Janus System For MT4

Janus System For MT4

Table Of Contents:

  1. Janus System For MT4
  2. Janus-systemet for valutahandel - Lange posisjoner
  3. Janus-systemet for valutahandel - Korte stillinger
  4. Er Janus-systemet for valutahandel bra for deg?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Janus System For MT4 er et kortsiktig internt handelssystem. Dette handelssystemet benytter seg av prisutvikling, fart og selvfølgelig styrken til valutaparet. Janus-systemet for valutahandel er ideelt når du vil hodebunnen på markedene på kort sikt.

FREE Janus System

Download the FREE Janus System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Take profit-nivåene er enkle å oppnå, og når fremdriften er god, kan du enkelt komme deg inn og ut av en handel. Dette handelssystemet er spesielt nyttig når du handler rundt nyhetsoppslag, fordi kombinasjonen av den tekniske analysen og indikatorene som brukes passer godt til det grunnleggende.

Handelssystemet består av en rekke indikatorer. For det første har vi XP-trendbarene. Denne indikatoren er ansvarlig for å plotte prisstengene som ser ut som Heiken Ashi lysestaker. Gjør imidlertid ingen feil. XPS trendbarer viser ganske enkelt prisutviklingen i motsetning til de tradisjonelle japanske lysestake-sjøkartene som endrer farge avhengig av om stenget er høyere eller lavere enn det åpne.

XPS trendstenger er derfor en flott måte å identifisere prisutviklingen lett på. Vi har da Indi 1-indikatoren. Denne indikatoren er ansvarlig for å plotte opp- og pil ned på prisoversikten. De signaliserer potensielle vendepunkter i pris. Ser du imidlertid på diagrammene, består signalene også av falske reverseringer som signaliseres av denne indikatoren. Derfor bør du ikke handle denne indikatoren isolert.

Vi har da ATR-projeksjonsindikatoren. Denne indikatoren er ansvarlig for å tegne kommentarene du ser på toppen av diagrammet. ATR-projeksjonsindikatoren plotter forskjellige detaljer som ATR-verdien, og basert på denne projiserer den opp og ned prisnivå. Denne indikatoren kan brukes på noen måter for å identifisere potensielle målnivåer, hvis du foretrekker å handle med ATR. Hvis du ikke er så opptatt av å bruke ATR-verdiene i din handel, kan du fjerne denne indikatoren.

Endelig har vi efinancebanks-indikatoren. Denne indikatoren plotter ganske enkelt støtte- og motstandsområdene på prisoversikten. Pris har en tendens til å trekke mot disse nivåene og deretter danne et mulig område for reversering i pris.

Fortsetter vi videre til undervinduene, for det første har vi XPS 8-oscillatoren. Denne indikatoren viser om trenden er opp eller ned. Avhengig av trenden, vil den plotte blå eller magenta fargede søyler i undervinduet. Til slutt, i det andre undervinduet, har vi valuta-varmekartindikatoren. Denne indikatoren plotter valutastyrken. Du kan bruke dette som en potensiell indikator for å velge valutaparene du vil handle.

Men det er viktig å merke seg at valutastyrkeindikatoren som brukes i Janus-systemet for valutahandel i utgangspunktet kan endre verdiene når og når kursen utvikler seg. Derfor må handelsmenn søke med forsiktighet.
I vårt eksempel på handelssignaler som bruker Janus-systemet for valutahandel, vil vi bruke valutastyrkeindikatoren for det meste som et bekreftelsesverktøy for handlene, i stedet for å la indikatoren føre oss inn i handelen.

La oss nå se på hvordan du kan handle lange og korte posisjoner i markedet ved å bruke Janus-systemet for valutahandel.

Janus-systemet for valutahandel - Lange posisjoner
For å ta lange posisjoner ved å bruke Janus-systemet for valutahandel, ser vi etter pris som skal handles i nærheten av et av støttenivåene. Når prisen er her, må vi få oscillatoren til å bli blå og antyder at prisaksjonen blir bullish.

Etter dette, se direkte etter bekreftelse fra lysestakene. Du må se dem bli brune som indikerer at et potensielt utbrudd kommer. Til slutt, etter at den første lysestaken blir blå, kan du ta en lang posisjon på markedet.

Sett stopptapet til det laveste av lysestaken som ble dannet før inngangen. Bruk det øvre motstandsnivået som målnivå. Hvis det øvre motstandsnivået er litt langt borte, bør du sørge for å dekke stoppene for å bli jevn, slik at du ikke ender med å gi tilbake overskuddet.

Janus-systemet for valutahandel - Korte stillinger
For å ta korte stillinger ved å bruke Janus-systemet for valutahandel, ser vi etter pris som skal handle nær et av motstandsnivåene. Når prisen er her, må vi få oscillatoren til å bli rosa eller magenta og antyder at prisaksjonen blir bearish.

Etter dette, se direkte etter bekreftelse fra lysestakene. Du må se dem bli rosa som indikerer at et potensielt utbrudd kommer. Til slutt, etter at den første lysestaken blir rosa, kan du ta en kort stilling på markedet.

Sett stopptapet til det høyeste av lysestaken som ble dannet før inngangen. Bruk det lavere støttenivået som målnivå. Hvis det nedre støttenivået er litt langt borte, bør du sørge for å dekke stoppene for å være jevn.

Er Janus-systemet for valutahandel bra for deg?


Avslutningsvis er Janus-systemet for valutahandel et brukbart kortsiktig skalpingsystem. Denne handelsstrategien er ideell hvis du vil ta noen få pip hver dag. Du får mange signaler ved å bruke dette handelssystemet. Malen som følger med Janus-systemet for valutahandel, er veldig lett. Så du kan enkelt bruke Janus-systemet for valutahandel for å overvåke flere diagrammer og instrumenter samtidig.

Men som vi alltid nevner, ikke handel med denne strategien på mer enn tre valutapar, da det kan bli vanskelig for deg å administrere handler og dermed din risiko. Totalt sett er Janus-systemet for valutahandel ideelt for selv nybegynnere. Dette handelssystemet gir deg grunnleggende informasjon om hvordan du handler med støtte og motstand.

Kartene er også ok å se på, men de kan være litt rotete noen ganger. Alt i alt er Janus-systemet for valutahandel et handelssystem som er verdt å prøve.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Janus System

Download the FREE Janus System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.