WPR Overbought Oversold Trading System For MT4

WPR Overbought Oversold Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. WPR Overbought Oversold Trading System For MT4
  2. De WPR heeft het oversold handelssysteem overgekocht - Long-posities
  3. Het WPR-systeem voor oververkochte handel - Shortposities
  4. Voors en tegens van handelen met het WPR overbought oversold handelssysteem


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Het WPR Overbought Oversold Trading System For MT4 is een uniek handelssysteem omdat het zich richt op het overbought- en oversold-niveau. De overbought en oversold levels, ook wel OBOS genoemd, worden veel gebruikt bij range trading. Dit betekent dat wanneer prijzen zijwaarts worden verhandeld, het momentum of andere oscillatoren de neiging hebben om in en uit het oververkochte of overgekochte niveau te bewegen.

FREE WPR Overbought Oversold Trading System

Download the FREE WPR Overbought Oversold Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Deze bewegingen van de oscillatoren kunnen worden gebruikt als een manier om te handelen wanneer de markten niet in een trend zijn. Laten we nu eens kijken naar de indicatoren die worden gebruikt waaruit het WPR overbought oversold handelssysteem bestaat.

Ten eerste hebben we de trendmagische indicator. Deze indicator is cruciaal voor het succes van het WPR overbought oversold handelssysteem, omdat uw handelsregels beginnen met deze indicator. Het toont in feite de trends die plaatsvinden op de markten. Als u volgt hoe de prijs zich gedraagt naar de trendmagische indicator, gaat u verder met de rest van de regels.

Ten tweede hebben we de Fibonacci-pivots-indicator. Zoals de naam suggereert, zet deze indicator de intraday-spilniveaus uit met behulp van de Fibonacci-niveaus. U bepaalt zelf of u deze indicator wilt behouden of nu. U kunt de Fibonacci-niveaus gebruiken als een manier om winst te boeken of u kunt deze indicator gewoon verwijderen om de handelssjabloon wat lichter te maken.

Ten slotte hebben we in de prijsgrafiek de WPR-overbought- en oversold-pijlenindicator. Dit zijn de pijlen die u in de prijsgrafiek ziet uitgezet. Ze verschijnen wanneer de oscillatoren overbought of oversold zijn. U kunt deze pijlen gebruiken als potentiële niveaus om uw winst te boeken. Als alternatief worden deze pijlen ook gebruikt als filter om uw transacties in te voeren.

Verderop, in het subvenster, hebben we de Stochastics-oscillator. De Stochastics-oscillator is een trendmomentumindicator. De indicator geeft overbought-niveaus weer wanneer deze boven de 80 zijn, wat suggereert dat de prijs waarschijnlijk lager zal worden, en hij geeft oververkochte niveaus aan wanneer deze onder de 20 is, wat aangeeft dat de prijs waarschijnlijk op korte termijn hoger zal stijgen.

We hebben ook de CCI of de commodity channel-indexindicator. De CCI is ook een momentumindicator. Maar in tegenstelling tot de Stochastics-oscillator beweegt deze indicator rond vaste waarden van -10 en +100. Afhankelijk van waar de oscillator het is, kan het opnieuw overbought- en oversold-niveaus signaleren.

Het komt zelden voor dat u zowel de CCI als de Stochastics-oscillator synchroon ziet bewegen. In de meeste gevallen heeft een van de indicatoren de neiging om de andere te leiden of achter te lopen.

De WPR heeft het oversold handelssysteem overgekocht - Long-posities
Voor longposities die gebruik maken van het WPR overbought oversold handelssysteem, moeten we eerst wachten tot de prijsactie boven de trendmagische indicator verhandelt. Op dit punt zou je de magische trendindicator blauw zien worden. Wacht tot de prijs deze indicator opnieuw van bovenaf test, dwz: doe een kleine terugtrekking.

Hierna zou je naar de Stochastics-oscillator moeten kijken. Hier moeten we de Stochastics-oscillator zien stijgen van het oververkochte niveau. Het zou ook een bullish cross-over moeten maken rond het 20-niveau van de indicator. Ten slotte moet de CCI-indicator ook aangeven dat het momentum opwaarts is. Dit betekent dat de CCI-indicator boven de nullijn van de indicator moet handelen.

Als de momentumindicatoren de uptrend bevestigen, moet u een longpositie op de markt innemen. Wacht tot de kandelaar tegen de magische trendindicator stuitert en open vervolgens een lange positie aan het begin van de volgende kandelaar.

Gebruik de low van de vorige candlestick als je stop los level. Houd de longpositie vast totdat u een prijs ziet die een verkoop aangeeft of een neerwaartse pijl die tijdens de uptrend wijst.

Het WPR-systeem voor oververkochte handel - Shortposities
Voor shortposities die gebruik maken van het WPR overbought oversold handelssysteem, moeten we eerst wachten tot de prijsactie onder de trendmagische indicator handelt. Op dit punt zou je de magische trendindicator rood zien worden. Wacht tot de prijs deze indicator opnieuw vanaf de onderkant test, dwz: maak een kleine terugtrekking.

Hierna zou je naar de Stochastics-oscillator moeten kijken. Hier moeten we de Stochastics-oscillator zien vallen van het overgekochte niveau. Het zou ook een bearish cross-over moeten maken rond het 80-niveau van de indicator. Ten slotte zou de CCI-indicator ook moeten aangeven dat het momentum naar de keerzijde is. Dit betekent dat de CCI-indicator onder de nullijn van de indicator moet handelen.

Wanneer de momentumindicatoren de neerwaartse trend bevestigen, moet u een shortpositie op de markt innemen. Wacht tot de candlestick tegen de trendmagische indicator stuitert en open dan een short positie aan het begin van de volgende candlestick.

Gebruik de high van de vorige candlestick als je stop los level. Houd de shortpositie vast totdat u een prijs ziet die een koop aangeeft of een opwaartse pijl die tijdens de neerwaartse trend wijst.

Voors en tegens van handelen met het WPR overbought oversold handelssysteem


Het door de WPR oververkochte oververkochte handelssysteem is, zoals we eerder al zeiden, een echt unieke handelsmethode. Hoewel het handelssysteem geschikt is voor de intraday-grafieken op korte termijn, is het een uitstekende manier om de markten te scalperen. Dit handelssysteem werkt redelijk goed tijdens trending markten, aangezien het sterke momentum de prijzen kan opdrijven.

De sjabloon die bij het WPR overbought oversold handelssysteem wordt geleverd, is licht van gewicht vanwege het feit dat twee van de indicatoren de standaard standaardindicatoren zijn die u op de MT4-handelsterminal ziet. Daarom kunt u de sjabloon gebruiken om meerdere grafieken tegelijkertijd te bewaken.

Het succes van handelen met het WPR overbought oversold handelssysteem hangt in principe af van de handelaar. Zoals we hebben aangetoond, is het belangrijk om te wachten tot de pullback optreedt. Maar de prijzen zullen niet altijd teruglopen.

Daarom moeten handelaren geduld tonen bij het handelen met het WPR overbought oversold handelssysteem.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE WPR Overbought Oversold Trading System

Download the FREE WPR Overbought Oversold Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.