4 Rainbow Strategy For MT4

4 Rainbow Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. 4 Rainbow Strategy For MT4
  2. 4 Rainbow Strategy For MT4 - dolge pozicije
  3. 4 Rainbow Strategy For MT4 - kratke pozicije
  4. Je 4 Rainbow Strategy For MT4 donosna?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


4 Rainbow Strategy For MT4 je sistem trgovanja, ki poskuša uporabiti štetje valov skupaj s standardnimi tehničnimi kazalniki. Čeprav je trud morda vreden aplavza, strategija štirih mavric pri tem poskusu popolnoma ne uspe.

FREE 4 Rainbow Strategy

Download the FREE 4 Rainbow Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Na koncu dobite sistem trgovanja, kjer boste morali prezreti različne uporabljene metode štetja valov. To na nek način popolnoma premaga namen uporabe te strategije trgovanja, ki temelji na kratkoročnih ponovnih korakih, merjenih s štetjem valov.

V strategiji 4 mavrice je uporabljenih kar nekaj kazalcev. Prvi kazalnik se imenuje kazalnik kratkih sporočil MA. To ni nič drugega kot črte drsečega povprečja. Uporabil bo 34. drseče povprečje. Je indikator po meri, zato ima veliko dodatnih nastavitev po meri. Naslednji kazalnik, ki se uporablja v strategiji 5 mavric, se imenuje štiri puščice z drsečim povprečjem.

Kazalnik drsečega povprečja 4 dežja je tudi indikator po meri in kot že kaže naslov, uporablja štiri različne drseče povprečja. Vendar boste opazili, da so obdobja drsečega povprečja, uporabljena pri tem kazalniku, nekonvencionalna.

Čeprav na trgu ni dokazov, da le nekatere vrste nastavitev drsečega povprečja delujejo najbolje, je precej zanimivo videti, kako je nastavljena izbira obdobij drsečega povprečja, ki se uporabljajo v tem sistemu trgovanja. Tu je najpomembnejša modra črta, ki je najdebelejša od treh linij drsečega povprečja. Lahko pričakujete velik premik v trendu, ko cena prebije to modro debelo črto.

Končno imamo v tej strategiji trgovanja uporabljen tudi ključni kazalnik. To je standardni ključni kazalnik, za katerega se je zdelo, da je postal norma v skoraj vsakem sistemu trgovanja po meri, ki ga vidite. Vrtilne točke, kot jih pozna, lahko delujejo kot ravni podpore in odpornosti znotraj dneva v okviru te strategije trgovanja, kazalnike pivot ravni pa lahko uporabite kot način za določanje ravni prevzema dobička kot tudi za vstopne točke v vaše posle.

V predlogi 4 mavričnega sistema za trgovanje je samo eno podokno. Tu uporabljeni indikator se imenuje indikator histograma CCI. Ta kazalnik je zelo podoben kazalniku indeksa blagovnih kanalov, znanemu tudi kot CCI. Edina razlika je v tem, da obstaja tudi narisan histogram. Cenovna gibanja lahko potrdimo, ko in ko se indikator histograma CCI premakne nad in pod ničelno črto. Nazadnje, najbolj nejasni del sistema mavričnega trgovanja 4 so metode štetja valov. V idealnem primeru bi domnevali, da ta sistem trgovanja uporablja postavljeni 123 vzorec trgovanja. Toda tu ni tako. Zaradi uporabljene navade nimamo veliko informacij o tem, kako deluje to štetje valov.

Oglejmo si zdaj, kako lahko s temi kazalniki trgujete s strategijo trgovanja z mavrico 4.4 Rainbow Strategy For MT4 - dolge pozicije
Če zavzamemo dolg položaj s polno mavrično strategijo, se zanašamo le na cenovno gibanje, drseče povprečje in histogram CCI. Ne osredotočamo se na različna štetja, ki jih vidite na grafikonu cen. Zaradi tega se ne razlikuje od običajnega trenda na podlagi drsečega povprečja, ki sledi trgovalnemu sistemu.

Počakajte, da se cena zapre predvsem pred drsečimi povprečji. To pomeni, da trg prehaja v naraščajoč trend. Za potrditev tega pogleda na indikator histograma CCI. Indikator histograma CCI se mora gibati od ničelne črte do zgoraj.

Ko nariše histogram nad ničelno črto, boste videli, da spremeni barvo v modro. Počakajte, da se oblikuje kratkoročno nihanje visoko. Zdaj postavite čakajoč dolg red v bližini gugalnice.

Nastavite stop-stop na nedavno najnižjo vrednost pred čakajočim naročilom. Zdaj izračunajte razmerje med tveganjem in nagrado in temu primerno nastavite raven dobička. Če so trgi v močnem trendu, lahko svojo stop-izgubo izsledite prek modre črte drsečega povprečja. Tako boste zagotovili največji dobiček, kadar so trendi najmočnejši na trgih.4 Rainbow Strategy For MT4 - kratke pozicije
Če se zavzamemo za kratek položaj s celotno mavrično strategijo, se zanašamo le na cenovno gibanje, drseče povprečje in histogram CCI. Ne osredotočamo se na različna štetja, ki jih vidite na grafikonu cen. Zaradi tega se ne razlikuje od običajnega trenda na podlagi drsečega povprečja, ki sledi trgovalnemu sistemu.

Pred drsečim povprečjem počakajte, da se cena zapre pod vse. To pomeni, da trg prehaja v trend padanja. Če želite to potrditi, poglejte indikator histograma CCI. Indikator histograma CCI se mora premikati od zgoraj do ničle. Ko nariše histogram pod ničelno črto, boste videli, da spremeni barvo v rdečo. Počakajte, da se oblikuje kratkoročno nihanje. Zdaj postavite čakajoči kratek vrstni red v bližini nihanja.

Nastavite stop-stop na nedavno najvišjo vrednost pred čakajočim naročilom. Zdaj izračunajte razmerje med tveganjem in nagrado in temu primerno nastavite raven dobička. Če so trgi v močnem trendu, lahko svojo stop-izgubo izsledite prek modre črte drsečega povprečja. Tako boste zagotovili največji dobiček, kadar so trendi najmočnejši na trgih.Je 4 Rainbow Strategy For MT4 donosna?


Na koncu je mavrična strategija za prazno 4 sistem trgovanja, ki ga zagotovo lahko zamudite. Pri tej strategiji trgovanja ni nič zanimivega in ostane nam le običajni povprečni trend, ki sledi trgovalnemu sistemu.

Čeprav je koncept štetja valov morda prinesel zanimiv preobrat, je dejstvo, da se ta način štetja valov v tem sistemu trgovanja izgubi. Zato ni pravega roba, ki bi ga lahko dobili. Obstajajo boljši delovni trendi po trgovalnih sistemih, ki jih lahko uporabite.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE 4 Rainbow Strategy

Download the FREE 4 Rainbow Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.