ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

ITM  X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Strategija ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 je zelo kratkoročni sistem trgovanja. Ta strategija trgovanja deluje samo na časovnem okviru 1-minutnega grafikona. Torej, če ste srednjeročni trgovec ali trgovec z nihanjem, potem ITM X-Gen strategija dnevnega skalperja za MT4 za vas ni primerna.

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Obstaja samo en indikator, ki se uporablja v ITM X-Gen strategiji dnevnega skalperja za MT4. To je indikator po meri, imenovan indikator ITM X-Gen. Nastavitve tega indikatorja so zelo majhne in v skladu z navodili vam ni treba spreminjati nobenih nastavitev.
Kazalnik ne deluje v nobenem časovnem okviru, razen v 1-minutnem časovnem okviru grafikona.

Ko naložite indikator in preklopite na enominutni časovni okvir grafikona, boste indikator videli v delu. Na levi strani grafikona je nekaj informacij.

Prvi del tega prikazuje podrobnosti o instrumentu, za katerega je naložen indikator. Nato boste videli tudi BID in ASK cene za indikator. Sledijo podrobnosti, kot so trgovalno stanje, lastniški kapital, prosta marža itd.

Informacije, ki jih zagotavlja indikator za skalpiranje ITM X-Gen, so zelo priročne, saj lahko spodnji del zaslona zmanjšate na odsek trgovalnega terminala. To vam omogoča jasnejši ogled grafikonov z indikatorjem.

Po informacijah je naslednji del trgovalni signal. Kazalnik ITM X-Gen prikazuje, ali bi morali biti dolgi ali kratki. Preprosto lahko sledite trgovalnim signalom, ki prihajajo iz kazalnika.

Kazalnik ITM X-Gen uporablja nekakšen cenovni pas ali kazalnik cenovnega kanala. Kazalniki kanalov, kot poznate ravni parcel nad in pod najvišjimi in najnižjimi cenami. V primeru indikatorja ITM X-Gen vidite tudi srednji pas.

Odvisno od cenovnih gibanj se cenovni kanal ITM X-Gen ponavadi nagiba navzgor ali navzdol in ko so trgi ravni, trguje tudi ravno. To odpravlja potrebo po dodajanju dodatnih kazalnikov v ta sistem trgovanja.

Signali za nakup in prodajo temeljijo na podatkih, ki jih vidite na grafikonu cen. Lahko pa tudi prepoznate puščici gor in dol, ki sta vrisani na grafikonu cen. Indikator vam pove, da počakate, da se nariše nekaj puščic navzgor ali navzdol, preden lahko zasedete dolg ali kratek položaj na trgu.

Zdaj pa si oglejmo, kako lahko trgujete z uporabo ITM X-Gen strategije dnevnega skalperja za MT4.


Strategija ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - dolge pozicije


Za dolge položaje preprosto naložite indikator v strategijo dnevnih skalperjev ITM X-Gen za MT4 in počakajte, da se prikaže signal. Na zaslonu bi morali videti, da mora biti smer trgovine prikazana kot LONG. Ko se to zgodi, počakajte, da se cena dotakne spodnjega konca cenovnega kanala.

Tudi naklon cenovnega kanala mora biti nagnjen navzgor, da se potrdi, da se cena giblje višje.

Zdaj boste videli nekaj narisanih puščic navzgor. Priporočamo, da počakate vsaj dve ali tri puščici navzgor in ko se cena zapre nad spodnjo cenovno linijo, lahko zavzamete dolgo pozicijo na trgu. Ugotovite nedavni zamah in postavite stop stop na to raven.

Z zgornjim koncem cenovnega kanala lahko tukaj nastavite raven dobička. Upoštevajte, da boste morali v rednih intervalih ročno nastavljati stopnjo prevzema dobička.


Strategija ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 - kratke pozicije


Za kratke položaje preprosto naložite indikator v dnevno strategijo kazalnikov ITM X-Gen za MT4 in počakajte, da se prikaže signal. Na zaslonu bi morali videti, da bi smer trgovanja morala biti KRATKA. Ko se to zgodi, počakajte, da se cena dotakne zgornjega konca cenovnega kanala.

Tudi naklon cenovnega kanala mora biti nagnjen k negativni strani, da se potrdi, da se cena niža.

Zdaj boste videli nekaj narisanih puščic navzdol. Priporočamo, da počakate vsaj dve ali tri puščice dol in ko se cena zapre pod zgornjo cenovno linijo, lahko zavzamete kratek položaj na trgu. Ugotovite nedavni zamah visoko in postavite stop stop na to raven.

Z uporabo spodnjega konca cenovnega kanala lahko tukaj nastavite raven dobička. Upoštevajte, da boste morali v rednih časovnih presledkih ročno nastavljati stopnjo dobička.


Je strategija ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy For MT4 kakšna dobra?
Kot zaključek je strategija ITM X-Gen za dnevno merjenje skalperja za MT4 precej edinstven sistem trgovanja. Zgrajen je za kratkoročne grafikone, zato ta sistem trgovanja morda ni primeren za vse trgovce. Če pa lahko prihranite nekaj ur na dan, lahko naložite to predlogo za trgovanje in trgujete kratek čas.

Dnevni trgovci bodo ugotovili, da je ITM X-Gen dnevna strategija kazalnikov za MT4 precej hiter sistem trgovanja. Obstaja velika verjetnost, da boste zamudili nekaj signalov. vendar ne bodite nestrpni in pozno skočite v trgovino. Obstaja veliko priložnosti, ki jih lahko dobite pri trgovanju z ITM X-Gen strategijo dnevnega kazalnika za MT4.

Ne priporočamo nalaganja več kot enega instrumenta s predlogo tega sistema trgovanja. To je zato, ker je uporaba preveč instrumentov in sledenje signalom lahko zelo zmedena in lahko zlahka privede do tega, da ne boste mogli pravilno upravljati svojih poslov.

Predloga za trgovanje, ki je priložena ITM X-Gen strategiji dnevnih kazalnikov za MT4, je zelo majhna, toda kot smo že omenili, je najbolje, da s predlogo spremljate samo en instrument, dokler se popolnoma ne seznanite s tem slogom trgovanja .

Upoštevati moramo, da ITM X-Gen dnevna strategija kazalnika za MT4 ne zagotavlja rezultatov ves čas. Zato bi morali trgovci to upoštevati, da dnevna strategija kazalnikov ITM X-Gen za MT4 ni sistem trgovanja s forexom svetega grala.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy

Download the FREE ITM X-Gen Daily Scalper Indicator Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.