Pin Bar trading price action Strategy For MT4

Pin Bar trading price action Strategy For MT4

Ved å bruke Pin Bar trading price action Strategy For MT4 , er et av de vanligste prishandlingsmønstrene som vises på diagrammet pin-linjen. Når du bruker lysestaken, kan dette mønsteret skyte opp overalt, uavhengig av tidsramme. Og ofte betegner dets tilstedeværelse en reversering av prisretningen. Faktisk kommuniserer strukturen i mønsteret alene at markedet kan ha vært langt foran seg selv. Den lange veken eller skyggen betyr dette og er en annen måte for markedet å si at det har kommet til seg.

I seg selv kan tappelinjen være stjernespilleren til et handelssystem, og alt det trenger er de riktige lagkameratene (det vil si indikatorer), og det kan være en funksjonell handelsmetode som er god. I denne strategien vil pin-linjen bli hjulpet av Value Chart Indicator og Bollinger Bands. Og denne artikkelen vil takle hvordan disse to indikatorene kan kombineres med pin bar for å finne gode handelsmuligheter.

 1. Pin Bar

FREE Pin Bar trading price action Strategy

Download the FREE Pin Bar trading price action Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Som nevnt er stiftstangen ganske lett å få øye på i diagrammet, men en god kvalitet - et ne plus ultra , for å si det så - er definert av en lang skygge, noe som betyr at den virkelige kroppen ikke skal være større enn den veke. Ideelt sett måler den virkelige kroppen en femtedel av hele lysets lengde og ikke mer enn det.

Videre bør tappestangen nærme seg med veken som peker mot oppsiden, være under åpen og over lukke hvis veken er nede. Hva dette antyder, er at det forrige sterke trekket ble fullstendig veltet.

Pin bar vil være hovedsignalet for en handel, og verdien Chart indikatorens lesing må støtte den.


 1. Verdikartindikator

Verdidiagramindikatoren er utviklet av David Stendhal, medforfatter av Dynamic Trading Indicators, og er et relativt nytt teknisk verktøy. Den fungerer som en oscillator, som forteller om en eiendel er overkjøpt eller oversolgt.

Hovedforskjellen mellom Value Chart-indikatoren og de populære som RSI og Stochastic er at den viser ekstreme markeder, men gjør det med minimal forsinkelse. Dette betyr at den kan fange endringer raskere enn sine konvensjonelle kolleger.

Og det jobber seg inn i denne strategien som en måte å bekrefte pin bar mønsterets kall for en reversering. Verdikartindikatoren viser følgende målinger:

 • > 8 = Ekstremt overkjøpt
 • Mellom 4 og 8 = Overkjøpt
 • Mellom -4 og 4 = Virkelig verdi
 • <-4 = oversolgt
 • <-8 = Ekstremt oversolgt


 1. Bollinger Bands

Bollinger Bands er et allsidig verktøy og tilbyr mange funksjoner for handelsmenn. I likhet med Value Chart-indikatoren kan den fortelle om en eiendel er i ekstrem overkjøpt eller oversolgt tilstand med sine bånd. Det kan også gjenkjenne og kommunisere markedsvolatilitet ved å enten begrense eller utvide det øvre og nedre båndet. Men for denne strategien brukes den som et dynamisk støtte- og motstandsnivå der det forventes at stiftstangen vises, så den har mer vekt. I tillegg til det, brukes også midtbåndet som et foreløpig mål.Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - Sette det hele sammen


En ting å merke seg om dette handelssystemet er at det er egnet for skalpering, noe som betyr at det kan fungere på 5-minutters tidsramme, men det kan også passe høyere.

Her er indikatorene som trengs for denne strategien:

 • Pin Bar indikatorer
 • Bollinger Bands (konfigurasjon: 20, 2)
 • Verdidiagram (OB-nivå 6- OS-nivå -8)Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - Lang oppsett


For at en kjøpshandel skal finne sted, er det første en næringsdrivende bør se opp for, stiftstangmønsteret, og det må være plassert på det nedre båndet. For å gjøre dette enklere, kan man laste ned en stiftdetektor for MT4 for å bli varslet når mønsteret vises på diagrammet.

Verdikartindikatoren må sikkerhetskopiere dette med en ekstremt oversolgt avlesning (mindre enn -8). Et kjøpestopp blir deretter plassert en pip høyere enn stearinlyset.
I eksemplet ovenfor dukket det opp et tegnebokmønster i læreboken på det nedre båndet, noe som markerer at det første signalet skal gå langt. Verdikartindikatoravlesningen falt under -8, noe som indikerer at den nåværende markedstilstanden er oversolgt for dette valutaparet.

Et kjøpestopp plasseres like på toppen av tappestangens høye (betegnet med den grønne horisontale linjen) etter dannelsen og ble utløst ved neste lys.Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - Kort oppsett


På den annen side bør stiftstangen ligge på det øvre båndet for en salgshandel, etterfulgt av en ekstremt overkjøpt avlesning fra Value Chart-indikatoren. Etter at alt er klart med salgssignalene, plasseres et salgsstopp en pip under tappestangmønsteret.
Tvert imot, her er et eksempel på et salgsoppsett som ikke oppfyller en av reglene i dette systemet:
To stavmønstre dukket opp fortløpende, og begge er på nesen til de øvre Bollinger-båndene. Verdikartindikatoren viser imidlertid tydelig at selv om det er tilfelle, er det fortsatt ikke på det overkjøpte nivået. Derfor ble det ikke handlet.Stop Loss and Profit Target For Pin Bar trading price action Strategy For MT4


Stopptap settes innledningsvis til en pip under eller over (avhengig av transaksjonen) pin-linjen. Noen handelsmenn vil velge noen få pips fra den siste høye eller lave, men dette er mer aktuelt for en tidsramme som er høyere enn fem minutter. Skalpering medfører vanligvis høyere innflytelse enn normen, så det kan være mer forsiktig å komme seg ut tidlig hvis en handel ikke gikk som planlagt.


Dette systems exitstrategi kan gjøres på to måter: ved hjelp av stop-loss eller Bollinger-bandene.

Hvis du velger å gå for stop-loss-teknikken, vil utgangen være 1,25 av stop-loss. For eksempel er hele lysestakemønsteret omtrent tre pips i lengde fra inngangen til stopptapet. I dette tilfellet vil det innledende overskuddet bli satt til nesten fire punkter. På baksiden, hvis Bollinger-bandene foretrekkes, vil midtlinjen være det opprinnelige målet, og når det er truffet, kan stopptapet flyttes i henhold til

Ingen handel før eller under nyheter

Til slutt er det mest kritiske å huske på om denne strategien ikke å bruke den før eller under store økonomiske datautgivelser. Markedet kan være uregelmessig på det tidspunktet og gjøre systemet ubrukelig.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Pin Bar trading price action Strategy

Download the FREE Pin Bar trading price action Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!