Laser Trend Strategy For MT4

Laser Trend Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Laser Trend Strategy For MT4
  2. De Laser Trend Strategy For MT4 - lange posities
  3. De Laser Trend Strategy For MT4 - Shortposities
  4. Is de Laser Trend Strategy For MT4 winstgevend?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De Laser Trend Strategy For MT4 is een trendvolgend systeem. Afgaande op de afbeeldingen op deze grafiek, kunt u zien dat deze voornamelijk gebruikmaakt van de voortschrijdende gemiddelden. Er zijn in totaal ongeveer vier voortschrijdend gemiddelde indicatoren. Dit betekent dat de laser trendstrategie in de eerste plaats een trendvolgend systeem is.

FREE Laser Trend Strategy

Download the FREE Laser Trend Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Ervaren handelaren zullen het ontbreken van oscillatoren in dit handelssysteem opmerken. We vinden dat het ontbreken van dergelijke oscillatoren kan leiden tot onjuiste handelsinvoer. Maar u kunt dit oplossen door simpelweg een handelsoscillator naar keuze toe te voegen.

Er zijn ook de draaipuntindicatoren op de prijsgrafiek. Deze draaipunten kunnen worden gebruikt voor potentiële winstniveaus voor uw transacties. U kunt deze indicatoren echter verwijderen om dit om te zetten in een volwaardig trending-volgsysteem.

De voortschrijdende gemiddelden die in de prijsgrafiek worden gebruikt, zijn het exponentieel voortschrijdend gemiddelde van 5, 12 en 40 perioden. Bovendien is er nog een voortschrijdend gemiddelde over 40 perioden. Dit is een aangepaste indicator die wordt gebruikt. Tot dusverre is de opzet niet iets unieks en behoort het tot het traditionele op voortschrijdend gemiddelde gebaseerde handelssysteem.

De draaipuntindicatoren op de prijsgrafiek werken zoals ze bedoeld zijn. U kunt deze niveaus gebruiken om winst te nemen voor uw handelsposities. Door dit te doen, zou je jezelf echter kunnen beperken tot een klein deel van de trend. Als de trends sterk zijn, zult u merken dat er een potentieel is om enorme winsten te maken. Daarom moeten handelaren discretie aan de dag leggen bij het uitzoeken hoe ze dit handelssysteem moeten gebruiken, dat wil zeggen: met of zonder de draaipuntindicatoren.

Op de prijsgrafiek hebben we een paar andere indicatoren, zoals degene die de pijlen omhoog en omlaag geeft die de prijsactie aangeven. Dit komt van de trend-signaalindicator.

Laten we nu eens kijken hoe u long- en shortposities kunt verhandelen met behulp van de laser trend forex trading strategie.De Laser Trend Strategy For MT4 - lange posities
Voor longposities die gebruikmaken van de Laser-trendstrategie, zoeken we naar een bullish cross-over in de voortschrijdend-gemiddelde-indicatoren. Handelaren moeten weten hoe de voortschrijdende gemiddelden zijn gepositioneerd. Idealiter zouden de twee voortschrijdende gemiddelden op korte termijn al een bullish cross-over moeten maken. Hierna is de volgende stap het wachten op een bevestiging.

U kunt mogelijk wachten tot de prijsactie volledig bullish is. Dit gebeurt wanneer u ziet dat de drie voortschrijdende gemiddelden bearish worden. Maar dit kan komen nadat de prijs gedurende een langere periode trending is. Pas daarom hier wat subjectiviteit toe.

Na het bovenstaande zou u een pijl omhoog moeten zien die op de prijsgrafiek wijst. Dit suggereert dat er een swing low is ontstaan. Als de omstandigheden goed zijn, neem dan een longpositie op de markt. Identificeer de recente swing low die zich heeft gevormd en stel vervolgens uw stop loss in op dit niveau.

Gebruik het directe weerstandsniveau dat u aan de bovenkant vindt en stel hier uw take-profitniveau in. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om een deel van de positie open te houden, zodat de rest van de transactie zich afspeelt wanneer de trend sterk is.
De Laser Trend Strategy For MT4 - Shortposities
Voor shortposities die gebruikmaken van de Laser-trendstrategie, zoeken we naar een bearish cross-over in de voortschrijdend-gemiddelde-indicatoren. Handelaren moeten weten hoe de voortschrijdende gemiddelden zijn gepositioneerd. Idealiter zouden de twee voortschrijdende gemiddelden op korte termijn al een cross-over moeten maken. Hierna is de volgende stap het wachten op een bevestiging.

U kunt mogelijk wachten tot de prijsactie volledig bearish is. Dit gebeurt wanneer u ziet dat de drie voortschrijdende gemiddelden bearish worden. Maar dit kan komen nadat de prijs gedurende een langere periode trending is. Pas daarom hier wat subjectiviteit toe.

Als u het bovenstaande volgt, ziet u een pijl naar beneden die op de prijsgrafiek wijst. Dit suggereert dat er een swing high is ontstaan. Als de omstandigheden goed zijn, neemt u een shortpositie op de markt. Identificeer de recente swing high die zich heeft gevormd en stel vervolgens uw stop loss in op dit niveau.

Gebruik het directe ondersteuningsniveau dat u aan de andere kant vindt en stel hier uw take-profitniveau in. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om een deel van de positie open te houden, zodat de rest van de transactie zich afspeelt wanneer de trend sterk is.Is de Laser Trend Strategy For MT4 winstgevend?


Op basis van het bovenstaande kunnen we afleiden dat de laser-trendstrategie niet de op laserprecisie gebaseerde handelssignalen zijn die men verwacht. Het is een trendvolgend systeem dat werkt, maar er is niets lasergebaseerd aan dit handelssysteem. Het lasertrendsysteem is dus gewoon een andere trendvolgstrategie op basis van de voortschrijdende gemiddelden.

Handelaren die liever met de trend handelen, zullen de lasertrendstrategie vrij uniek vinden in zijn aanpak. Het maakt gebruik van de standaard voortschrijdende gemiddelden als onderdeel van het handelssysteem. Het ontbreken van oscillatoren laat echter veel te wensen over.

Maar handelaren kunnen dit overwinnen door gebruik te maken van een oscillator van hun keuze. U kunt de Stochastics- of de RSI-tradingoscillator (relatieve sterkte-index) toevoegen als enkele van de indicatoren die in dit handelssysteem moeten worden gebruikt. Zonder het gebruik van de handelsoscillatoren kan het een beetje moeilijk zijn, vooral om de keerpunten in de prijs te kiezen.

Dit handelssysteem kan een handelsstrategie op lange termijn zijn, als u gebruikmaakt van de hogere tijdframes van de grafiek. Zelfs wanneer u dit handelssysteem op de 15 minuten-grafiek gebruikt, zullen er, afhankelijk van de trend, momenten zijn dat uw aanhoudingsperiode voor de transacties voor langere tijd kan zijn.

Daarom moeten handelaren hier rekening mee houden wanneer u dit handelssysteem gebruikt. Bent u iemand die liever gebruik maakt van een dynamisch scalpeersysteem voor de korte termijn, dan is de Lasertrendstrategie wellicht niet geschikt voor u.

We kunnen de lasertrendstrategie zelfs voor beginners aanbevelen vanwege de eenvoud van dit handelssysteem.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Laser Trend Strategy

Download the FREE Laser Trend Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.