Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4
  2. De Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - Long-posities
  3. De Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - Shortposities
  4. Is de Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 winstgevend?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 is een trendvolgsysteem dat op de een of andere manier een beetje ingewikkeld lijkt in vergelijking met alle andere vergelijkbare handelsstrategieën die we zijn tegengekomen. Dit komt waarschijnlijk doordat het Keltner-scalperen met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone gebruik maakt van een keuze aan indicatoren die de marktinformatie niet duidelijk aangeven.

Dit handelssysteem maakt gebruik van een combinatie van zowel standaard reguliere indicatoren als een aangepaste indicator. Ten eerste hebben we op de prijsgrafiek de standaard Keltner-kanaalindicatoren, gevolgd door een voortschrijdend-gemiddelde-indicator. De voortschrijdend gemiddelde indicator is gebaseerd op een instelling van 89. In het eerste subvenster van het Keltner scalperen met dubbel dynamisch sonar SX-handelssysteem hebben we de standaard stochastische oscillator.

Ten slotte hebben we in het tweede subvenster de RSX-indicator met dubbele dynamische zone. Als je goed kijkt, zien zowel de stochastische oscillator als de RSX-indicator met dubbele dynamische zone er enigszins hetzelfde uit. Dit is waar de verwarring in sommige opzichten vandaan komt.


FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Vanwege de gelijkenis tussen beide oscillatoren, zijn de handelssignalen nooit synchroon. Alleen op zeldzame locaties zult u zien dat de stochastische oscillator ook hun omslagpunten in prijs bevestigt, zoals gesignaleerd door de dubbele dynamische zone RSX-indicator.

Ten tweede kan het ook een beetje verwarrend zijn omdat de stochastische oscillator iets gevoeliger is ingesteld. Daarom zult u zelfs op korte termijn keerpunten in de prijs zien. Dit is echter niet het geval met de dubbele dynamische Zone RSX-indicator die de neiging heeft om achter te blijven en daarom minder signalen geeft.

Het Keltner-scalperen met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone Heeft een handelssjabloon die vrij zwaar te gebruiken is. Een ander punt om op te merken is dat de dubbele dynamische zone RSX-indicator alleen werkt als u ook de aangegeven DLL installeert die bij dit handelssysteem wordt geleverd.

Laten we nu eens kijken hoe u long- en shortposities kunt verhandelen met behulp van de Keltner-scalping met een RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone voor MT4.
De Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - Long-posities
Om een longpositie in te nemen met behulp van de Keltner-scalping met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone, moeten traders op zoek gaan naar signalen voor een uptrend. Dit betekent dat die prijsactie boven de blauwe zwevend gemiddelde lijn zou moeten komen. Dit geeft aan dat de markten stijgen.

Hierna kijkt u naar de dubbele dynamische indicator. Hier zou de oscillator hoger moeten draaien vanaf het lagere prijskanaal. Hierna moet u ook kijken naar de bevestiging van de Stochastics-oscillator.

De mogelijkheid dat beide indicatoren hetzelfde signaleren, doet zich niet tegelijkertijd voor. Daarom moet er een beetje flexibiliteit zijn. Na bevestiging kunt u een longpositie op de markt innemen. Stel uw stop loss in op het recente dieptepunt. U kunt gebruik maken van de berekende risico-beloningsverhouding en uw take-profitniveau dienovereenkomstig instellen.

Het is ideaal om uw posities op te splitsen in meerdere transacties, zodat ze automatisch worden afgesloten. U kunt uw stop loss verplaatsen naar break-even nadat de eerste transactie is gesloten.
De Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - Shortposities
Om een shortpositie in te nemen met behulp van de Keltner-scalping met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone, moeten traders op zoek gaan naar signalen voor een neerwaartse trend. Dit betekent dat die prijsactie onder de blauwe zwevend gemiddelde lijn zou moeten komen. Dit geeft aan dat de markten dalen.

Hierna kijkt u naar de dubbele dynamische indicator. Hier zou de oscillator lager moeten draaien vanaf het bovenste prijskanaal. Hierna moet u ook kijken naar de bevestiging van de Stochastics-oscillator.

De mogelijkheid dat beide indicatoren hetzelfde signaleren, doet zich niet tegelijkertijd voor. Daarom moet er een beetje flexibiliteit zijn. Na bevestiging kunt u een shortpositie op de markt innemen. Stel uw stop loss in op het recente hoogtepunt. U kunt gebruik maken van de berekende risico-beloningsverhouding en uw take-profitniveau dienovereenkomstig instellen.

Het is ideaal om uw posities op te splitsen in meerdere transacties, zodat ze automatisch worden afgesloten. U kunt uw stop loss verplaatsen naar break-even nadat de eerste transactie is gesloten.
Is de Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 winstgevend?


Over het algemeen vinden we dat het Keltner-scalperen met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone een handelsstrategie is die alleen door professionele handelaren kan worden gebruikt. Het handelssysteem is enigszins ingewikkeld, vooral als je op alle indicatoren let die worden gebruikt. Dit kan soms leiden tot wat bekend staat als analyse-verlamming. U zult niet altijd het perfecte handelssignaal vinden waarbij alle indicatoren op dezelfde manier zijn uitgelijnd.

Maar als u de complexiteit weghaalt in termen van de aangepaste indicatoren die worden gebruikt in het Keltner-kanaalscalping met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone, is het slechts een trendvolgend handelssysteem. Handelaren kunnen echter op verschillende manieren met het systeem handelen. De methoden die in dit artikel worden beschreven, tonen slechts een van deze methoden. Afhankelijk van iemands verbeeldingskracht en ervaring met de gebruikte indicatoren, kunt u echter verder verschillende manieren vinden om met deze strategie te handelen.

Vanwege het aantal gebruikte indicatoren en het feit dat het ook gebruik maakt van de DLL-bestanden, is de handelssjabloon die bij de Keltner-scalping met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone wordt geleverd, een beetje zwaar. Daarom moeten traders hier rekening mee houden als ze deze handelssjabloon willen gebruiken om meerdere instrumenten tegelijkertijd te monitoren. Interessant is echter dat het Keltner-scalperen met RSX-handelssysteem met dubbele dynamische zone u niet echt een voorsprong op de markt geeft. Als gevolg hiervan is het aan de handelaar om te beslissen of hij gebruik wil maken van dit handelssysteem of niet.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.