WPR Overbought Oversold Trading System For MT4

WPR Overbought Oversold Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. WPR Overbought Oversold Trading System For MT4
  2. WPR overbought oversold trading system - duge pozicije
  3. WPR overbought oversold trading system - Kratke pozicije
  4. Prednosti i nedostaci trgovanja s WPR-om prekomjerno kupljeni pretjerano prodajni sustav trgovanja


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


WPR Overbought Oversold Trading System For MT4 jedinstveni je sustav trgovanja jer se fokusira na razine prekupovanja i preprodavanja. Pretjerano kupljene i pretjerano prodane razine, poznate i kao OBOS, široko se koriste u trgovini dometima. To znači da kada se cijene trguju bočno, zamah ili drugi oscilatori imaju tendenciju kretanja i izlaska iz pretjerane ili prekupovane razine.

FREE WPR Overbought Oversold Trading System

Download the FREE WPR Overbought Oversold Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Ova kretanja oscilatora mogu se koristiti kao način trgovanja kada tržišta nisu u trendu. Pogledajmo sada pokazatelje koji se koriste koji čine WPR-ov sustav prekomjerne kupovine preprodanih sustava.

Prvo, imamo indikator magije trenda. Ovaj je pokazatelj presudan za uspjeh WPR-a prekomjerno kupljenog sustava pretjerane prodaje jer vaša pravila trgovanja počinju s tim pokazateljem. U osnovi pokazuje trendove koji se odvijaju na tržištima. Slijedeći ponašanje ponašanja cijene prema indikatoru magičnog trenda, prešli biste na ostatak pravila.

Kao drugo, imamo Fibonaccijev indikator pivota. Kao što i samo ime govori, ovaj indikator crta unutardnevne zaokretne razine pomoću Fibonaccijeve razine. Ovo ovisi o vama želite li zadržati ovaj pokazatelj ili sada. Možete koristiti Fibonaccijeve razine ili kao način rezerviranja dobiti ili se jednostavno možete riješiti ovog pokazatelja kako biste predložak za trgovanje učinili malo lakšim.

Napokon, na grafikonu cijena imamo WPR indikator prekuponih i preprodanih strelica. Ovo su strelice koje vidite ucrtane na grafikonu cijena. Pojavljuju se kada su oscilatori pretjerano kupljeni ili preprodani. Te strelice možete koristiti kao potencijalne razine za knjiženje dobiti. Te se strelice također koriste kao filtar za unos trgovina.

Nastavljajući, u podprozoru imamo Stohastički oscilator. Stohastički oscilator pokazatelj je zamaha trenda. Pokazatelj prikazuje razinu prekomjerne kupljenosti kada je iznad 80, što sugerira da će se cijena vjerojatno pomicati niža, a ukazuje na razinu pretjerane prodaje kada je ispod 20, što ukazuje na to da će cijena vjerojatno kratkoročno porasti.

Također imamo CCI ili pokazatelj indeksa robnog kanala. CCI je također pokazatelj zamaha. No, za razliku od oscilatora Stochastics, ovaj se pokazatelj kreće oko fiksnih vrijednosti -10 i +100. Ovisno o tome gdje se nalazi oscilator, može ponovno signalizirati pretjeranu kupnju i razinu pretjerane prodaje.

Rijetko ćete vidjeti kako se CCI i oscilator Stochastics sinkronizirano kreću. U većini slučajeva jedan od pokazatelja vodi ili zaostaje za drugim.

WPR overbought oversold trading system - duge pozicije
Za duge pozicije koje koriste WPR-ov sustav prekomjerne kupljene pretjerane prodaje, prvo bismo trebali pričekati da cijena krene na trgovanje iznad trenda čarobnog pokazatelja. U ovom biste trenutku vidjeli čarobni indikator trenda koji postaje plav. Pričekajte da cijena ponovno testira ovaj indikator naopako, tj. Malo povlačenje.

Nakon toga trebali biste se osvrnuti na Stohastički oscilator. Ovdje moramo vidjeti Stohastički oscilator kako se podiže s pretjerane razine. Također bi trebao napraviti bikovski crossover oko razine 20 indikatora. Konačno, CCI pokazatelj također treba pokazati da je zamah na gore. To znači da CCI indikator mora trgovati iznad nulte crte indikatora.

Kad pokazatelji zamaha potvrde trend rasta, trebali biste zauzeti dugu poziciju na tržištu. Pričekajte da se svijećnjak odbije od čarobnog indikatora trenda, a zatim otvorite dugi položaj na početku sljedećeg svijećnjaka.

Koristite donji nivo iz prethodnog svijećnjaka kao zaustavni nivo. Držite dugi položaj dok ne vidite kako cijena signalizira prodaju ili strelicu prema dolje kako pokazuje tijekom uzlaznog trenda.

WPR overbought oversold trading system - Kratke pozicije
Za kratke pozicije koje koriste WPR-ov sustav prekomjerne kupljene pretjerane prodaje, prvo bismo trebali pričekati da se cijena krene ispod indikatora čarobnog trenda. U ovom biste trenutku vidjeli kako čarobni indikator trenda postaje crven. Pričekajte da cijena ponovno testira ovaj indikator sa donje strane, tj. Malim povlačenjem.

Nakon toga trebali biste se osvrnuti na Stohastički oscilator. Ovdje moramo vidjeti Stohastički oscilator kako pada s prekupovane razine. Također bi trebao napraviti medvjeđi crossover oko razine 80 indikatora. Konačno, CCI pokazatelj također treba pokazati da je zamah na donjoj strani. To znači da CCI indikator mora trgovati ispod nulte crte indikatora.

Kada pokazatelji zamaha potvrde trend pada, trebali biste zauzeti kratku poziciju na tržištu. Pričekajte da se svijećnjak odbije od čarobnog indikatora trenda, a zatim otvorite kratki položaj na početku sljedećeg svijećnjaka.

Upotrijebite visoko od prethodnog svijećnjaka kao zaustavni nivo. Držite kratki položaj dok ne vidite kako cijena signalizira kupnju ili strelicu prema gore kako pokazuje tijekom padajućeg trenda.

Prednosti i nedostaci trgovanja s WPR-om prekomjerno kupljeni pretjerano prodajni sustav trgovanja


WPR pretjerano kupljeni oversold sustav trgovanja, kao što smo ranije spomenuli, zaista je jedinstvena metoda trgovanja. Iako je sustav trgovanja pogodan za kratkoročne unutardnevne grafikone, to je izvrstan način za skalpiranje tržišta. Ovaj sustav trgovanja prilično dobro funkcionira tijekom trendova na tržištima jer snažni zamah može potaknuti cijene.

Predložak koji dolazi s WPR-om prekomjerno kupljenim sustavom trgovanja prekomjernom prodajom lagan je zbog činjenice da su dva pokazatelja osnovni standardni pokazatelji koje vidite na MT4 terminalu za trgovanje. Stoga možete koristiti predložak za istodobno praćenje više grafikona.

Uspjeh trgovine s WPR overbought oversold sustavom trgovanja u osnovi ovisi o trgovcu. Kao što smo pokazali, važno je pričekati da se dogodi povlačenje. Ali cijene se neće povući sve vrijeme.

Stoga trgovci trebaju pokazati strpljenje kada trguju s WPR-om pretkupljenog oversold sustava trgovanja.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE WPR Overbought Oversold Trading System

Download the FREE WPR Overbought Oversold Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.