MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 is een intraday-handelssysteem voor de korte termijn. Zoals de titel van dit handelssysteem suggereert, maakt deze strategie gebruik van de zwevend gemiddelde banden en de martingale handelsstijl.

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Er zijn gemengde reacties als het gaat om de martingaalstijl van handelen. Daarom is de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4 niet geschikt voor alle soorten handelaren.

Er worden nogal wat indicatoren gebruikt in de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4. Wanneer u de sjabloon voor dit handelssysteem voor de eerste keer laadt, zult u merken dat uw MT4-handelsterminal een paar minuten zal bevriezen. Dit is prima.

Als u het echter niet leuk vindt dat een sjabloon voor een handelssysteem uw handelsterminal kan bevriezen, moet u handelen met de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4 vermijden.

De eerste indicator die in dit handelssysteem wordt gebruikt, zijn de zwevend gemiddelde banden. De indicator van de voortschrijdend-gemiddelde-banden gebruikt het voortschrijdend gemiddelde van 56 perioden en een ATR-periode van 50 met een vermenigvuldigingsfactor van 2,5. Naarmate en wanneer het gemiddelde werkelijke bereik van de prijzen stijgt, zullen de banden ook een beetje uitbreiden en op dezelfde manier zullen de banden samentrekken wanneer het werkelijke bereik kleiner is.

In het eerste subvenster van de MA Bands Martingale-handelsstrategie voor MT4 hebben we de supertrader-indicator. Deze indicator tekent een rood of een groen vak. Als u deze vakken ziet verschijnen, betekent dit alleen dat de trend aan het verschuiven is. Als u bijvoorbeeld het rode vak ziet, geeft dit aan dat de prijzen lager zullen worden.

Evenzo, als u het groene vak ziet, geeft dit aan dat de prijs hoger zal worden. U moet natuurlijk niet alleen op deze indicator vertrouwen om de trends te identificeren. U moet de informatie van de supertrader-indicator combineren met de helling van de zwevend gemiddelde banden om te bevestigen dat de trend inderdaad aan het verschuiven is.

In het tweede subvenster van de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4 hebben we de visuele indicator haos. Dit is een histogramindicator die oscilleert rond de nullijn. Er zijn ook twee lijnen die elkaar kruisen als twee voortschrijdende gemiddelden. Als de gele lijn zich boven het histogram bevindt, geeft dit aan dat de prijsactie hoger zal worden. Evenzo, wanneer de gele lijn onder het histogram staat, geeft dit aan dat de prijzen lager zullen worden.

In het laatste subvenster van de MA Bands Martingale-handelsstrategie voor MT4 hebben we de SSRC MTF-indicator. Dit is een meervoudige frame-indicator die niet echt iets laat zien. Er is alleen een groene lijn. Daarom kunnen handelaren overwegen deze indicator te verwijderen om de sjabloon wat lichter te maken. De bovenstaande indicatoren vormen samen de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4. Laten we nu eens kijken hoe u met dit handelssysteem in long- en shortposities kunt handelen.


De MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - Long-posities


Voor longposities die de MA Bands Martingale-handelsstrategie voor MT4 gebruiken, wacht u tot de prijs eerst daalt naar de lagere prijsband van de MA-banden. Wacht daarna tot de haos-indicator bullish wordt. U zult dit zien wanneer de gele lijn boven de nullijn van de oscillator begint te stijgen. U moet dan de opwaartse trend bevestigen door naar de supertrendindicator te kijken.

De supertrendindicator moet een groen kader uitzetten. Dit geeft aan dat de prijsactie hoger wordt. Wacht nu tot er een bullish candlestick tevoorschijn komt in de buurt van de lagere prijsklasse en neem dan een long positie. Gebruik de vorige swing low en stel uw stop loss-niveau een paar pips lager in.
Met behulp van de bovenste prijsklasse kunt u nu uw take-profitniveau instellen. Zorg ervoor dat uw beloningsrisico ten minste 1: 3 is om een zekere mate van succes van het handelen met de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4 te behouden.


De MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - Shortposities


Voor shortposities die de handelsstrategie MA Bands Martingale voor MT4 gebruiken, wacht u tot de prijs eerst stijgt naar de hogere prijsband van de MA-banden. Wacht daarna tot de haos-indicator bearish wordt. Je zult dit zien als de gele lijn onder de nullijn van de oscillator begint te vallen. U moet dan de neerwaartse trend bevestigen door naar de supertrendindicator te kijken.

De supertrendindicator moet een rood vak uitzetten. Dit geeft aan dat de prijsactie lager wordt. Wacht nu tot er een bearish candlestick verschijnt in de buurt van de bovenste prijsklasse en neem dan een shortpositie. Gebruik de vorige swing high en stel uw stop loss-niveau een paar pips hoger in.
Met behulp van de lagere prijsklasse kunt u nu uw take-profitniveau instellen. Zorg ervoor dat uw beloningsrisico ten minste 1: 3 is om een zekere mate van succes van het handelen met de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4 te behouden.


Is de MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 goed?
Concluderend, de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4 is een relatief goed handelssysteem. Het maakt gebruik van de prijsbandindicator op basis van voortschrijdende gemiddelden en gebruikt een paar oscillatoren om de transacties te timen. Er is niets echt unieks aan de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4.

Als u echter met prijsklassen handelt, kunt u dit handelssysteem eens proberen. Zoals we eerder vermeldden, is de handelsstrategie van MA Bands Martingale voor MT4 ideaal om alleen te handelen in de korte termijn grafieken.

Dit handelssysteem is dus niet geschikt voor middellange termijn- of swingtraders. Een ander punt om in gedachten te houden is dat, gezien het feit dat de sjabloon een beetje zwaar is, we het niet aanraden om deze op meer dan één kaart tegelijk te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw handelsterminal niet vastloopt.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.