MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 je kratkoročni trgovalni sistem znotraj dneva. Kot je razvidno iz naslova tega sistema trgovanja, ta strategija uporablja pasove drsečega povprečja in slog trgovanja z martingalom.

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Ko gre za martingale slog trgovanja, obstajajo mešani odzivi. Zato trgovalna strategija MA Bands Martingale za MT4 ni primerna za vse vrste trgovcev.

V strategiji trgovanja MA Bands Martingale za MT4 je uporabljenih kar nekaj kazalnikov. Ko prvič naložite predlogo za ta sistem trgovanja, boste opazili, da bo trgovalni terminal MT4 za nekaj minut zamrznil. To je popolnoma v redu.

Če pa vam ni všeč, da lahko predloga sistema trgovanja zamrzne vaš trgovalni terminal, se izogibajte trgovanju s strategijo trgovanja MA Bands Martingale za MT4.

Prvi kazalnik, ki se uporablja v tem sistemu trgovanja, so pasovi drsečega povprečja. Indikator pasov drsečega povprečja uporablja 56-časovno drseče povprečje in ATR obdobje 50 z multiplikatorjem 2,5. Ko in ko se povprečni resnični obseg cen dvigne, se bodo pasovi tudi nekoliko razširili in podobno se bodo pasovi skrčili, ko bo dejanski obseg manjši.

V prvem podoknu strategije trgovanja MA Bands Martingale za MT4 imamo indikator super trgovec. Ta indikator prikazuje rdeč ali zelen okvir. Ko vidite, da se ta polja prikazujejo, to samo pomeni, da se trend spreminja. Če na primer vidite rdeče polje, to pomeni, da se bodo cene znižale.

Podobno, ko vidite zeleno polje, to pomeni, da se bo cena zvišala. Seveda se za prepoznavanje trendov ne bi smeli zanašati samo na ta kazalnik. Informacije iz kazalnika super trgovalca združite z naklonom pasov drsečega povprečja, da potrdite, da se trend res spreminja.

V drugem podoknu strategije trgovanja MA Bands Martingale za MT4 imamo vizualni indikator haos. To je indikator histograma, ki oscilatorji okoli ničelne črte. Obstajata tudi dve vrstici, ki se navadno medsebojno križata kot dve drseči povprečji. Ko je rumena črta nad histogramom, to pomeni, da se bo gibanje cene gibalo višje. Podobno, ko je rumena črta pod histogramom, to pomeni, da se bodo cene nižale.

V zadnjem podoknu strategije trgovanja MA Bands Martingale za MT4 imamo indikator SSRC MTF. To je kazalnik veččasovnega okvira, ki v resnici ne prikazuje ničesar. Obstaja samo zelena črta. Zato lahko trgovci razmislijo o odstranitvi tega kazalnika, da bo predloga nekoliko lažja. Zgoraj navedeni kazalniki skupaj tvorijo strategijo trgovanja MA Bands Martingale za MT4. Oglejmo si zdaj, kako lahko s tem sistemom trgovanja trgujete z dolgimi in kratkimi pozicijami.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - Dolge pozicije


Za dolge pozicije, ki uporabljajo trgovalno strategijo MA Bands Martingale za MT4, počakajte, da se cena najprej spusti na spodnji cenovni pas MA pasov. Po tem počakajte, da indikator haos postane bikovski. To boste videli, ko se bo rumena črta začela dvigovati nad ničelno črto oscilatorja. Nato potrdite naraščajoči trend tako, da pogledate indikator super trenda.

Kazalnik super trenda mora narisati zeleno polje. To kaže, da se cenovno gibanje povečuje. Zdaj počakajte, da se v bližini spodnjega cenovnega pasu prikaže bikov svečnik, ki nato zavzame dolg položaj. Uporabite prejšnji zamah in nastavite stopnjo stop loss za nekaj pik spodaj.
Z zgornjim cenovnim pasom lahko zdaj nastavite raven dobička. Prepričajte se, da je tveganje za nagrado nastavljeno vsaj 1: 3, da ohranite določeno stopnjo uspešnosti trgovanja s strategijo trgovanja MA Bands Martingale za MT4.


MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 - kratke pozicije


Za kratke pozicije, ki uporabljajo trgovalno strategijo MA Bands Martingale za MT4, počakajte, da se cena najprej dvigne na višji cenovni razred pasov MA. Po tem počakajte, da indikator haos postane medvedji. To boste videli, ko rumena črta začne padati pod ničelno črto oscilatorja. Nato potrdite upad, tako da pogledate indikator super trenda.

Kazalnik super trenda mora narisati rdeče polje. To pomeni, da se gibanje cen niža. Zdaj počakajte, da se v bližini zgornjega cenovnega pasu prikaže medvedji svečnik in nato zavzemite kratek položaj. Uporabite prejšnji zamah visoko in stopnjo stop loss nastavite za nekaj pik zgoraj.
Z uporabo nižjega cenovnega pasu lahko zdaj nastavite raven dobička. Prepričajte se, da je tveganje za nagrado nastavljeno vsaj 1: 3, da ohranite določeno stopnjo uspešnosti trgovanja s strategijo trgovanja MA Bands Martingale za MT4.


Ali je MA Bands Martingale Trading Strategy For MT4 kakšna dobra?
Skratka, strategija trgovanja MA Bands Martingale za MT4 je razmeroma dober sistem trgovanja. Uporablja kazalnik cenovnega pasu, ki temelji na drsečih povprečjih, in uporablja nekaj oscilatorjev za merjenje trgovanja. V strategiji trgovanja MA Bands Martingale za MT4 ni nič edinstvenega.

Če pa vam je všeč trgovanje s cenovnimi pasovi, lahko ta sistem trgovanja sprostite. Kot smo že omenili, je trgovalna strategija MA Bands Martingale za MT4 idealna samo za trgovanje v kratkoročnih časovnih okvirih.

Torej, ta sistem trgovanja ni primeren za srednjeročne ali swing trgovce. Upoštevati je treba tudi to, da je predloga nekoliko težka, zato je ne priporočamo hkrati na več grafikonih. Tako boste zagotovili, da se vaš trgovalni terminal ne zamrzne.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE MA Bands Martingale Trading Strategy

Download the FREE MA Bands Martingale Trading Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.