ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

ITM  X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 is een handelssysteem op zeer korte termijn. Deze handelsstrategie werkt alleen op het tijdsbestek van de grafiek van 1 minuut. Daarom, als u een middellange-termijnhandelaar of een swingtrader bent, dan is de ITM X-Gen daily scalpeurindicatorstrategie voor MT4 niet geschikt voor u.

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Er is slechts één indicator die wordt gebruikt in de ITM X-Gen daily scalpeurindicatorstrategie voor MT4. Dit is de aangepaste indicator die de ITM X-Gen-indicator wordt genoemd. De instellingen voor deze indicator zijn zeer minimaal en volgens de instructies hoeft u geen instellingen te wijzigen.
De indicator werkt in geen enkel tijdsbestek, behalve in het tijdsbestek van 1 minuut.

Zodra u de indicator laadt en overschakelt naar het tijdsbestek van één minuut, ziet u de indicator aan het werk. Aan de linkerkant van de grafiek staat wat informatie.

Het eerste deel hiervan toont details over dat instrument waarvoor de indicator is geladen. Vervolgens krijgt u ook de BID- en VRAAG-prijzen voor de indicator te zien. Wat hierna volgt, zijn details zoals het handelssaldo, het eigen vermogen, de vrije marge enzovoort.

De informatie die wordt verstrekt door de ITM X-Gen-scalpeerindicator is best handig omdat u het gedeelte over de handelsterminal onder aan uw scherm kunt minimaliseren. Hierdoor kunt u de grafieken met de indicator duidelijker bekijken.

Na de informatie is het volgende deel de handelssignalen. De ITM X-Gen-indicator geeft aan of u lang of kort moet zijn. U kunt eenvoudig de handelssignalen volgen die uit de indicator komen.

De ITM X-Gen-indicator gebruikt een soort prijsband of een prijskanaalindicator. De kanaalindicatoren, zoals u weet, plotten niveaus boven en onder de hoogte- en dieptepunten van de prijs. In het geval van de ITM X-Gen-indicator zie je ook de middenband.

Afhankelijk van de prijsontwikkelingen neigt het ITM X-Gen-prijskanaal omhoog of omlaag te lopen en wanneer de markten vlak zijn, handelt het ook vlak. Dit elimineert de noodzaak om extra indicatoren aan dit handelssysteem toe te voegen.

Koop- en verkoopsignalen worden genomen op basis van de informatie die u in de prijsgrafiek ziet. Als alternatief kunt u ook de pijlen omhoog en omlaag identificeren die in de prijsgrafiek zijn geplot. De indicator vertelt u dat u moet wachten tot er een paar pijlen omhoog of omlaag zijn geplot voordat u een long- of shortpositie in de markt kunt innemen.

Laten we nu eens kijken hoe u kunt handelen met behulp van de ITM X-Gen daily scalper indicator-strategie voor MT4.


De ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - Long-posities


Voor longposities laadt u eenvoudig de indicator in de ITM X-Gen daily scalpeurindicatorstrategie voor MT4 en wacht u tot het signaal verschijnt. Op uw scherm zou u moeten zien dat de handelsrichting LANG moet zijn. Zodra dit gebeurt, wacht u tot de prijs de onderkant van het prijskanaal raakt.

De helling van het prijskanaal moet ook naar boven neigen om te bevestigen dat de prijs hoger beweegt.

U ziet nu een aantal pijlen omhoog worden geplot. We raden u aan om ten minste twee of drie pijlen omhoog te wachten en nadat de prijs boven de onderste prijslijn sluit, kunt u een longpositie op de markt innemen. Identificeer de recente swing low en plaats uw stop loss op dit niveau.

Met behulp van de bovenkant van het prijskanaal kunt u hier uw take-profitniveau instellen. Merk op dat u het take-profit-niveau met regelmatige tussenpozen handmatig moet aanpassen.


De ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - Shortposities


Voor shortposities laadt u eenvoudig de indicator in de ITM X-Gen daily scalpeurindicatorstrategie voor MT4 en wacht u tot het signaal verschijnt. Op uw scherm zou u moeten zien dat de handelsrichting moet worden weergegeven als KORT. Zodra dit gebeurt, wacht u tot de prijs de bovenkant van het prijskanaal raakt.

De helling van het prijskanaal moet ook naar beneden neigen om te bevestigen dat de prijs lager beweegt.

U ziet nu een aantal pijlen naar beneden worden geplot. We raden u aan om ten minste twee of drie pijlen naar beneden te wachten en nadat de prijs onder de bovenste prijslijn sluit, kunt u een shortpositie op de markt innemen. Identificeer de recente swing high en plaats uw stop loss op dit niveau.

Met behulp van de onderkant van het prijskanaal kunt u hier uw take-profitniveau instellen. Merk op dat u het take-profit-niveau met regelmatige tussenpozen handmatig moet aanpassen.


Is de ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 goed?
Concluderend, de ITM X-Gen daily scalper indicator-strategie voor MT4 is een vrij uniek handelssysteem. Het is gebouwd voor de korte termijn grafieken, daarom is dit handelssysteem mogelijk niet geschikt voor alle handelaren. Als u echter een paar uur per dag over heeft, kunt u deze handelssjabloon laden en voor korte tijd handelen.

Daghandelaren zullen ontdekken dat de ITM X-Gen daily scalper indicator-strategie voor MT4 een vrij snel handelssysteem is. De kans is groot dat u een aantal signalen mist. maar word niet ongeduldig en spring laat in de handel. Er zijn voldoende kansen die u kunt krijgen als u handelt met de ITM X-Gen daily scalper indicator-strategie voor MT4.

We raden af om meer dan één instrument te laden met de sjabloon van dit handelssysteem. Dit komt omdat het gebruik van te veel instrumenten en het volgen van de signalen erg verwarrend kan zijn en het kan er gemakkelijk toe leiden dat u uw transacties niet goed kunt beheren.

De handelssjabloon die bij de ITM X-Gen daily scalper indicator-strategie voor MT4 wordt geleverd, is zeer licht van gewicht, maar zoals we eerder al zeiden, is het het beste om de sjabloon te gebruiken om slechts één instrument te monitoren totdat u volledig vertrouwd bent met deze handelsstijl. .

We moeten opmerken dat de ITM X-Gen daily scalper indicator-strategie voor MT4 niet altijd resultaten garandeert. Daarom moeten traders hier rekening mee houden dat de ITM X-Gen daily scalper indicator-strategie voor MT4 niet het heilige graal forex trading systeem is.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.