50 pips daily scalping Strategy For MT4

50 pips daily scalping Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. 50 pips daily scalping Strategy For MT4
  2. De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - Long-posities
  3. De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - Shortposities
  4. Is de 50 pips daily scalping Strategy For MT4 winstgevend?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 is een kortetermijntrend volgend op een handelssysteem. Zoals je kunt zien in de grafieken, lijkt dit handelssysteem erg basic door alleen voortschrijdende gemiddelden te gebruiken en niets anders. Hoewel dit enerzijds het handelssysteem er heel eenvoudig uit kan laten zien, is het anderzijds geen robuust handelssysteem. Daarom moeten traders hiermee rekening houden als ze deze handelsstrategie willen blijven gebruiken.

Het succes van handelen met de 50-pips scalpeerstrategie hangt in wezen af van het ervaringsniveau van de handelaar op de markten. Als gevolg hiervan zult u misschien merken dat sommige handelaren in staat zullen zijn om wat winst te maken, terwijl anderen dat misschien niet doen.

De 50 pip scalpeerstrategie wordt voornamelijk gedreven door voortschrijdende gemiddelden. Ten eerste hebben we de gele lijnen die het vloeiende voortschrijdend gemiddelde over vijf perioden zijn, ingesteld op de prijs hoog en de prijs laag. Deze twee voortschrijdende gemiddelden vormen samen het prijskanaal of de prijsband. Deze twee voortschrijdende gemiddelden kunnen dienen om de korte-termijntrends in de markt te signaleren.

Het volgende belangrijkste voortschrijdend gemiddelde komt in feite van een aangepaste indicator. Dit staat bekend als de aangegeven KAZi-trend. Het maakt gebruik van een voortschrijdend gemiddelde van 130 periodes. Deze voortschrijdend-gemiddelde-lijn gedraagt zich als een trendfilter. Tegelijkertijd kan deze hoofdlijn van het voortschrijdend gemiddelde echter ook fungeren als een potentieel winstniveau.


FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!De rest van de indicatoren die worden gebruikt in de 50-pips scalpeerstrategie zijn in feite intraday-spilniveaus. Dit zijn de horizontale lijnen die u op de prijsgrafiek ziet. Ze kunnen ook worden gebruikt voor potentiële winstniveaus. Houd er echter rekening mee dat wanneer er een samenvloeiing is tussen het voortschrijdend gemiddelde van vijf periodes op de horizontale spilniveaus, u zult merken dat dit een sterke weerstand of een ondersteuningsgebied kan vormen. We raden u af om een transactie in de tegenovergestelde richting te starten wanneer u dergelijke patronen ziet optreden.

Het is je misschien al opgevallen dat de scalpeerstrategie van 50 pips geen indicatoren in het subvenster heeft. Zoals u wellicht weet, moet elk handelssysteem dat gebruikmaakt van voortschrijdende gemiddelden ook een timingindicator of een oscillator hebben die het overbought- en oversoldcondities op de markt kan signaleren. Dit is cruciaal voor het succes bij het handelen met voortschrijdende gemiddelden, aangezien dergelijke handelsstrategieën niet zo goed werken wanneer de markten zich in een zijwaarts bereik bevinden. Daarom is er een aanzienlijk risico wanneer u handelt met de 50-pips scalpeerstrategie.

Laten we nu eens kijken hoe u long- en shortposities kunt verhandelen met behulp van de 50-pips scalpeerstrategie voor MT4.De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - Long-posities
Longposities in de markt met behulp van de 50 pip scalpeerstrategie kunnen worden ingenomen als u merkt dat de prijzen stijgen. Om een longpositie in te nemen, moet u eerst wachten op prijsactie om aan te geven dat de trend naar boven is. Dit gebeurt wanneer u een naar boven wijzende pijl op de prijsgrafiek ziet. De helling van het prijskanaal zou ook hoger moeten zijn.

Wacht nu tot de prijsactie boven de prijskanaalindicator sluit en neem dan een longpositie op de markt. Stel uw eerste take-profitniveau in op de hoofdlijn met voortschrijdend gemiddelde, die wordt weergegeven door de dikke blauwe lijn met voortschrijdend gemiddelde. Voor uw tweede take-profitniveau kunt u een van de intraday-pivot-niveaus gebruiken.

U kunt uw stop loss instellen op het lagere prijskanaal wanneer u een longpositie inneemt. Wanneer het eerste doel is bereikt, moet u uw stop loss verplaatsen naar break-even om elk risico uit de transactie te verwijderen.De 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - Shortposities
Shortposities in de markt met behulp van de 50 pip scalpeerstrategie kunnen worden ingenomen wanneer u merkt dat de prijzen lager bewegen. Om een shortpositie in te nemen, moet u eerst wachten tot de prijsactie aangeeft dat de trend neerwaarts is. Dit gebeurt wanneer u een naar beneden wijzende pijl op de prijsgrafiek ziet. De helling van het prijskanaal zou ook lager moeten zijn.

Wacht nu tot de prijsactie onder de prijskanaalindicator sluit en neem dan een shortpositie op de markt. Stel uw eerste take-profitniveau in op de hoofdlijn met voortschrijdend gemiddelde, die wordt weergegeven door de dikke blauwe lijn met voortschrijdend gemiddelde. Voor uw tweede take-profitniveau kunt u een van de intraday-pivot-niveaus gebruiken.

U kunt uw stop loss instellen op het bovenste prijskanaal wanneer u een shortpositie inneemt. Wanneer het eerste doel is bereikt, moet u uw stop loss verplaatsen naar break-even om elk risico uit de transactie te verwijderen.Is de 50 pips daily scalping Strategy For MT4 winstgevend?


De constructie van de 50 pip scalpeerstrategie is vrij eenvoudig. Deze handelsstrategie maakt in principe gebruik van verschillende voortschrijdende gemiddelden. Zoals u kunt zien, zijn er enkele duidelijke nadelen aan de opzet van dit handelssysteem. Het belangrijkste van alles is het feit dat de 50 pip scalpeerstrategie alleen het beste werkt tijdens trending markten. Daarom, als u ziet dat de markten zijwaarts bewegen, zullen er veel valse signalen zijn.

Daarom moeten handelaren een manier vinden om de zijwaartse markten te vermijden. Helaas, wanneer u het leven op de markten handelt, is er geen manier om te zeggen of de markt zal blijven evolueren of dat deze naar een zijwaarts bereik zal bewegen. Dit is een risico dat traders zullen moeten nemen bij het handelen met de 50 pep scalpeerstrategie.

Het feit dat er geen oscillator is waarmee u uw trades kunt timen, maakt het enigszins moeilijk. Daarom zouden ervaren handelaren kunnen kijken naar het toevoegen van aangepaste indicatoren, vooral in het subvenster, om hun transacties te timen. Hoewel de scalpeerstrategie van 50 pips eenvoudig is in zijn logica, kunnen we dit om de genoemde redenen niet aanbevelen aan beginners.

De handelssjabloon die bij de scalpeerstrategie van 50 pips wordt geleverd, is relatief licht van gewicht en kan daarom worden gebruikt om meerdere instrumenten en grafieken tegelijkertijd te volgen. Houd er rekening mee dat dit een scalpeerstrategie voor de korte termijn is en daarom alleen van toepassing is op de intraday-chart-tijdframes.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.