijenja.

U drugom podoknu strategije trgovanja MA Bands Martingale za MT4 imamo haos vizualni pokazatelj. Ovo je indikator histograma koji oscilatori oko nulte crte. Postoje i dvije crte koje se međusobno križaju poput dva pomična prosjeka. Kada je žuta crta iznad histograma, to znači da će se cijena kretati više. Isto tako, kada je žuta crta ispod histograma, to znači da će cijene biti niže.

U posljednjem potprozoru strategije trgovanja MA Bands Martingale za MT4 imamo SSRC MTF pokazatelj. Ovo je višestruki indikator okvira koji zapravo ne pokazuje ništa. Postoji samo zelena crta. Stoga trgovci mogu razmotriti uklanjanje ovog pokazatelja kako bi predložak bio malo lakši. Gore navedeni pokazatelji kombinirani zajedno čine strategiju trgovanja MA Bands Martingale za MT4. Pogledajmo sada kako možete trgovati dugim i kratkim pozicijama pomoću ovog sustava trgovanja.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - duge pozicije


Za duge pozicije koje koriste strategiju trgovanja MA Bands Martingale za MT4, pričekajte da cijena prvo padne na niži cjenovni opseg MA opsega. Nakon toga, pričekajte da se indikator haos pretvori u bikovski. To ćete vidjeti kad se žuta crta počne uzdizati iznad nulte crte oscilatora. Tada biste trebali potvrditi uzlazni trend gledajući pokazatelj super trenda.

Pokazatelj super trenda trebao bi iscrtati zeleni okvir. To ukazuje na to da se cijena kreće sve više. Sada pričekajte da se bikov svijećnjak pojavi u blizini nižeg cjenovnog razreda i zauzmite dugu poziciju. Upotrijebite prethodni zamah i podesite razinu zaustavljanja za nekoliko pipova ispod.
Koristeći gornji cjenovni opseg, sada možete postaviti svoju razinu profita. Provjerite je li vaš rizik za nagrađivanje postavljen najmanje 1: 3 kako biste održali određeni stupanj uspješnosti trgovanja strategijom trgovanja MA Bands Martingale za MT4.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - kratke pozicije


Za kratke pozicije koje koriste MA Bands Martingale strategiju trgovanja za MT4, pričekajte da cijena prvo poraste na viši cjenovni opseg MA opsega. Nakon toga, pričekajte da indikator haos postane medvjedast. To ćete vidjeti kad žuta crta počne padati ispod nulte crte oscilatora. Tada biste trebali potvrditi silazni trend gledajući pokazatelj super trenda.

Pokazatelj super trenda trebao bi iscrtati crveni okvir. To ukazuje na to da se kretanje cijena smanjuje. Sada pričekajte da se medvjeđi svijećnjak pojavi u blizini gornjeg raspona cijena, a zatim zauzmite kratku poziciju. Upotrijebite prethodni zamah visoko i postavite razinu stop lossa za nekoliko pipova gore.
Koristeći niži cjenovni opseg, sada možete postaviti svoju razinu profita. Provjerite je li vaš rizik za nagrađivanje postavljen najmanje 1: 3 kako biste održali određeni stupanj uspješnosti trgovanja strategijom trgovanja MA Bands Martingale za MT4.


Je li MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 dobra?
Zaključno, strategija trgovanja MA Bands Martingale za MT4 relativno je u redu sustav trgovanja. Koristi pokazatelj cjenovnog raspona na temelju pomičnih prosjeka i koristi nekoliko oscilatora za vremensko određivanje trgovanja. Ništa zapravo nije jedinstveno u strategiji trgovanja MA Bands Martingale za MT4.

Međutim, ako vam se sviđa trgovanje cjenovnim opsezima, tada biste mogli dati poticaj ovom sustavu trgovanja. Kao što smo ranije spomenuli, MA Bands Martingale strategija trgovanja za MT4 idealna je za trgovanje samo u kratkoročnim vremenskim okvirima grafikona.

Dakle, ovaj sustav trgovanja nije prikladan za srednjoročne ili swing trgovce. Još jednu točku koju treba imati na umu jest da, s obzirom na to da je predložak malo težak, ne preporučujemo da ga koristite na više grafikona istovremeno. To će osigurati da se vaš trgovački terminal ne zamrzne.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.