Pin Bar trading price action Strategy For MT4

Pin Bar trading price action Strategy For MT4

Brug af Pin Bar trading price action Strategy For MT4 et af de mest almindelige Pin Bar trading price action Strategy For MT4 , der vises på diagrammet. Når du bruger lysestage-diagramtypen, kan dette mønster skyde op overalt, uanset tidsrammen. Og ofte angiver dets tilstedeværelse en vending af prisretningen. Faktisk kommunikerer strukturen i mønsteret alene, at markedet måske har været langt foran sig selv. Den lange væge eller skygge betyder dette og er en anden måde for markedet at sige, at det er kommet til sit sind.

I sig selv kan pin-linjen være stjernespilleren i et handelssystem, og alt hvad det behøver, er de rigtige holdkammerater (det vil sige indikatorer), og det kan være en god funktionel handelsmetode. I denne strategi vil pinbjælken blive hjulpet af Value Chart Indicator og Bollinger Bands. Og denne artikel vil tackle, hvordan disse to indikatorer kan kombineres med pin-linjen for at finde gode handelsmuligheder.

 1. Pin Bar

FREE Pin Bar trading price action Strategy

Download the FREE Pin Bar trading price action Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Som nævnt er stiftbjælken ret let at få øje på diagrammet, men en god kvalitet - et ne plus ultra , så at sige - er defineret af en lang skygge, hvilket betyder at den virkelige krop ikke skal være større end den væge. Ideelt set måler den virkelige krop en femtedel af hele lysets længde og ikke mere end det.

Desuden skal stiftstangen være tæt med vægen, der peger opad, at være under det åbne og over det lukkede, hvis vægen er nedad. Hvad dette antyder er, at det tidligere stærke træk blev fuldstændig væltet.

Stiftbjælken vil være hovedsignalet for en handel, og værdikortindikatorens læsning skal understøtte det.


 1. Værdi diagram indikator

Value Chart-indikatoren er udviklet af David Stendhal, medforfatter af Dynamic Trading Indicators, og er et relativt nyt teknisk værktøj. Det fungerer som en oscillator, der fortæller, om et aktiv er overkøbt eller oversolgt.

Den største forskel mellem Value Chart-indikatoren og de populære som RSI og Stochastic er, at den viser ekstreme markeder, men gør det med minimal forsinkelse. Dette betyder, at det kan registrere ændringer hurtigere end dets konventionelle kolleger.

Og det arbejder sig ind i denne strategi som en måde at bekræfte pin bar mønsterets opfordring til en vending. Value Chart-indikatoren viser følgende målinger:

 • > 8 = Ekstremt overkøbt
 • Mellem 4 og 8 = Overkøbt
 • Mellem -4 og 4 = Dagsværdi
 • <-4 = oversolgt
 • <-8 = Ekstremt oversolgt


 1. Bollinger Bands

Bollinger Bands er et alsidigt værktøj og tilbyder masser af funktioner til handlende. Ligesom Value Chart-indikatoren kan den fortælle, om et aktiv er i en ekstrem overkøbt eller oversolgt tilstand med sine bånd. Det kan også genkende og kommunikere markedsvolatilitet ved enten at indsnævre eller udvide dets øvre og nedre bånd. Men til denne strategi bruges den som et dynamisk støtte- og modstandsniveau, hvor stiften forventes at blive vist, så den har mere vægt. Derudover bruges mellembåndet også som et foreløbigt mål.Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - Sætte det hele sammen


En ting at bemærke om dette handelssystem er, at det er egnet til skalpering, hvilket betyder, at det kan arbejde på 5-minutters tidsramme, men det kan også passe højere.

Her er de nødvendige indikatorer til denne strategi:

 • Pin Bar indikatorer
 • Bollinger Bands (konfiguration: 20, 2)
 • Værdi diagram (OB niveau 6- OS niveau -8)Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - Lang opsætning


For at en købshandel kan finde sted, er det første, en erhvervsdrivende skal passe på, stiftlinjemønsteret, og det skal placeres på det nederste bånd. For at gøre dette lettere kan man downloade en stiftdetektor til MT4 for at få besked, når mønsteret vises på diagrammet.

Value Chart-indikatoren skal sikkerhedskopiere dette med en ekstremt oversolgt måling (mindre end -8). Et købsstop placeres derefter en pip højere end stiftstearinlyset.
I eksemplet ovenfor optrådte et lærebogsnålestregmønster på det nederste bånd, hvilket markerer et indledende signal for at gå langt. Værdi-diagram-indikatoraflæsningen faldt til under -8, hvilket indikerer, at den nuværende markedstilstand er oversolgt for dette valutapar.

Et købsstop placeres lige øverst på stiftbjælkens høje (betegnet med den grønne vandrette linje) efter dets dannelse og blev udløst ved det næste lys.Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - Kort opsætning


På den anden side skal stiftbjælken ligge på det øverste bånd for en salgshandel, efterfulgt af en ekstremt overkøbt aflæsning fra Value Chart-indikatoren. Når alt er klart med salgssignalerne, placeres et salgsstop en pip under pin-stangmønsteret.
Tværtimod er her et eksempel på et salgsopsætning, der ikke opfyldte en af reglerne i dette system:
To stavmønstre dukkede op efter hinanden, og begge er på næsen af de øvre Bollinger-bånd. Værdiagramindikatoren viser imidlertid klart, at selvom det er tilfældet, er det stadig ikke på det overkøbte niveau. Derfor blev der ikke handlet.Stop tab og fortjeneste mål for Pin Bar trading price action Strategy For MT4


Stop-tab er oprindeligt indstillet til en pip under eller over (afhængigt af transaktionen) pin-linjen. Nogle handlende vælger et par pips fra den seneste høje eller lave, men dette gælder mere for en tidsramme, der er højere end fem minutter. Scalping medfører normalt højere gearing end normen, så det kan være mere klogt at komme ud tidligt, hvis en handel ikke gik som planlagt.


Dette systems exitstrategi kan udføres på to måder: ved hjælp af stop-loss eller Bollinger-båndene.

Hvis du vælger at gå til stop-loss-teknikken, ville udgangen være 1,25 af stop-loss. For eksempel er hele lysestage mønster cirka tre kerner i længden fra indgangen til stoptabet. I dette tilfælde vil den oprindelige overskudsgevinst blive sat til næsten fire kerner. På bagsiden, hvis Bollinger-båndene foretrækkes, ville midterlinjen være det oprindelige mål, og når det først er ramt, kan stoptabet flyttes i henhold til

Ingen handel før eller under nyheder

Endelig er det mest kritiske at huske på ved denne strategi ikke at bruge den før eller under større økonomiske dataudgivelser. Markedet kunne være uregelmæssigt på det tidspunkt og gøre systemet ubrugeligt.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Pin Bar trading price action Strategy

Download the FREE Pin Bar trading price action Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!