WPR Overbought Oversold Trading System For MT4

WPR Overbought Oversold Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. WPR Overbought Oversold Trading System For MT4
  2. WPR overbought oversold trading system - Dolge pozicije
  3. WPR overbought oversold trading system - kratke pozicije
  4. Prednosti in slabosti trgovanja z WPR overbought oversold trading system


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


WPR Overbought Oversold Trading System For MT4 je edinstven sistem trgovanja, ker se osredotoča na prekupljene in preprodane ravni. Prekupljene in preprodane ravni, znane tudi kot OBOS, se pogosto uporabljajo pri trgovanju z dosegom. To pomeni, da ko se cene trgujejo postrani, se zagon ali drugi oscilatorji ponavadi premikajo in izstopajo iz preprodanih ali prekupljenih stopenj.

FREE WPR Overbought Oversold Trading System

Download the FREE WPR Overbought Oversold Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Ta gibanja oscilatorjev lahko uporabimo kot način trgovanja, kadar trgi niso v trendu. Oglejmo si zdaj uporabljene kazalnike, ki sestavljajo sistem za trgovanje s prekupčenimi WPR-ji.

Prvič, imamo indikator čarovništva trenda. Ta kazalnik je ključnega pomena za uspeh prekupljenega sistema za prekomerno prodajo WPR, ker se vaša pravila trgovanja začnejo s tem kazalnikom. V bistvu prikazuje trende, ki se dogajajo na trgih. Po tem, kako se cena obnaša do kazalnika trenda, bi nato nadaljevali s preostalimi pravili.

Drugič, imamo Fibonaccijev kazalnik pivotov. Kot že ime pove, ta indikator nariše ravni dnevnega vrtenja z uporabo Fibonaccijevih ravni. Od vas je odvisno, ali želite ta kazalnik obdržati ali zdaj. Fibonaccijeve ravni lahko uporabite bodisi kot način za knjiženje dobička, bodisi se preprosto znebite tega kazalnika, da bo predloga za trgovanje nekoliko lažja.

Na koncu imamo na grafikonu cen indikator puščic WPR overbought in oversold. To so puščice, ki jih vidite narisane na grafikonu cen. Pojavijo se, kadar so oscilatorji preveč kupljeni ali preprodani. Te puščice lahko uporabite kot potencialne ravni za knjiženje dobička. Te puščice se uporabljajo tudi kot filter za vnos vaših poslov.

Nadaljujemo, v podoknu imamo oscilator Stochastics. Oscilator Stochastics je kazalnik trenda gibanja. Kazalnik prikazuje stopnje prekomerne kupljenosti, ko je nad 80, kar kaže na to, da se bo cena verjetno znižala, in kaže na preprodane ravni, ko je pod 20, kar kaže, da se bo cena kratkoročno verjetno zvišala.

Imamo tudi CCI ali kazalnik indeksa blagovnih kanalov. CCI je tudi kazalnik zagona. Toda za razliko od oscilatorja Stochastics se ta indikator giblje okoli fiksnih vrednosti -10 in +100. Odvisno od tega, kje je oscilator, lahko znova signalizira prekomernost in preprodajo.

Le redko boste videli, da se CCI in oscilator Stochastics sinhronizirano premikata. V večini primerov eden od kazalnikov ponavadi vodi ali zaostaja za drugim.

WPR overbought oversold trading system - Dolge pozicije
Pri dolgih pozicijah, ki uporabljajo WPR overbought oversold trading system, moramo najprej počakati, da se cenovno dejanje trguje nad kazalnikom trenda magic. Na tej točki bi videli trendni indikator, ki postane modro. Počakajte, da cena ponovno preizkusi ta kazalnik od zgoraj, to je: majhen povlek nazaj.

Po tem si oglejte oscilator Stochastics. Tu moramo videti, kako se oscilator Stohastike dviguje od preprodane ravni. Prav tako bi moral narediti bikovski križanec okoli 20 ravni kazalnika. Na koncu naj bi kazalnik CCI tudi pokazal, da je zagon navzgor. To pomeni, da se mora kazalnik CCI trgovati nad ničelno črto kazalnika.

Ko kazalniki zagona potrdijo naraščajoči trend, bi morali zavzeti dolg položaj na trgu. Počakajte, da se svečnik odbije od indikatorja čarovništva trenda, nato pa odprite dolg položaj na začetku naslednjega svečnika.

Za stopnjo los uporabite stopnjo iz prejšnjega svečnika. Držite se dolgega položaja, dokler ne vidite cene, ki označuje prodajo ali puščico navzdol, ki kaže med vzponom navzgor.

WPR overbought oversold trading system - kratke pozicije
Za kratke pozicije, ki uporabljajo WPR overbought oversold trading system, moramo najprej počakati, da se cenovno dejanje trguje pod kazalcem trenda magic. Na tem mestu bi videli, kako indikator čarovništva trenda postane rdeč. Počakajte, da cena ponovno preizkusi ta kazalnik s spodnje strani, tj .: naredite majhen povlek.

Po tem si oglejte oscilator Stochastics. Tu moramo videti, kako oscilator Stochastics pada s prekupljene ravni. Prav tako bi moral narediti medvedji križanec okoli stopnje 80 indikatorja. Na koncu naj bi kazalnik CCI tudi pokazal, da je zagon navzdol. To pomeni, da se mora kazalnik CCI trgovati pod ničelno črto kazalnika.

Ko kazalniki zagona potrdijo trend upadanja, zavzemite kratek položaj na trgu. Počakajte, da se svečnik odbije od indikatorja čarovništva trenda, nato pa odprite kratek položaj na začetku naslednjega svečnika.

Kot stop los uporabite stopnjo iz prejšnjega svečnika. Zadržite kratek položaj, dokler med padanjem ne vidite cene, ki označuje nakup ali puščico navzgor.

Prednosti in slabosti trgovanja z WPR overbought oversold trading system


WPR overbought oversold trading system, kot smo že omenili, je res edinstven način trgovanja. Čeprav je sistem trgovanja primeren za kratkoročne karte znotraj dneva, je odličen način za lajšanje trgov. Ta sistem trgovanja deluje precej dobro na trgih v trendu, saj lahko močan zagon potisne cene.

Predloga, ki jo dobite s sistemom za prekomerno prodajo preprodanih WPR, je majhna, saj sta dva kazalnika osnovna standardna kazalnika, ki ju vidite na trgovalnem terminalu MT4. Zato lahko s predlogo hkrati spremljate več grafikonov.

Uspeh trgovanja s prekupljenim sistemom za preprodajo WPR je v osnovi odvisen od trgovca. Kot smo pokazali, je pomembno, da počakamo, da se zgodi povratek. A cene se ne bodo vedno potegnile nazaj.

Zato morajo trgovci pokazati potrpljenje pri trgovanju s prekupljenim sistemom za prekomerno prodajo WPR.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE WPR Overbought Oversold Trading System

Download the FREE WPR Overbought Oversold Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.