Pin Bar trading price action Strategy For MT4

Pin Bar trading price action Strategy For MT4

Uporaba Pin Bar trading price action Strategy For MT4 je eden najpogostejših vzorcev cenovnih ukrepov, ki se pojavijo na grafikonu, pin bar. Pri uporabi vrste grafikona svečnikov lahko ta vzorec naraste povsod, ne glede na časovni okvir. In pogosto njegova prisotnost pomeni obrat cenovne smeri. Dejansko samo struktura vzorca sporoča, da je bil trg morda daleč pred samim seboj. Dolg stenj ali senca to pomeni in je še en način, da trg trdi, da se je zavedel.

Pin bar je sam po sebi lahko glavni igralec trgovalnega sistema in vse, kar potrebuje, so pravi soigralci (to so kazalniki) in je lahko dobronamerna funkcionalna metoda trgovanja. Pri tej strategiji bo vrstico Pin pripomoglo k kazalniku vrednosti vrednosti in pasu Bollingerja. In ta članek bo obravnaval, kako se lahko ta dva kazalnika združita z vrstico pin, da najdeta odlične možnosti trgovanja.

 1. Pin Bar

FREE Pin Bar trading price action Strategy

Download the FREE Pin Bar trading price action Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Kot smo že omenili, je vrstico z zatiči precej enostavno opaziti na grafikonu, toda kakovostno - tako rekoč ne plus ultra - opredeljuje dolga senca, kar pomeni, da resnično telo ne sme biti večje od stenj. V idealnem primeru resnično telo meri petino celotne dolžine sveče in ne več kot to.

Poleg tega mora biti zatič v bližini stenja, usmerjenega navzgor, pod odprtino in nad zapiranjem, če je stenj navzdol. To kaže na to, da je bila prejšnja močna poteza popolnoma razveljavljena.

Pin pin bo glavni signal za posel, odčitavanje kazalnika vrednosti vrednosti pa ga mora podpirati.


 1. Kazalec grafikona vrednosti

Kazalnik vrednosti grafikonov, ki ga je razvil David Stendhal, soavtor Dynamic Trading Indicators, je relativno novo tehnično orodje. Služi kot oscilator, ki pove, ali je sredstvo prekupljeno ali preprodano.

Glavna razlika med kazalnikom Value Chart in priljubljenimi, kot sta RSI in Stochastic, je ta, da prikazuje tržne ekstreme, vendar to z minimalnim zaostankom. To pomeni, da lahko zajema spremembe hitreje kot običajni kolegi.

In v to strategijo se uvrsti kot potrditev poziva k preusmeritvi vzorca črtastih vrstic. Kazalnik vrednosti prikazuje naslednje odčitke:

 • > 8 = Izredno prekupljeni
 • Med 4 in 8 = Prekupovanje
 • Med -4 in 4 = poštena vrednost
 • <-4 = Preprodano
 • <-8 = Izjemno preprodano


 1. Pasovi Bollingerja

Pasovi Bollinger so vsestransko orodje in trgovcem ponujajo veliko funkcij. Tako kot kazalnik grafikona vrednosti lahko tudi on ugotovi, ali je sredstvo v svojih pasovih v skrajni prekupljeni ali preprodani obliki. Volatilnost trga lahko prepozna in sporoči tako, da omeji ali razširi zgornji in spodnji pas. Toda za to strategijo se uporablja kot dinamična raven podpore in odpornosti, kjer naj bi se pojavil pin pin, zato ima večjo težo. Poleg tega se srednji pas uporablja tudi kot predhodna tarča.Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - združiti vse


Pri tem sistemu trgovanja je treba omeniti, da je primeren za skalpiranje, kar pomeni, da lahko deluje v 5-minutnem časovnem okviru, lahko pa ustreza tudi višjim.

Tukaj so kazalniki, potrebni za to strategijo:

 • Kazalniki Pin Bar
 • Pasovi Bollingerja (konfiguracija: 20, 2)
 • Tabela vrednosti (stopnja OB 6- OS -8)Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - dolga namestitev


Da bi lahko prišlo do trgovanja z nakupom, mora biti prva stvar, na katero mora biti trgovec pozoren, vzorec palic, ki mora biti nameščen na spodnjem pasu. Da bi to olajšali, lahko za MT4 prenesete detektor pin pin, da boste obveščeni vsakič, ko se vzorec pojavi na grafikonu.

Kazalnik vrednosti grafikona mora to podkrepiti z izjemno preprodanim odčitkom (manj kot -8). Stop za nakup bo nato postavljen en pip višje od svečke s palicami.
V zgornjem primeru se je na spodnjem pasu pojavil vzorec črtne črte učbenika, ki označuje začetni signal, da gremo dolgo. Kazalnik vrednosti vrednostnega grafikona se je znižal pod -8, kar kaže, da je trenutno stanje trga za ta valutni par preveč prodano.

Stop za nakup je postavljen tik na vrh vrha pin-a (označen z zeleno vodoravno črto) po njegovem nastanku in je bil sprožen pri naslednji sveči.Pin Bar trading price action Strategy For MT4 - kratka namestitev


Po drugi strani pa mora biti vrstica z zatiči na zgornjem pasu za prodajo, čemur bo sledil izredno predkupljen odčitek iz kazalnika vrednosti vrednosti. Ko je s signali za prodajo vse jasno, se zaustavitev prodaje postavi en pik pod vzorcem palice.
Nasprotno, tukaj je primer namestitve prodaje, ki ni ustrezala enemu od pravil tega sistema:
Dva zaporedna vzorca palic sta se pojavila zaporedoma in oba sta na nosu zgornjih Bollingerjevih pasov. Kazalnik vrednosti vrednosti pa jasno kaže, da kljub temu še vedno ni na ravni prevelike kupljenosti. Zato trgovina ni bila sprejeta.Stop Stop Izgube in Dobiček Cilj za Pin Bar trading price action Strategy For MT4


Stop-izgube so sprva nastavljene na en pip pod ali nad (odvisno od transakcije) pin pin. Nekateri trgovci se bodo odločili za nekaj pipov od najnovejšega najvišjega ali najnižjega, vendar to bolj velja za časovni okvir, ki je daljši od petih minut. Skalpiranje ponavadi vključuje višji vzvod od običajnega, zato je morda bolj smotrno, da se predčasno izstopimo, če trgovina ne poteka po načrtih.


Izhodno strategijo tega sistema je mogoče izvesti na dva načina: z uporabo stop-loss ali Bollingerjevih pasov.

Če bi se odločili za tehniko stop-loss, bi bil izhod 1,25 stop-loss. Na primer, celoten vzorec svečnikov je dolg približno tri pipe od vnosa do stop-lossa. V tem primeru bi bil začetni dobiček iz dobička postavljen na skoraj štiri točke. Na drugi strani, če so prednostni pasovi Bollingerja, bi bila srednja črta začetni cilj, in ko je zadetek zaustavljen, se lahko premakne glede na

Brez trgovanja pred novicami ali med njimi

Nazadnje, najbolj kritično pri tej strategiji je, da je ne uporabljamo pred ali med večjimi objavami ekonomskih podatkov. Takrat bi lahko bil trg nereden in bi sistem postal neuporaben.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Pin Bar trading price action Strategy

Download the FREE Pin Bar trading price action Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!