Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4
  2. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - dolge pozicije
  3. Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - kratke pozicije
  4. Je Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 donosno?


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 je sistem, ki sledi trendom in se zdi nekoliko zapleten v primerjavi s katero koli drugo podobno strategijo trgovanja, s katero smo se že srečali. Verjetno je to zaradi dejstva, da Keltnerjevo skalpiranje z dvojno dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX uporablja izbiro kazalnikov, ki tržno ne signalizirajo tržnih informacij.

Ta sistem trgovanja uporablja kombinacijo tako običajnih običajnih kazalnikov kot indikatorja po meri. Prvič, na grafikonu cen imamo standardne kazalnike Keltnerjevih kanalov, ki jim sledi kazalnik drsečega povprečja. Kazalnik drsečega povprečja temelji na nastavitvi 89. V prvem podoknu Keltnerjevega skalpiranja z dvojnim dinamičnim sistemom trgovanja s sonarjem SX imamo standardni oscilator stohastike.

Končno imamo v drugem podoknu indikator RSX z dvojno dinamično cono. Če natančno opazujete, sta oscilator stohastike in indikator RSX z dvojno dinamično cono videti nekoliko podobna. Od tu na nek način prihaja do zmede.


FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Zaradi podobnosti med obema oscilatorjema trgovalni signali niso nikoli sinhronizirani. Le na redkih lokacijah boste videli, da oscilator stohastike potrjuje tudi prelomne točke v ceni, ki jih signalizira kazalnik RSX z dvojno dinamično cono.

Drugič, lahko je tudi nekoliko zmedeno, ker naj bi bil oscilator stohastike nekoliko bolj občutljiv. Zato boste v ceni videli celo kratkoročne prelomnice. Vendar to ne velja za indikator dvojne dinamične cone RSX, ki ponavadi zaostaja in zato daje manj signalov.

Keltnerjevo skalpiranje z dvojno dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX ima predlogo za trgovanje, ki je zelo težka za uporabo. Še ena stvar, ki jo je treba omeniti, je, da indikator RSX z dvojno dinamično cono deluje samo, če namestite tudi DLL, ki je priložen temu trgovskemu sistemu.

Zdaj pa si oglejmo, kako lahko trgujete z dolgimi in kratkimi pozicijami s pomočjo Keltnerjevega skalpiranja z dvojnim dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX za MT4.
Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - dolge pozicije
Da bi zasedli dolg položaj s pomočjo Keltnerjevega skalpiranja z dvojnim dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX, bi morali trgovci iskati signale za naraščajoči trend. To pomeni, da bi se moralo gibanje cene gibati nad modro črto drsečega povprečja. To pomeni, da se trgi premikajo višje.

Po tem boste nato pogledali dvojni dinamični indikator. Tu bi se oscilator moral obračati višje od spodnjega cenovnega kanala. Po tem si oglejte tudi potrditev oscilatorja Stochastics.

Možnost obeh kazalcev, ki signalizirata isto, se ne pojavita hkrati. Zato je treba biti nekoliko prilagodljiv. Po potrditvi lahko zasedete dolgo pozicijo na trgu. Nastavite stop-stop na nedavno najnižjo vrednost. Uporabite lahko izračunano razmerje med tveganjem in nagrado in temu primerno nastavite raven dobička.

Idealno je, da svoje položaje razdelite na več poslov, tako da se samodejno zaprejo. Stop-loss lahko premaknete tako, da se zlomi tudi po zaključku prve trgovine.
Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 - kratke pozicije
Če želite zavzeti kratek položaj s pomočjo Keltnerjevega skalpiranja s sistemom trgovanja RSX z dvojno dinamično cono, bi morali trgovci iskati signale za upadanje. To pomeni, da bi se moralo gibanje cen gibati pod modro črto drsečega povprečja. To pomeni, da se trgi gibljejo nižje.

Po tem boste nato pogledali dvojni dinamični indikator. Tu naj se oscilator obrača nižje od zgornjega cenovnega kanala. Po tem si oglejte tudi potrditev oscilatorja Stochastics.

Možnost obeh kazalcev, ki signalizirata isto, se ne pojavita hkrati. Zato je treba biti nekoliko prilagodljiv. Po potrditvi lahko zavzamete kratek položaj na trgu. Nastavite stop-stop na nedavno najvišjo vrednost. Uporabite lahko izračunano razmerje med tveganjem in nagrado in temu primerno nastavite raven dobička.

Idealno je, da svoje položaje razdelite na več poslov, tako da se samodejno zaprejo. Stop-loss lahko premaknete tako, da se zlomi tudi po zaključku prve trgovine.
Je Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System For MT4 donosno?


Na splošno ugotavljamo, da je Keltnerjevo skalpiranje z dvojno dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX trgovinska strategija, ki jo lahko uporabljajo samo profesionalni trgovci. Trgovalni sistem je nekoliko zapleten, še posebej, če ste pozorni na vse uporabljene kazalnike. To lahko včasih privede do tako imenovane analizne paralize. Ne boste vedno našli popolnega trgovalnega signala, če so vsi kazalniki poravnani na enak način.

Če pa odpravite zapletenost v smislu indikatorjev po meri, ki se uporabljajo pri Keltnerjevem skaliranju z dvojnim dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX, je to zgolj trend, ki sledi trgovalnemu sistemu. Trgovci pa lahko s sistemom trgujejo na različne načine. Metode, opisane v tem članku, prikazujejo le eno od teh metod. Vendar pa lahko glede na domišljijo in izkušnje uporabljenih kazalnikov poiščete različne načine trgovanja s to strategijo.

Zaradi števila uporabljenih kazalnikov in dejstva, da uporablja tudi datoteke DLL, je predloga za trgovanje, ki je priložena Keltnerjevemu skalpiranju z dvojnim dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX, nekoliko težka. Zato morajo trgovci to upoštevati, če želijo s to predlogo trgovanja hkrati spremljati več instrumentov. Zanimivo pa je, da Keltnerjevo skalpiranje z dvojno dinamičnim conskim sistemom trgovanja RSX v resnici ne daje prednosti na trgu. Posledično se trgovec sam odloči, ali želi uporabiti ta sistem trgovanja ali ne.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System

Download the FREE Keltner Scalping with double Dynamic Zone RSX Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.