50 pips daily scalping Strategy For MT4

50 pips daily scalping Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. 50 pips daily scalping Strategy For MT4
  2. 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - dolge pozicije
  3. 50 pips daily scalping Strategy For MT4 - kratke pozicije
  4. Je 50 pips daily scalping Strategy For MT4 donosna?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


50 pips daily scalping Strategy For MT4 je kratkoročni trend, ki sledi trgovalnemu sistemu. Kot lahko vidite na grafikonih, je ta sistem trgovanja videti zelo osnovno z uporabo le drsečih povprečij in nič drugega. Čeprav lahko na eni strani sistem trgovanja izgleda zelo preprosto, na drugi strani pa ni močan sistem trgovanja. Zaradi tega morajo trgovci to upoštevati, če želijo še naprej uporabljati to strategijo trgovanja.

Uspeh trgovanja s strategijo skalpiranja 50 pipov je v osnovi odvisen od izkušenj trgovcev na trgih. Posledično boste morda opazili, da bodo nekateri trgovci lahko nekaj zaslužili, drugi pa ne.

Strategijo skalpiranja s 50 pipi vodijo predvsem gibljiva povprečja. Najprej imamo rumene črte, ki so petletno gladko drseče povprečje, nastavljeno na najvišjo in nizko ceno. Ta dva gibljiva povprečja skupaj tvorita cenovni kanal ali cenovni razpon. Ti dve drseči povprečji sta lahko namenjeni signaliziranju kratkoročnih trendov na trgu.

Naslednje glavno drseče povprečje v osnovi izhaja iz indikatorja po meri. To je znano kot označen trend KAZi. Uporablja 130 obdobja drsečega povprečja. Ta črta drsečega povprečja se obnaša kot trendni filter. Vendar pa lahko hkrati ta glavna črta drsečega povprečja deluje tudi kot potencialna raven dobička.


FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Preostali kazalniki, uporabljeni v strategiji skalpiranja 50 pipov, so v bistvu ravni dnevnih pivotov. To so vodoravne črte, ki jih vidite na grafikonu cen. Uporabljajo se lahko tudi za potencialno raven dobička. Upoštevajte pa, da ko pride do stičišča med petkratnim drsečim povprečjem na vodoravnih nihajnih točkah, boste opazili, da lahko tvori močan odpor ali oporno območje. Ne priporočamo, da v trgovanje vstopate v nasprotno smer, ko opazite takšne vzorce.

Morda ste že opazili, da v strategiji za skaliranje 50 pipov v podoknu ni nobenih kazalcev. Kot morda že veste, mora imeti vsak trgovalni sistem, ki uporablja drseče povprečje, tudi časovni indikator ali oscilator, ki lahko signalizira prekupljene in preprodane pogoje na trgu. To je ključnega pomena za uspeh pri trgovanju s premičnimi povprečji, saj takšne strategije trgovanja ne delujejo preveč dobro, če so trgi v bočnem območju. Zato obstaja veliko tveganje pri trgovanju s strategijo skalpiranja 50 pipov.

Zdaj pa si oglejmo, kako lahko trgujete z dolgimi in kratkimi pozicijami s pomočjo 50-pips scalping strategije za MT4.50 pips daily scalping Strategy For MT4 - dolge pozicije
Dolge pozicije na trgu s strategijo skalpiranja 50 pipov lahko zavzamemo, ko opazimo, da se cene dvigujejo. Če želite zavzeti dolgo pozicijo, morate najprej počakati, da cenovna akcija signalizira, da je trend navzgor. To se zgodi, ko na grafikonu cen vidite puščico navzgor. Tudi naklon cenovnega kanala bi moral biti večji.

Zdaj počakajte, da se cenovna akcija zapre nad kazalnikom cenovnega kanala in nato zavzamete dolgo pozicijo na trgu. Prvo stopnjo dobička nastavite na glavno črto drsečega povprečja, ki jo predstavlja debela modra črta drsečega povprečja. Za drugo stopnjo dobička lahko uporabite eno od stopenj vrtenja znotraj dneva.

Stopnjo izgube lahko nastavite na nižji cenovni kanal, ko zavzamete dolg položaj. Ko je prvi cilj dosežen, morate svojo stop-izgubo premakniti tako, da dobite celo škodo, da odstranite tveganje iz trgovanja.50 pips daily scalping Strategy For MT4 - kratke pozicije
Kratke pozicije na trgu, ki uporabljajo strategijo skalpiranja 50 pipov, lahko zavzamemo, ko opazimo, da se cene nižajo. Če želite zavzeti kratko pozicijo, morate najprej počakati, da cenovno dejanje signalizira, da je trend v negativni smeri. To se zgodi, ko na grafikonu cen vidite puščico navzdol. Tudi naklon cenovnega kanala mora biti nižji.

Zdaj počakajte, da se cenovna akcija zapre pod kazalnik cenovnega kanala in nato zavzemite kratek položaj na trgu. Prvo stopnjo dobička nastavite na glavno črto drsečega povprečja, ki jo predstavlja debela modra črta drsečega povprečja. Za drugo stopnjo dobička lahko uporabite eno od stopenj vrtenja znotraj dneva.

Ko zavzamete kratko pozicijo, lahko zaustavite izgubo nastavite na zgornji cenovni kanal. Ko je prvi cilj dosežen, morate svojo stop-izgubo premakniti tako, da dobite celo škodo, da odstranite tveganje iz trgovanja.Je 50 pips daily scalping Strategy For MT4 donosna?


Konstrukcija strategije skalpiranja 50 pipov je precej preprosta. Ta strategija trgovanja v osnovi uporablja različna drseča povprečja. Kot lahko vidite, obstaja nekaj očitnih pomanjkljivosti pri nastavitvi tega sistema trgovanja. Najpomembnejše od vsega je dejstvo, da strategija skalpiranja s 50 pipi najbolje deluje le na trendnih trgih. Ko boste videli, da se trgi premikajo postrani, bo prišlo do številnih napačnih signalov.

Posledično morajo trgovci najti način, kako se izogniti stranskim trgom. Na žalost, ko trgujete z življenjem na trgih, ni mogoče ugotoviti, ali se bo trg še naprej gibal ali se bo premaknil v bočno območje. To je tveganje, ki ga bodo morali prevzeti trgovci, ko trgujejo s strategijo skalpiranja 50 pep.

Dejstvo, da ni oscilatorja, ki bi vam omogočil časovno omejevanje poslov, je nekoliko težavno. Zato bi lahko izkušeni trgovci dodali kazalnike po meri, zlasti v podoknu, da bi lahko časovno omejili svoje posle. Čeprav je strategija skalpiranja s 50 pipi po svoji logiki preprosta, začetnikom zaradi omenjenih razlogov tega ne moremo priporočiti.

Predloga za trgovanje, ki je priložena strategiji skalpiranja 50 pipov, je razmeroma lahka in jo je zato mogoče uporabljati za spremljanje več instrumentov in grafikonov hkrati. Upoštevajte, da je to kratkoročna strategija skalpiranja in se zato uporablja samo v časovnih okvirih znotrajdnevnega grafikona.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE 50 pips daily scalping Strategy

Download the FREE 50 pips daily scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.